Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Alajuelense – Puntarenas 09 februari 2024 | Topptipset tips för Primera Division

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Primera_Division_Costa_Rica

Alajuelense och Puntarenas är planerad att spelas på fredag den 09 februari 2024, kl 02:00h (UTC), i den Primera Division i Costa Rica, titta på speltipsen mellan Alajuelense – Puntarenas 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Alajuelense – Puntarenas kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estadio Alejandro Morera Soto, i Alajuela som har en kapacitet på 16625 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Alajuelense – Puntarenas 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Primera Division än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,84 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,72 mål per spelad match.

Alajuelense senaste match

Alajuelense fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Cartaginés i Primera Division och resultatet blev 0-1.

De var favoriter i matchen så förlusten väntade de sig inte, oddset blev 5.00.

Puntarenas senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en seger i deras senaste match. En match i Primera Division, Puntarenas mötte Guanacasteca lag, och resultatet slutade med 3-2.

2.15 i odds på hemmalaget visar att det kommer bli en jämn tillställning.

Alajuelense vs Puntarenas h2h

Sista gången som dessa lag mötte varandra var för mindre än en månad sedan, den 2024-01-18. I Primera Division 2023/2024 match, Alajuelense var segrare och slog motståndar laget med 0-1.

Senast dessa två lag mötte varandra, lyckades inget av dem att få någon fördel.

De sista fem matcherna för Alajuelense har varit sólida insatser, medans Puntarenas har varit med ojämna.

Alajuelense

Primera Division tabell

Alajuelense har för närvarande 46 poäng och ligger på en 2. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Semifinal, med resultat på 14 vinster, 4 oavgjorda och 4 förluster.

Vilket betyder att laget har ett övertag på 3 poäng in den 13. omgången, med Herediano som jagar de andra på en 3. plats.

Alajuelense analys

Alajuelense har totalt gjort 42 mål och släppt in 23 mål. Efter 12 omgångar har de en positiv målskillnad.

Alajuelense laget kommer från en förlust i Primera Division, och tränaren Andrés José Carevic Ghelfi vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Lag som har över 50% bollinnehav har oftast viss kontroll över sina motståndare. Med detta i åtanke, försöker Alajuelense laget att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 55,27% för att kontrollera spelet.

Med ett resultat på 8 vinster, 2 förluster och 1 oavgjort i jämförelse med de 6 matcher de van som bortalag, det finns inget plats som är bättre än hemma för detta lag.

Alajuelense är mer offensiva än Puntarenas, som har 2285 anfall mot 1694 för Puntarenas, har gjort mål 42 gånger. I jämförelse, Puntarenas konvertera till mål 26 gånger.

Bästa målskytt från Alajuelense

Johan Venegas har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Anfallaren har redan gjort mål 7 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som Alajuelense har fått med sig i flera matcher.

Puntarenas

Primera Division tabell

Puntarenas kommer till denna match med 21 poäng, och är på 10. plats i Primera Division, efter ha vunnit 6 matcher totalt och förlust 13 gånger, totalt sett 3 oavgjorda.

Med en liten nackdel med 1 poäng mot Municipal Liberia som ockuperar plats 9, laget börjar den 13. omgången.

Puntarenas analys

Puntarenas har än så länge släppt in 34 och gjort 26 mål. Efter 12 spelade omgångar så har de gjort färre mål än de har släppt in.

Bästa målgöraren för Puntarenas

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Doryan Rodriguez som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 7 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Puntarenas har nått i flera matcher.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Alajuelense är Johan Venegas, som redan har gjort 7 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Puntarenas Doryan Rodriguez, han har gjort 7 mål.

För dem som följer matchen live, kan det vara bra att känna till att mellan 75-90 minuten är en bra period där de flesta målen görs och som gör det till ett bra spel.

Spelet under 2,5 mål kan vara ett bra alternativ, eftersom Puntarenas generellt inte släpper in några mål som bortalag. Puntarenas har ett snitt på 0,91 mål per match när de spelar borta.

Spel på hörnor

När man lägger ihop antlet hörnor för båda lagen får man ett snitt på 4,91 hörnor per match, något att utforska om man vill få bättre spelresultat.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 6,42 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att Puntarenas är ett mer aggressivt lag som fått 5 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Alajuelense som fick bara rött kort 3 gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Alajuelense – Puntarenas speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Alajuelense – Puntarenas?

Matchen kommer att spelas på fredag den 09 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Alajuelense – Puntarenas?

Matchen kommer att spelas på Estadio Alejandro Morera Soto i Alajuela.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Primera Division match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 0-1 resultat för Alajuelense.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19051001
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information