Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Alcorcón – FC Andorra 11 februari 2024 | Topptipset tips för La Liga 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Matchen mellan Alcorcón och FC Andorra i La Liga 2, Spain kommer att spelas på söndag den 11 februari 2024, kl 15:15h (UTC), titta på speltipsen mellan Alcorcón – FC Andorra 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Alcorcón – FC Andorra kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estadio Santo Domingo, i Alcorcón som har en kapacitet på 6000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Alcorcón – FC Andorra 2023/2024

I den nuvarande upplagan av La Liga 2, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,02, nu är det ett snitt på 2,33 per match.

Alcorcón senaste match

Alcorcón kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Huesca i La Liga 2 och slutade 1-0. Laget leddes av M. Nafti och de spelade med en 4-2-3-1 uppställning.

Det var väntat med en förlust redan innan matchen. Det kunde man se på oddset som var 2.00.

Försvaret gjorde långt ifrån sin bästa match. Xavier Quintilla hade en hemsk match och är en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

FC Andorra senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i La Liga 2, FC Andorra, som använde en 4-3-3 uppställning mot Tenerife med slutresultet blev 0-0.

Det oavgjorda resultatet (odd 3.20) visade sig vara ett bra resultat, med tanke på att favoritskapet låg på det andra laget.

Alcorcón vs FC Andorra h2h

Senast dessa två laget möttes, låg FC Andorra på en 18. plats i La Liga 2 och Alcorcón på en 20. plats. FC Andorra startar med en 4-3-3 uppställning, medans Alcorcón mönstrar en 3-4-3 uppställning.

Den 2023-10_15 2023/2024 i La Liga 2 möttes lagen och slutade med en vinst för FC Andorra med 2-0.

Alcorcón

La Liga 2 tabell

Alcorcón har spelat in 25 poäng och ligger på 20. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 6 vinster, 12 förluster, plus 7 oavgjorda.

Inför den 26. omgången, har laget samma poäng till Villarreal II som ligger strax ovanför på 19. plats.

Alcorcón analys

Totalt efter 25 omgångar i La Liga 2, så har Alcorcón 34 insläppta mål och totalt 20 gjorda mål.

Resultaten de senaste matcherna visar att Alcorcón har svårt att omvandla sina chanser till mål, vilket leder till att de inte kan vinna matcher.

Alcorcón har ett genomsnittligt bollinnhav på 43,56% i ligan. därför är det inte ett lag som för sina matcher, vilket kan bli ett problem i denna match. Därför hoppas fansen på att laget ska ha mer bollinnehav i denna Alcorcón – FC Andorra 2023/2024 match och lyckas att konvertera det till mål.

Bästa målskytt från Alcorcón

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Dyego Sousa som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Anfallaren har redan gjort mål 5 den här säsongen och har hjälpt Alcorcón få positiva resultat vid fler tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

FC Andorra

La Liga 2 tabell

Med 24 poäng vunna, är FC Andorra på 21. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning plats. Lagets resultat är än så länge 6 vinster mot 13 förluster plus 6 oavgjorda.

Laget har en liten nackdel med 1 poäng mot Alcorcón som ligger på plats 20 i den 26. omgången.

FC Andorra analys

De senaste matcherna har visat att FC Andorra har problem med att generera mål, med ett lågt antal gjorda mål och ett högt antal matcher där de inte lyckats göra mål. Detta tyder på att laget har svårt att skapa kvalitativa chanser och omvandla dem till mål, vilket indikerar behovet av förbättringar i deras anfallsspel.

Inför den andra omgången förbereder sig FC Andorra för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 3,96 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

FC Andorra laget försöker vanligtvis att kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 65,28%. Lag med bollinnehav på över 50% har vanligtvis en viss kontroll över sina motståndare.

De brukar inte göra mer än 0,84 mål per match. Det kan mycket väl leda till att de inte får med sig det resultatet som de önskar när de spelar på bortaplan.

FC Andorra är ett mer offensivt lag än Alcorcón, de har 2879 anfall mot 2320 för Alcorcón, har gjort 21 mål. I jämförelse, Alcorcón som har gjort 20 mål.

Bästa målgöraren för FC Andorra

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Manuel Nieto som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 4 gånger i ligan och hjälpt FC Andorra undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Alcorcón är Dyego Sousa, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i FC Andorra Manuel Nieto, han har gjort 4 mål.

För dem som följer matchen live, kan det vara bra att känna till att mellan 75-90 minuten är en bra period där de flesta målen görs och som gör det till ett bra spel.

Med tanke på att FC Andorra har ett snitt på 0,62 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

När man lägger ihop antlet hörnor för båda lagen får man ett snitt på 4,02 hörnor per match, något att utforska om man vill få bättre spelresultat.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,2 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Alcorcón är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, till skillnad från FC Andorra som fick bara rött kort 3 gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Alcorcón – FC Andorra speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Alcorcón – FC Andorra?

Matchen kommer att spelas på söndag den 11 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Alcorcón – FC Andorra?

Matchen kommer att spelas på Estadio Santo Domingo i Alcorcón.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en La Liga 2 match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-0 resultat för FC Andorra.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18855884
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information