Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips ABC – Juventude 15 november 2023 | Topptipset tips för Serie B

Få senaste uppdateringarna från Betarena

serieb_brasil

ABC och Juventude kommer att spela en match i Serie B på måndagen den onsdag 15 november 2023, titta på speltipsen mellan ABC – Juventude 2023 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där ABC – Juventude kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estádio Maria Lamas Farache, i Natal som har en kapacitet på 18000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan ABC – Juventude 2023

Trots att det är en ny säsong, har inte Serie B ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,07 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,02 det genomsnittliga målen denna säsong.

ABC senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-3-1 uppställning. ABC har en i bagaget förlust från förra matchen. Laget leddes av A. Fucks och Matchen spelades mot Criciúma i Serie B och slutade med 1-0.

Det var väntat med en förlust redan innan matchen. Det kunde man se på oddset som var 1.30.

Gedeilson hade en hemsk match och tog fel beslut i många viktiga moment, han får absolut ta på sig denna förlust. Försvararna gjorde inte sin bästa match.

Juventude senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Serie B, Juventude, som använde en 4-3-3 uppställning mot Ituano med slutresultet blev 2-1.

1.80 i odds, visade att de var favoriter redan innan matchen började.

ABC vs Juventude h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Juventude på en 9. plats i Serie B och ABC på en 20. plats. Juventude startar med en 4-4-2 uppställning, medans ABC mönstrar en 4-2-3-1 uppställning.

Deras senaste Serie B match 2023 som spelades den 2023-07-15 slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Juventude har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för ABC är det tvärtom.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

ABC

Serie B tabell

ABC har spelat in 21 poäng och ligger på 20. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 3 vinster, 20 förluster, plus 12 oavgjorda.

Londrina ligger strax ovanför på en 19. plats i den 36. omgången, kommer laget ha en liten nackdel med 7 poäng.

ABC analys

ABC har totalt släppt in 47 och gjort 22 mål. De har alltså efter 35 omgångar släppt in mer mål än de har gjort.

ABC har haft problem med sin offensiv på sistone, med en hög andel matcher där de inte har lyckats göra mål och en brist på kvalitativa målchanser.

I ligan har ABCs 46,97% i genomsnittligt bollinnehav. Inför matchen ABC – Juventude 2023 hoppas fansen på att sitt lag ska ha lite mer bollinnehav och kunna göra ett par mål.

Bästa målskytt från ABC

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Paulo Sérgio. ABC har anfallaren att tacka för några av deras vinster, han har gjort 4 mål denna säsong.

Juventude

Serie B tabell

Juventude har 60 poäng och ligger på 4. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttning, med resultaten 17 vinster, 9 oavgjorda och 9 förluster.

Juventude analys

Juventude gör inte så många mål i ligan och det kan ha att göra med att de enbart har ett snitt på 3,97 skott per match. Det är inte tillräckligt för att störa motståndarnas målvakt.

Det är ett top 5-lag i Serie B som vill hålla sig till bra insatser!

När Juventude spelar borta finns det inte mycket utrymme för motståndarna att vinna över dem, med en resultatrad på 8 vinster, 5 förluster och 4 oavgjorda i Serie B.

Bästa målgöraren för Juventude

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Nenê. Mittfältare har gjort mål 7 gånger den här säsongen och har hjälpt Juventude att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i ABC är Paulo Sérgio, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Juventude Nenê, han har gjort 7 mål.

Juventude har släppt in 14 bortamål på 17 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Juventude kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 1-1, något att tänka på.

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Med tanke på att Juventude har ett snitt på 0,94 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

För gynnsamma spelresultat, notera att om man kombinera antalet hörnor för båda lagen så ger det ett snitt på 4,56 hörnor per match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,6 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att ABC är ett mer aggressivt lag som fått 5 röda kort den här säsongen, till skillnad från Juventude som fick bara rött kort två gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

ABC – Juventude speltips 2023: FAQ

När spelas matchen mellan ABC – Juventude?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 15 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar ABC – Juventude?

Matchen kommer att spelas på Estádio Maria Lamas Farache i Natal.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie B match, i säsongen 2023, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18791929
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information