Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips ADO Den Haag – FC Eindhoven 20 april 2024 | Topptipset tips för Eerste Divisie

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Eerste Divisie Netherlands

Matchen mellan ADO Den Haag och FC Eindhoven i Eerste Divisie, Netherlands kommer att spelas på lördag den 20 april 2024, kl 14:30h (UTC), titta på speltipsen mellan ADO Den Haag – FC Eindhoven 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där ADO Den Haag – FC Eindhoven kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Cars Jeans Stadion, i Den Haag som har en kapacitet på 17023 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan ADO Den Haag – FC Eindhoven 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Eerste Divisie ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 3,05 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 3,07 det genomsnittliga målen denna säsong.

ADO Den Haag senaste match

I sista matchen spelade de med en 3-4-2-1 uppställning. ADO Den Haag har en i bagaget förlust från förra matchen. Laget leddes av D. Kalezić och Matchen spelades mot Helmond Sport i Eerste Divisie och slutade med 0-1.

De var favoriter i matchen så förlusten väntade de sig inte, oddset blev 6.00.

Gylermo Siereveld hade en hemsk match och tog fel beslut i många viktiga moment, han får absolut ta på sig denna förlust. Försvararna gjorde inte sin bästa match.

FC Eindhoven senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Eerste Divisie, FC Eindhoven, som använde en 4-4-2 uppställning mot Jong PSV med slutresultet blev 2-5.

2.70 var oddset på att hemmalaget skulle förlora, det visar att det skulle bli en jämn match.

ADO Den Haag vs FC Eindhoven h2h

Senaste gången som ADO Den Haag och FC Eindhoven möttes var i Eerste Divisie. ADO Den Haag låg då på 4. plats och började med en 3-4-3 formation, medans FC Eindhoven, som låg på en 6. plats, använde sig av en 3-4-1-2 taktik.

Dessa lag spelade senast mot varandra i en omtvistad Eerste Divisie match under säsongen 2023/2024 och slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Matchen kommer att dömmas av domaren A. Bos, assiseras av E. Koopman och J. Westhof.

ADO Den Haag

Eerste Divisie tabell

Hemmalaget ligger på 5. plats i ligan med 58 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 16 vinster, 8 förluster och, 10 oavgjorda.

Detta betyder att i den 35. omgången har laget ingen fördel i relation till De Graafschap laget som är på den 6. plats.

ADO Den Haag analys

ADO Den Haag har gjort 65 och släppt in 44, efter 34 spelade omgångar i Eerste Divisie.

ADO Den Haag laget kommer från en förlust i Eerste Divisie, och tränaren Darije Kalezić vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

ADO Den Haag är mer offensiva än FC Eindhoven, som har 3182 anfall mot 3161 för FC Eindhoven, har gjort mål 65 gånger. I jämförelse, FC Eindhoven konvertera till mål 41 gånger.

Bästa målskytt från ADO Den Haag

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Henk Veerman som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 20 mål för ADO Den Haag denna säsong anfallaren har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

FC Eindhoven

Eerste Divisie tabell

FC Eindhoven kommer till denna match med 38 poäng, och är på 15. plats i Eerste Divisie, efter ha vunnit 8 matcher totalt och förlust 12 gånger, totalt sett 14 oavgjorda.

Laget har en liten nackdel med 1 poäng mot Jong Ajax som ligger på plats 14 i den 35. omgången.

FC Eindhoven analys

Det har passerat 34 omgångar och FC Eindhoven har släppt in fler mål än de gjort. Totalt sett har de släppt in totalt 53 mål och gjort 41 mål.

Bästa målgöraren för FC Eindhoven

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Ozan Kökcü. Anfallaren har gjort mål 11 gånger den här säsongen och har hjälpt FC Eindhoven att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i ADO Den Haag är Henk Veerman, som redan har gjort 20 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i FC Eindhoven Ozan Kökcü, han har gjort 11 mål.

För de som letar efter ett bra spel, notera att de flesta målen görs mellan 75-90 minuten i matcherna vilket kan vara till hjälp.

Spelmarknaden för mindre än 2,5 mål kan också vara ett bra alternativ eftersom FC Eindhoven har ett snitt på 1,35 mål per match när de spelar på bortaplan. Detta alternativ är att överväga då FC Eindhoven oftast inte släpper in några mål på bortaplan.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 5,06 hörnor per match.

ADO Den Haag är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,09 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för ADO Den Haag i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,18 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att ADO Den Haag är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, till skillnad från FC Eindhoven som fick bara rött kort två gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

ADO Den Haag – FC Eindhoven speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan ADO Den Haag – FC Eindhoven?

Matchen kommer att spelas på lördag den 20 april 2024.

I vilken stadium och stad spelar ADO Den Haag – FC Eindhoven?

Matchen kommer att spelas på Cars Jeans Stadion i Den Haag.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eerste Divisie match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18855162
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information