Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Ajax – SC Heerenveen 05 november 2023 | Topptipset tips för Eredivisie

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Eredivisie Netherlands

Matchen mellan Ajax och SC Heerenveen i Eredivisie, Netherlands kommer att spelas på söndag den 05 november 2023, titta på speltipsen mellan Ajax – SC Heerenveen 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Ajax – SC Heerenveen kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Johan Cruijff Arena, i Amsterdam som har en kapacitet på 54990 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Ajax – SC Heerenveen 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Eredivisie, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 3,04, nu är det ett snitt på 3,16 per match.

Ajax senaste match

Ajax kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot PSV i Eredivisie och slutade 5-2. Laget leddes av M. Steijn och de spelade med en 4-2-3-1 uppställning.

Detta nederlag förväntades redan innan matchen. Oddset på 1.25 visade det också.

Försvaret gjorde långt ifrån sin bästa match. Josip Šutalo hade en hemsk match och är en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

SC Heerenveen senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i KNVB Beker, SC Heerenveen, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot VVV-Venlo med slutresultet blev 5-1.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.30.

Ajax vs SC Heerenveen h2h

SC Heerenveen var på en 10. plats i Eredivisie medans Ajax var på en 3. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. SC Heerenveen börjar matchen med en 4-3-3 uppställning, samma uppställning som Ajax använde i den matchen.

Senast dessa lag mötte varandra var i en Eredivisie match den 2023-03-12 2022/2023, resulterade i en vinst för Ajax med 2-4.

SC Heerenveen insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Ajax.

Ajax

Eredivisie tabell

Ajax har spelat in 5 poäng och ligger på 18. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 1 vinst, 5 förluster, plus 2 oavgjorda.

Inför den 11. omgången, har laget en liten nackdel med 2 poäng mot FC Utrecht som ockuperar plats 17.

När det kommer till formen, kommer laget från en serie med 5 förluster i Eredivisie, vilket inte är ett bra omen inför nästa match.

Ajax analys

Totalt efter 10 omgångar i Eredivisie, så har Ajax 21 insläppta mål och totalt 13 gjorda mål.

Lag har vanligtvis en viss kontroll över sina motståndare om de har bollinnehav som är högre än 50%. Därför kontrollerar de spelet, Ajax laget försöker vanligtvis att nå ett genomsnittligt bollinnehav på 60,25%.

En av lagets värvningar inför denna säsongen verkar fortfarande ha svårt att anpassa sig. Gastón Ávila presterade dåligt i lagets senaste match, mot PSV. Han misslyckades att ge säkerhet och hjälpte inte Ajax till vinst.

Bästa målskytt från Ajax

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Brian Brobbey varit höjdpunkterna. Hjälpt Ajax med 4 gjorda mål den här säsongen, anfallaren har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

SC Heerenveen

Eredivisie tabell

SC Heerenveen kommer till denna match med 10 poäng, och är på 10. plats i Eredivisie, efter ha vunnit 3 matcher totalt och förlust 6 gånger, totalt sett 1 oavgjort.

Vilket betyder att i 11. omgången, har laget över Fortuna Sittard som ligger på plats 11, ingen fördel.

SC Heerenveen analys

13 gjorda mål och 21 insläppta, så ser det ut för SC Heerenveen efter 10 omgångar.

Bästa målgöraren för SC Heerenveen

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Osame Sahraoui som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 4 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som SC Heerenveen har nått i flera matcher.

Intressanta fakta om spelet

Med Ajax som skryter med en obesegrad rekord i sina senaste möten mot SC Heerenveen, är alla ögon på dem för att behålla sitt dominans på planen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Ajax är Brian Brobbey, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i SC Heerenveen Osame Sahraoui, han har gjort 4 mål.

Mest mål görs under 75-90 minuten av matchen, vilket gör detta till ett bra spel för dem som följer matchen live.

Eftersom SC Heerenveen har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta, och med tanke på att de knappt släpper in några mål på bortaplan, spelet på mindre än 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ.

Spel på hörnor

Spelet på hörnor kan bidra till en gynnsam avkastning på dina spel, de genomsnittliga lag hörnorna per match ärär 6,19 hörnor.

Ajax är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 7,38 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Ajax i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 2,5 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Ajax – SC Heerenveen speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Ajax – SC Heerenveen?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Ajax – SC Heerenveen?

Matchen kommer att spelas på Johan Cruijff Arena i Amsterdam.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eredivisie match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 2-4 resultat för Ajax.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18853989
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information