Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Alanyaspor – Beşiktaş 12 maj 2024 | Topptipset tips för Super Lig

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Super_Lig_Turkey

Alanyaspor och Beşiktaş är planerad att spelas på söndag den 12 maj 2024, kl 16:00h (UTC), i den Super Lig i Turkey, titta på speltipsen mellan Alanyaspor – Beşiktaş 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Alanyaspor – Beşiktaş kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Bahçeşehir Okulları Arena, i Alanya som har en kapacitet på 15000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Alanyaspor – Beşiktaş 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Super Lig än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,04 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,76 mål per spelad match.

Alanyaspor senaste match

Förra matchen spelades mot Ankaragücü i Super Lig och slutade med 1-1. Då leddes laget av F. Tekke, de ställde upp med en 4-2-3-1 formation. Alanyaspor har en oavgjort från förra omgången.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 3.40.

Alanyaspor stod för en blek insats men en av spelarna som kom upp i normal nivå var Ahmed Hassan. Med en bra insats och bra passningar, var hans insats var viktig för laget så att de inte skulle förlora matchen.

Beşiktaş senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en seger i deras senaste match. En match i Turkish Cup, Beşiktaş mötte Ankaragücü lag, och resultatet slutade med 1-0.

1.60 i odds, visade att de var favoriter redan innan matchen började.

Alanyaspor vs Beşiktaş h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Beşiktaş på en 5. plats i Super Lig och Alanyaspor på en 18. plats. Beşiktaş startar med en 4-1-4-1 uppställning, medans Alanyaspor mönstrar en 4-2-3-1 uppställning.

Den 2023-12-21 2023/2024 i Super Lig möttes lagen och slutade med en vinst för Alanyaspor med 1-3.

Lag med deras unika styrka och mål.

Alanyaspor

Super Lig tabell

Hemmalaget ligger på 6. plats i ligan med 49 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 12 vinster, 10 förluster och, 13 oavgjorda.

Detta betyder att i den 36. omgången har laget ingen fördel i relation till Kasımpaşa laget som är på den 7. plats.

Alanyaspor analys

Efter 35 omgångar har Alanyaspor en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 50 mål och släppt in 47 mål.

Är naturligt starkare på hemmaplan än som bortalag, har vunnit 5 matcher på bortaplan. På hemmaplan har laget visat sig vara bättre, har plusstatistik med 7 vinster mot 4 förluster och 6 oavgjorda.

Bästa målskytt från Alanyaspor

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Oğuz Aydın. Alanyaspor har anfallaren att tacka för några av deras vinster, han har gjort 12 mål denna säsong.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Beşiktaş

Super Lig tabell

Beşiktaş kommer till denna match med 54 poäng, och är på 5. plats i Super Lig, efter ha vunnit 16 matcher totalt och förlust 13 gånger, totalt sett 6 oavgjorda.

Laget har en liten nackdel med 1 poäng mot İstanbul Başakşehir som ligger på plats 4 i den 36. omgången.

Beşiktaş analys

Inför den andra omgången förbereder sig Beşiktaş för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,74 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Det är ett top 5-lag i Super Lig som vill hålla sig till bra insatser!

Bollinnehav över 50% ger vanligtvis lag en viss kontroll över dera motståndare. Av denna anledning har vanligtvis Beşiktaş laget ett genomsnittligt bollinnehav på 54,71% för att försöka kontrollera matchen.

Bästa målgöraren för Beşiktaş

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Semih Kılıçsoy som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 10 gånger i ligan och hjälpt Beşiktaş undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

I korthet, ett mycket starkare lag Beşiktaş, bättre placerade i ligan, Det vinner nästan alltid och släpper inte in några mål, mot en oregelbunden Alanyaspor som har problem med att ställa om och kommer från en serie av balanserade insatser.

För tillfället, på Bet365, är oddsen för Both Teams To Score – No noterade till 2.25.

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Alanyaspor är Oğuz Aydın, som redan har gjort 12 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Beşiktaş Semih Kılıçsoy, han har gjort 10 mål.

75-90 minuten in i matchen är en bra tid att satsa det är då mest mål görs.

Alternativet att satsa på under 2,5 mål är också lockande eftersom Beşiktaş har ett snitt på 1,24 mål per match som bortalag och släpper allt som oftast inte in några mål på bortaplan, gör detta till ett spelalternativ att utforska.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

För gynnsamma spelresultat, notera att om man kombinera antalet hörnor för båda lagen så ger det ett snitt på 4,96 hörnor per match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 4,74 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Båda lagen har samma antal röda kort under säsongen, i det här fallet 4. Värt att utvärdera för att få lite mer avksatning på dina spel!

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Alanyaspor – Beşiktaş speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Alanyaspor – Beşiktaş?

Matchen kommer att spelas på söndag den 12 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar Alanyaspor – Beşiktaş?

Matchen kommer att spelas på Bahçeşehir Okulları Arena i Alanya.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Super Lig match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-3 resultat för Alanyaspor.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18903898
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information