Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Alajuelense – Deportivo Saprissa 21 april 2024 | Topptipset tips för Primera Division

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Primera_Division_Costa_Rica

Alajuelense och Deportivo Saprissa är planerad att spelas på söndag den 21 april 2024, kl 02:00h (UTC), i den Primera Division i Costa Rica, titta på speltipsen mellan Alajuelense – Deportivo Saprissa 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Alajuelense – Deportivo Saprissa kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estadio Alejandro Morera Soto, i Alajuela som har en kapacitet på 16625 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Alajuelense – Deportivo Saprissa 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Primera Division än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,84 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,67 mål per spelad match.

Alajuelense senaste match

Alajuelense fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot Grecia i Primera Division och resultatet blev 3-1.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.18.

Deportivo Saprissa senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en oavgjort i deras senaste match. En match i Primera Division, Deportivo Saprissa mötte Municipal Liberia lag, och resultatet slutade med 2-2.

En vinst i denna match med detta höga odds är ett dåligt resultat när oddset ligger på (odd 4.75).

Alajuelense vs Deportivo Saprissa h2h

Dessa lag spelade senast mot varandra i en omtvistad Primera Division match under säsongen 2023/2024 och slutade oavgjort 0-0.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Deportivo Saprissa har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Alajuelense är det tvärtom.

Alajuelense

Primera Division tabell

Alajuelense har för närvarande 46 poäng och ligger på en 2. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Semifinal, med resultat på 14 vinster, 4 oavgjorda och 4 förluster.

Detta betyder, i den 19. omgången, har laget en fördel på 3 poäng, och Herediano laget är precis bakom på en 3. plats.

Alajuelense analys

Alajuelense har efter 18 omgångar en positiv målskillnad. De har totalt 42 gjorda mål och släppt in 23 stycken.

För att kontrollera spelet försöket ofta Alajuelense laget att nå ett genomsnittligt bollinnehav på 55,27%. Anledning till detta är bollinnehav över 50% skulle ge laget en viss kontroll över sina motståndare.

Samtidigt som man har vunnit 6 matcher spela på bortaplan, detta lag vet verkligen hur de ska dra fördel av deras hemmaplan med 8 vinster, 2 förluster och 1 oavgjort.

Bästa målskytt från Alajuelense

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Joel Campbell som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 9 mål för Alajuelense denna säsong anfallaren har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Det ska noteras att 4 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Deportivo Saprissa

Primera Division tabell

Deportivo Saprissa har 55 poäng och ligger på 1. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Semifinal, med resultaten 18 vinster, 1 oavgjort och 3 förluster.

Deportivo Saprissa analys

Med 5 vinster i Primera Division i rad, Deportivo Saprissa utmärkta form gör dem till favoriter.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Primera Division.

Motståndare har vanligtvis inte så stor chans mot bortalaget Deportivo Saprissa, med resultat på 8 vinster, 2 förluster och 1 oavgjort i Primera Division.

Deportivo Saprissa är hoppfulla om att få ett bra resultat i matchen efter 5 vinster i Primera Division. Detta trots att Deportivo Saprissa spelar på bortaplan och har haft förlorat två gånger i 11 matcher har de varit bortalag.

Bästa målgöraren för Deportivo Saprissa

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Jovan East som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 16 gånger i ligan och hjälpt Deportivo Saprissa undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Historiska information: Deportivo Saprissa

Med 7 vunna titlar i ligans historia, är Deportivo Saprissa laget ett av de främsta. Lagets meritlista kan komma att påverka slutresultatet för matchen och det skulle inte vara första gången som de lyckas att överraska sina motståndare med en vinst när de har riktigt dålig form.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Alajuelense är Joel Campbell, som redan har gjort 9 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Deportivo Saprissa Jovan East, han har gjort 16 mål.

75-90 minuten in i matchen är en bra tid att satsa det är då mest mål görs.

Med tanke på att Deportivo Saprissa har ett snitt på 2 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 5,16 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,67 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Alajuelense är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, till skillnad från Deportivo Saprissa som fick bara rött kort två gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Alajuelense – Deportivo Saprissa speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Alajuelense – Deportivo Saprissa?

Matchen kommer att spelas på söndag den 21 april 2024.

I vilken stadium och stad spelar Alajuelense – Deportivo Saprissa?

Matchen kommer att spelas på Estadio Alejandro Morera Soto i Alajuela.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Primera Division match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 0-0 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19051036
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information