Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Sparta Rotterdam – PEC Zwolle, Ponturi Pariuri, Olanda, Eredivisie, 04 februarie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Eredivisie Netherlands

Un meci de fotbal între Sparta Rotterdam și PEC Zwolle din Eredivisie va avea loc în Olanda, duminică de la ora 15:45h (UTC), pe data de 04 februarie 2024, consultă pontul pentru Sparta Rotterdam – PEC Zwolle 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Sparta Rotterdam – PEC Zwolle

Meciul se va disputa pe stadionul mic Sparta-Stadion Het Kasteel, din orașul Rotterdam, cu o capacitate de 11026 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Sparta Rotterdam – PEC Zwolle 2023/2024

În ediția actuală a Eredivisie, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 3,04 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,21 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam revine după o egalitate din etapa anterioară. Duelul cu cei de la RKC Waalwijk, din cadrul Eredivisie a luat sfârșit cu 1-1. Echipa antrenată de către J. Rijsdijk și-a făcut apariția în ultima partidă cu o formație de 4-2-3-1.

O remiză putea fi anticipată ușor, pentru ca era de așteptat ca meciul să fie unul echilibrat, acesta având cote de 3.75.

Chiar dacă modul în care s-au prezentat cei de la Sparta Rotterdam a fost bun, Charles-Andreas Brym este cel care a atras privirile. Apariția lui a fost uimitoare, dând câteva pase bune, observându-se astfel dedicarea lui pentru echipă, care l-a ajutat să păstreze un rezultat decent.

Ultimul meci pentru PEC Zwolle

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde PEC Zwolle în cadrul la Eredivisie, folosind formația 4-2-3-1, a reușit să ia trei puncte de la Vitesse, cu scorul final de 1-0.

Gazdele aveau o cotă de 2.15 pentru victorie, deci era de așteptat ca meciul să fie destul de echilibrat.

Sparta Rotterdam vs PEC Zwolle h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat, PEC Zwolle ocupase locul 10 în Eredivisie, iar Sparta Rotterdam locul 9. PEC Zwolle a intrat pe teren cu tactica 5-3-2, în timp ce Sparta Rotterdam a folosit formația 4-2-3-1.

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul unui meci din Eredivisie, pe data de 12-08-2023, a sezonului 2023/2024, care s-a încheiat cu o victorie pentru echipa Sparta Rotterdam cu scorul de 1-2.

Ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit, nu li s-a dat ușor să obțină o victorie!

Acest joc, va fi condus de arbitrul central J. Manschot, asistat de F. Vandeursen și R. van Marrewijk.

Sparta Rotterdam

Eredivisie clasament

Echipa Sparta Rotterdam are 26 puncte și ocupă la momentul actual locul 8 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru UEFA Conference League Qualifiers Play-off, cu o serie de 7 victorii, 5 remize și 7 înfrângeri.

Cît pentru a 20-a etapă, echipa a rămas acelasi scor celor de la NEC care se află puțin mai deasupra, pe locul 7.

Fiind poziționați la mijlocul clasamentului din Olanda Eredivisie și fără să aibă ambiții mari sau să se îngrijoreze că vor retrograda, Sparta Rotterdam va încerca să profite de meciul de acasă pentru a obține o victorie.

Analiza Sparta Rotterdam

Momentan, în Eredivisie, Sparta Rotterdam înregistrează 25 goluri înscrise și un număr de 25 goluri primite, după 19 de runde jucate.

al lor are o medie de posesie a mingii, în campionat, de 48,16%. Cu toate acestea, ei nu sunt echipa care propune meciul, fapt ce poate fi o problemă. Fanii speră că vor avea mai multă posesie în meciul Sparta Rotterdam x PEC Zwolle din 2023/2024 și că vor da mai multe goluri.

Golgheterul de la Sparta Rotterdam

Pe plan individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Joshua Kitolano. Atacantul a marcat de 5 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Sparta Rotterdam să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe prestații.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

PEC Zwolle

Eredivisie clasament

PEC Zwolle ajunge la această etapă deținând 23 puncte, clasându-se pe locul 9 în Eredivisie, ca rezultat a 6 meciuri câștigate, 8 meciuri pierdute și 5 remize.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 20-a rundă cu nici un avantaj în raport cu Fortuna Sittard care se află pe locul 10, si are acelasi punctaj.

Analiza PEC Zwolle

Actualmente, PEC Zwolle înregistrează 28 goluri înscrise și un număr de 32 goluri primite în Eredivisie, după cele 19 runde jucate.

Golgheterul de la PEC Zwolle

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Lennart Thy. Atacantul a marcat de 8 ori în sezonul curent și a ajutat echipa PEC Zwolle să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Sparta Rotterdam este Joshua Kitolano, care a înscris deja 5 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui PEC Zwolle rămâne a fi Lennart Thy, care a avut 8 ocazii de gol.

Minutele 75-90 promit a fi un moment oportun pentru a paria, potrivit unor studii care au arătat că acesta este timpul în care se înscriu cele mai multe goluri.

Luând în considerare faptul că PEC Zwolle are în medie 2 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Pentru a spori rata de succes a pariurilor dvs., luați în considerare faptul că o medie de 4,21 cornere pe joc s-a înregistrat în urma numărului de cornere adunate ale ambelor echipe.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,26 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Sparta Rotterdam – PEC Zwolle, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Sparta Rotterdam și PEC Zwolle?

Meciul se va disputa duminică pe 04 februarie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Sparta Rotterdam – PEC Zwolle?

Meciul va avea loc pe stadionul Sparta-Stadion Het Kasteel din Rotterdam.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Eredivisie, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 1-2 în favoarea lui Sparta Rotterdam.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18854146
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații