Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Al Ittifaq – Dhamk 02 september 2023 | Topptipset tips för Pro League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Al Ittifaq och Dhamk är planerad att spelas på lördag den 02 september 2023 i den Pro League i Saudi Arabia, titta på speltipsen mellan Al Ittifaq – Dhamk 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Al Ittifaq – Dhamk kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Prince Mohamed bin Fahd Stadium, i Dammam som har en kapacitet på 20100 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Al Ittifaq – Dhamk 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Pro League ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,64 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,7 det genomsnittliga målen denna säsong.

Al Ittifaq senaste match

Al Ittifaq fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Al Hilal i Pro League och resultatet blev 2-0. De ställde upp med en 4-1-4-1 uppställning och leddes av S. Gerrard.

Detta nederlag förväntades redan innan matchen. Oddset på 1.22 visade det också.

Dhamk senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Pro League, Dhamk, som använde en 3-4-2-1 uppställning mot Al Fateh med slutresultet blev 2-2.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 3.25.

Al Ittifaq vs Dhamk h2h

Senast dessa lag möttes i Pro League, i låg Dhamk på en 8. plats medans Al Ittifaq var på en 9. plats. Dhamk började med en 4-2-3-1 uppställning medans Al Ittifaq startade med en 4-4-2 uppställning.

Säsongen 2022/2023 möttes dessa lag i en Pro League den 2023-04-28. Al Ittifaq var det laget som drog längsta strået och vann med 2-0.

Al Ittifaq lagets sista fem matcher har slutat bättre, jämfört med Dhamk.

Al Ittifaq

Pro League tabell

Hemmalaget ligger på 5. plats i ligan med 7 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 2 vinster, 1 förlust och, 1 oavgjort.

Detta betyder, i den 5. omgången, har laget en fördel på 1 poäng, och Al Nassr laget är precis bakom på en 6. plats.

Al Ittifaq analys

Al Ittifaq har totalt gjort 5 mål och släppt in 4 mål. Efter 4 omgångar har de en positiv målskillnad.

Al Ittifaq anfallsspel är inte imponerande med enbart 4 skott i genomsnitt per match så gör laget inte särskilt många mål.

Al Ittifaqs är inte det laget som brukar styra sina matcher, med ett genomsnittligt bollinnehav i ligan på 46,25%. I matchen Al Ittifaq – Dhamk 2023/2024 hoppas fansen på mer bollinnehav och att de gör ett par mål.

Bästa målskytt från Al Ittifaq

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Vitinho. Anfallaren har gjort mål 2 i ligan och hjälpt Al Ittifaq att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

Dhamk

Pro League tabell

Dhamk kommer till denna match med 3 poäng, och är på 12. plats i Pro League, efter ha vunnit 0 matcher totalt och förlust en gång, totalt sett 3 oavgjorda.

Detta betyder, i den 5. omgången, har laget samma poäng, och Al Raed laget är precis bakom på en 13. plats.

Dhamk analys

Bästa målgöraren för Dhamk

Assan Ceesay har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 2 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Dhamk till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Mellan 75-90 minuten är en bra tid att placera spelet eftersom vissa studier visar att det är under denna tid som mest mål görs.

Med tanke på att Dhamk har ett snitt på 0,5 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

För att få bra spel resultat, kom ihåg att det finns genomsnitt på 3,88 hörnor per match när hörnstatistiken från båda lagen läggs ihop.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Al Ittifaq – Dhamk speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Al Ittifaq – Dhamk?

Matchen kommer att spelas på lördag den 02 september 2023.

I vilken stadium och stad spelar Al Ittifaq – Dhamk?

Matchen kommer att spelas på Prince Mohamed bin Fahd Stadium i Dammam.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Pro League match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 2-0 resultat för Al Ittifaq.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18897072
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information