Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips ADO Den Haag – SC Cambuur 12 november 2023 | Topptipset tips för Eerste Divisie

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Eerste Divisie Netherlands

ADO Den Haag och SC Cambuur är planerad att spelas på söndag den 12 november 2023 i den Eerste Divisie i Netherlands, titta på speltipsen mellan ADO Den Haag – SC Cambuur 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där ADO Den Haag – SC Cambuur kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Cars Jeans Stadion, i Den Haag som har en kapacitet på 17023 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan ADO Den Haag – SC Cambuur 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Eerste Divisie ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 3,04 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 3,07 det genomsnittliga målen denna säsong.

ADO Den Haag senaste match

Förra matchen spelades mot Jong PSV i Eerste Divisie och slutade med 1-2. Då leddes laget av D. Kalezić, de ställde upp med en 4-2-3-1 formation. ADO Den Haag har en seger från förra omgången.

Hemmalaget har ett odds på 1.91, och det räknas med att det ska bli en jämn match.

Trots vinsten, så gjorde laget inte en bra insats. En av de få spelarna som stack ut var Henk Veerman, som gjorde det bra i flera avgörande moment och var en viktig spelare i vinsten för ADO Den Haag.

SC Cambuur senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Eerste Divisie, SC Cambuur, som använde en 4-3-3 uppställning mot TOP Oss med slutresultet blev 1-8.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.85.

ADO Den Haag vs SC Cambuur h2h

Senast dessa lag mötte varandra var i en Eredivisie match den 2016-01-24 2015/2016, resulterade i en vinst för ADO Den Haag med 2-1.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

ADO Den Haag

Eerste Divisie tabell

ADO Den Haag har för närvarande 26 poäng och ligger på en 3. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Uppflyttnings slutspel, med resultat på 7 vinster, 5 oavgjorda och 1 förlust.

Inför den 14. omgången, har laget samma poäng till skillnad från Willem II som ligger strax ovanför, på 2. plats.

ADO Den Haag analys

ADO Den Haag som spelar i Eerste Divisie, efter 13 spelade omgångar, har de gjort 21 mål och 13 insläppta mål.

Inför matchen ADO Den Haag – SC Cambuur 2023/2024 bör laget ansträng sig lite mer för att ha kvar bollinnehavet. ADO Den Haags har ett genomsnittligt bollinnehav på 49,23%, det visar att laget inte tar initiativet i matcherna så ofta.

Bästa målskytt från ADO Den Haag

Henk Veerman har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Anfallaren har redan gjort mål 7 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som ADO Den Haag har fått med sig i flera matcher.

SC Cambuur

Eerste Divisie tabell

SC Cambuur kommer till denna match med 20 poäng, och är på 9. plats i Eerste Divisie, efter ha vunnit 6 matcher totalt och förlust 5 gånger, totalt sett 2 oavgjorda.

Vilket betyder att laget har samma antal poäng in den 14. omgången, med VVV-Venlo som jagar de andra på en 10. plats.

SC Cambuur analys

SC Cambuur har ett genomsnitt av 5,77 skott på mål per match. De är ett offensivt lag och det ökar chanserna för att vinna.

SC Cambuur är ett mer offensivt lag än ADO Den Haag, de har 1305 anfall mot 1165 för ADO Den Haag, har gjort 34 mål. I jämförelse, så har ADO Den Haag gjort 21 mål.

Med en upptagen schemalagd, SC Cambuur kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med ADO Den Haag och SC Cambuur med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för SC Cambuur

Milan Smit har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 9 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda SC Cambuur till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 5 av 9 mål har spelaren gjort på straff.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i ADO Den Haag är Henk Veerman, som redan har gjort 7 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i SC Cambuur Milan Smit, han har gjort 9 mål.

För de som letar efter ett bra spel, notera att de flesta målen görs mellan 75-90 minuten i matcherna vilket kan vara till hjälp.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

Spelet på hörnor kan bidra till en gynnsam avkastning på dina spel, de genomsnittliga lag hörnorna per match ärär 6 hörnor.

SC Cambuur är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,23 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för SC Cambuur i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,77 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

ADO Den Haag – SC Cambuur speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan ADO Den Haag – SC Cambuur?

Matchen kommer att spelas på söndag den 12 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar ADO Den Haag – SC Cambuur?

Matchen kommer att spelas på Cars Jeans Stadion i Den Haag.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eredivisie match, i säsongen 2015/2016, och slutade med 2-1 resultat för ADO Den Haag.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18854947
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information