Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Al Fateh – Al Ahli Jeddah 02 september 2023 | Topptipset tips för Pro League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Al Fateh och Al Ahli Jeddah kommer att spela en match i Pro League på måndagen den lördag 02 september 2023, titta på speltipsen mellan Al Fateh – Al Ahli Jeddah 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Al Fateh – Al Ahli Jeddah kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Prince Abdullah bin Jalawi Sports City Stadium, i Al-Hasa som har en kapacitet på 20000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Al Fateh – Al Ahli Jeddah 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Pro League ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,64 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,7 det genomsnittliga målen denna säsong.

Al Fateh senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-3-1 uppställning. Al Fateh har en i bagaget oavgjort från förra matchen. Laget leddes av S. Bilić och Matchen spelades mot Dhamk i Pro League och slutade med 2-2.

Det blev som väntat en väldigt jämn match, det var rättvist med ett oavgjort resultat, oddset på detta spel blev 8.00.

Al Ahli Jeddah senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Pro League, Al Ahli Jeddah, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Al Tai med slutresultet blev 2-0.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.13.

Al Fateh vs Al Ahli Jeddah h2h

Senast dessa lag möttes i Pro League, i låg Al Ahli Jeddah på en 9. plats medans Al Fateh var på en 14. plats. Al Ahli Jeddah började med en 4-2-3-1 uppställning medans Al Fateh startade med en 4-5-1 uppställning.

Senast dessa lag mötte varandra var i en Pro League match den 2022-02-11 2021/2022, resulterade i en vinst för Al Ahli Jeddah med 0-1.

Senast dessa två lag mötte varandra, lyckades inget av dem att få någon fördel.

Al Ahli Jeddah har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Al Fateh.

Lag med deras unika styrka och mål.

Al Fateh

Pro League tabell

Hemmalaget ligger på 10. plats i ligan med 5 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 1 vinst, 1 förlust och, 2 oavgjorda.

Inför den 5. omgången, har laget samma poäng till skillnad från Al Feiha som ligger strax ovanför, på 9. plats.

De vistas sig i mitten av ligatabellen i Pro League och har inga ambitioner att nå högre och det finns inga nedflyttnings hot, kommer Al Fateh att försöka använda sig av hemmaplan för att vinna.

Al Fateh analys

I Pro League har Al Fateh totalt gjort 6 mål och släppt in 9 antal mål, detta efter 4 spelade omgångar.

Bästa målskytt från Al Fateh

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Firas Albirakan som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 3 mål för Al Fateh denna säsong anfallaren har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Al Ahli Jeddah

Pro League tabell

Pro Leagues 2. plats lag, Al Ahli Jeddah, har dominerat tävlingen med en perfekt rad av 4 segrar, vilket har gett dem 12 poäng utan förlust eller oavgjorda matcher.

Laget har ingen nackdel mot Al Ittihad som ligger på plats 1 i den 5. omgången och har samma antal poäng.

Al Ahli Jeddah analys

Al Ahli Jeddah verkar använda en taktisk strategi i sitt försvarsspel, eftersom de har tilldelats ett högt antal frisparkar i de senaste matcherna, vilket är högre än genomsnittet i ligan. Trots detta har de bara fått ett lågt antal gula kort, vilket är under ligan genomsnitt på 3,72. Detta tyder på att Al Ahli Jeddah begår frisparkar på strategiska platser på planen, för att störa motståndarens offensiva spel och hindra dem från att bygga upp momentum.

Det är ett top 5-lag i Pro League som vill hålla sig till bra insatser!

Al Ahli Jeddah laget försöker vanligtvis att kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 60%. Lag med bollinnehav på över 50% har vanligtvis en viss kontroll över sina motståndare.

Eftersom Al Ahli Jeddah har en resultatrad på 1 vinst, 0 förluster och 0 oavgjorda när de spelar borta i Pro League, det ger motståndarna små chanser att vinna matchen.

Al Ahli Jeddah är i utmärkt form för tillfället! med en segerrad på 4 vinster i Pro League, finns det ingen tvekan om vem som är favoriten.

Med en vinstrad på 4 vinster i Pro League, Al Ahli Jeddah kommer att försöka att få till ett bra resultat i denna mtach trotts att man spelar på bortaplan, främst för att Al Ahli Jeddah inte har förlorat en match i 1 match.

Al Ahli Jeddah är ett mer offensivt lag än Al Fateh, de har 415 anfall mot 349 för Al Fateh, har gjort 9 mål. I jämförelse, Al Fateh som har gjort 6 mål.

Bästa målgöraren för Al Ahli Jeddah

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Roberto Firmino som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 3 gånger i ligan och hjälpt Al Ahli Jeddah undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Al Fateh är Firas Albirakan, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Al Ahli Jeddah Roberto Firmino, han har gjort 3 mål.

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Al Fateh 0,5 och bortalaget Al Ahli Jeddah 3 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 4,75 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 2,75 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Al Fateh – Al Ahli Jeddah speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Al Fateh – Al Ahli Jeddah?

Matchen kommer att spelas på lördag den 02 september 2023.

I vilken stadium och stad spelar Al Fateh – Al Ahli Jeddah?

Matchen kommer att spelas på Prince Abdullah bin Jalawi Sports City Stadium i Al-Hasa.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Pro League match, i säsongen 2021/2022, och slutade med 0-1 resultat för Al Ahli Jeddah.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18897073
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information