Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Alcorcón – Burgos 02 juni 2024 | Topptipset tips för La Liga 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

En La Liga 2 match mellan Alcorcón och Burgos kommer att spelas på söndag den 02 juni 2024, kl 14:15h (UTC), titta på speltipsen mellan Alcorcón – Burgos 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Alcorcón – Burgos kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estadio Santo Domingo, i Alcorcón som har en kapacitet på 6000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Alcorcón – Burgos 2023/2024

I den nuvarande upplagan av La Liga 2, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,02, nu är det ett snitt på 2,25 per match.

Alcorcón senaste match

Alcorcón fick med sig en oavgjort i sista matchen.Denna match spelades mot Levante i La Liga 2 och resultatet blev 2-2. De ställde upp med en 4-4-2 uppställning och leddes av M. Nafti.

Att få med sig ett oavgjort resultat (odd 3.40) var riktigt bra gjort, speciellt när det andra laget var favoriter.

Det man kommer att minnas från detta möte som slutade oavgjort är hur Emmanuel Addai stack ut. Nästan allt som Alcorcón gjorde styrdes av honom, men trots det så lyckades de inte vinna matchen.

Burgos senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i La Liga 2, Burgos, som använde en 4-4-2 uppställning mot Tenerife med slutresultet blev 1-1.

En vinst i denna match med detta höga odds är ett dåligt resultat när oddset ligger på (odd 3.40).

Alcorcón vs Burgos h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Burgos på en 15. plats i La Liga 2 och Alcorcón på en 19. plats. Burgos startar med en 4-4-2 uppställning, medans Alcorcón mönstrar en 4-1-3-2 uppställning.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en La Liga 2 match den 2023-11-12, hänvisar till säsongen 2023/2024, vilket slutade med en vinst för Burgos med 4-2.

Burgos har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Alcorcón.

Alcorcón

La Liga 2 tabell

Alcorcón har spelat in 43 poäng och ligger på 20. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 10 vinster, 18 förluster, plus 13 oavgjorda.

Inför den 42. omgången, har laget skiljer det 2 poäng till Amorebieta som ligger strax ovanför på 19. plats.

Alcorcón analys

Eftersom detta är den sista omgången av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna avgörande fas, där varje poäng kan göra en skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som lägger till en extra dimension av spänning inför deras sista match. Låt oss titta på hur den sista omgången påverkar Alcorcón och deras position i ligatabellen.

Alcorcón har släppt in flera mål än de har gjort efter 41 omgångar. Totalt har de släppt in 52 mål och gjort 31 mål.

Resultaten de senaste matcherna visar att Alcorcón har svårt att omvandla sina chanser till mål, vilket leder till att de inte kan vinna matcher.

I ligan har dens 42,15% i genomsnittligt bollinnehav. Inför matchen Alcorcón – Burgos 2023/2024 hoppas fansen på att sitt lag ska ha lite mer bollinnehav och kunna göra ett par mål.

Bästa målskytt från Alcorcón

Dyego Sousa har visat sig vara en enorm individuell tillgång i lagets offensiv denna säsong. Med 6 gjorda mål i ligan, anfallaren har bidragit till att leda Alcorcón till att få flera gynnsamma resultat med sig.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Burgos

La Liga 2 tabell

Burgos kommer till denna match med 58 poäng, och är på 11. plats i La Liga 2, efter ha vunnit 16 matcher totalt och förlust 15 gånger, totalt sett 10 oavgjorda.

Laget har ingen nackdel mot Levante som ligger på plats 10 i den 42. omgången och har samma antal poäng.

Burgos analys

Eftersom detta är den sista rundan av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna avgörande fas, där varje poäng kan göra skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som tillför en extra dimension av spänning till deras sista match. Låt oss se hur den sista rundan påverkar Burgos och deras position i ligatabellen.

51 gjorda mål och 53 insläppta, så ser det ut för Burgos efter 41 omgångar.

Inför den andra omgången förbereder sig Burgos för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,29 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Burgos är ett mer offensivt lag än Alcorcón, de har 4210 anfall mot 3733 för Alcorcón, har gjort 51 mål. I jämförelse, Alcorcón som har gjort 31 mål.

Bästa målgöraren för Burgos

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Curro som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 15 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Burgos har nått i flera matcher.

Det ska noteras att 6 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Alcorcón är Dyego Sousa, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Burgos Curro, han har gjort 15 mål.

Den bästa tiden att placera ett spel är mellan 75-90 minuten eftersom vissa studier visar att det är där de flesta målen görs.

Med tanke på att Burgos har ett snitt på 0,95 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

När man lägger ihop antlet hörnor för båda lagen får man ett snitt på 4,08 hörnor per match, något att utforska om man vill få bättre spelresultat.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att Alcorcón är ett mer aggressivt lag som fått 8 röda kort den här säsongen, till skillnad från Burgos som fick bara rött kort en gång. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Alcorcón – Burgos speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Alcorcón – Burgos?

Matchen kommer att spelas på söndag den 02 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Alcorcón – Burgos?

Matchen kommer att spelas på Estadio Santo Domingo i Alcorcón.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en La Liga 2 match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 4-2 resultat för Burgos.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18856257
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information