Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Al Shabab – Al Khaleej 02 september 2023 | Topptipset tips för Pro League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Matchen mellan Al Shabab och Al Khaleej i Pro League, Saudi Arabia kommer att spelas på lördag den 02 september 2023, titta på speltipsen mellan Al Shabab – Al Khaleej 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Al Shabab – Al Khaleej kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Prince Faisal bin Fahd Stadium, i Riyadh som har en kapacitet på 68752 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Al Shabab – Al Khaleej 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Pro League ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,64 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,7 det genomsnittliga målen denna säsong.

Al Shabab senaste match

Förra matchen spelades mot Al Nassr i Pro League och slutade med 4-0. Då leddes laget av V. Moreno Peris, de ställde upp med en 4-5-1 formation. Al Shabab har en förlust från förra omgången.

Detta nederlag förväntades redan innan matchen. Oddset på 1.36 visade det också.

Al Khaleej senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Pro League, Al Khaleej, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Al Hazm med slutresultet blev 1-1.

Resultatet blev oavgjort i denna jämna match, oddset slutade på 3.30.

Al Shabab vs Al Khaleej h2h

Al Khaleej var på en 15. plats i Pro League medans Al Shabab var på en 3. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Al Khaleej börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Al Shabab använde i den matchen.

Den 2023-04-11 2022/2023 i Pro League möttes lagen och slutade med en vinst för Al Shabab med 2-3.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

Al Khaleej har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Al Shabab.

Al Shabab

Pro League tabell

Al Shabab har spelat in 2 poäng och ligger på 17. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 0 vinster, 2 förluster, plus 2 oavgjorda.

Laget har samma poäng som Al Hazm som ockuperar plats 16, är laget som startar den 5. omgången.

Al Shabab analys

Efter 4 omgångar, har Al Shabab släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 9 mål än så länge och gjort 3 mål.

Al Shabab brukar inte bekymra motståndarnas målvakt så mycket. Det genomsnittliga skottet på mål i matcherna är 4 och det tyder på att laget inte gör så många mål.

För att kontrollera spelet, försöker Al Shabab laget att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 59,75%. Detta beror på att lag brukar ha viss kontroll på sina motståndare om de har ett bollinnehav över 50%.

Al Khaleej

Pro League tabell

Al Khaleej kommer till denna match med 2 poäng, och är på 15. plats i Pro League, efter ha vunnit 0 matcher totalt och förlust dubbelt, totalt sett 2 oavgjorda.

Detta betyder, i den 5. omgången, har laget samma poäng, och Al Hazm laget är precis bakom på en 16. plats.

Al Khaleej analys

Det har passerat 4 omgångar och Al Khaleej har släppt in fler mål än de gjort. Totalt sett har de släppt in totalt 8 mål och gjort 4 mål.

Med 1 mål per match har de en låg måleffektivitet. Med så låg effektivitet så kan det kosta dem segern när de spelar på bortaplan.

Al Khaleej är ett mer offensivt lag än Al Shabab, de har 414 anfall mot 380 för Al Shabab, har gjort 4 mål. I jämförelse, så har Al Shabab gjort 3 mål.

Bästa målgöraren för Al Khaleej

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Fábio Martins som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 2 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Al Khaleej har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Mellan 75-90 minuten är en bra tid att placera spelet eftersom vissa studier visar att det är under denna tid som mest mål görs.

Med tanke på att Al Khaleej har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Genom att kombinera antalet hörnor från båda lagen, kan vi se ett snitt på 5,38 hörnor per match, det är också ett spel att utforska för att få bra resultat på spelet.

Al Shabab är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,5 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Al Shabab i denna match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 4,5 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Al Shabab – Al Khaleej speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Al Shabab – Al Khaleej?

Matchen kommer att spelas på lördag den 02 september 2023.

I vilken stadium och stad spelar Al Shabab – Al Khaleej?

Matchen kommer att spelas på Prince Faisal bin Fahd Stadium i Riyadh.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Pro League match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 2-3 resultat för Al Shabab.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18897074
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information