Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Sligo Rovers – UCD, Ponturi Pariuri, Republic of Ireland, Premier Division, 16 septembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Premier_Division_Republic_of_Ireland

Sligo Rovers și UCD sunt programate să se confrunte pe 16 septembrie 2023, sâmbătă, într-un meci din Premier Division care se va desfășura în Republic of Ireland, aruncă o privire la pontul Sligo Rovers – UCD 2023 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Sligo Rovers – UCD

Meciul va avea loc pe stadionul mic The Showgrounds, din orașul Sligo, cu o capacitate de 5500 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Sligo Rovers – UCD 2023

În ediția actuală a Premier Division, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,51 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,62 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Sligo Rovers

Sligo Rovers se întoarce după o înfrângere din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la Cork City, din cadrul Premier Division, s-a terminat cu 3-0.

Se aștepta să fie un meci destul de echilibrat, cu cote pentru echipa gazdă de a fi înfrântă de 2.45.

Ultimul meci pentru UCD

UCD pare a fi într-o formă bună la fel ca și adversarul. Aceasta vine și ea încrezută după o înfrângere. Unde în cadrul la Premier Division, a disputat împotriva echipei Derry City, cu un scor final de 0-5.

Era clar că se va ajunge la înfrângere, având în vedere cotele de 1.13 de la începutul meciului.

Sligo Rovers vs UCD h2h

Ultima dată când echipele s-au întâlnit a fost la un meci din Premier Division, pe data de 23-06-2023, a sezonului 2023, cel care s-a încheiat cu victoria echipei UCD cu scorul de 2-1.

În meciul anterior aceste echipe au ținut în suspans fanii.

Sligo Rovers

Premier Division clasament

Sligo Rovers ajunge la etapa actuală cu doar 30 puncte acumulate, plasând-o pe locul 8 în clasamentul din Premier Division, având 15 meciuri pierdute și doar 8 câștigate, dar totuși obținând 6 remize.

Ceea ce înseamnă că echipa a trecut înaintea celor de la Cork City care sunt pe locul 9 în a 30-a etapă și are un dezavantaj de 3 puncți.

Așezându-se comod la mijlocul clasamentului în Republic of Ireland Premier Division, Sligo Rovers nu pare să aibă ambiții mari sau să se preocupe cu ideea că vor retrograda. Cu toate acestea, echipa va încerca să obțină o victorie, profitând de jocul care îl va gazdui.

Sligo Rovers vine la acest joc după o serie de 4 pierderi care a afectat moralul echipei.

Analiza Sligo Rovers

Momentan, în Premier Division, Sligo Rovers însumează 30 goluri date și au un total de 41 goluri primite, după un număr de 29 runde jucate.

Performanța echipei Sligo Rovers pe parcursul campionatului nu este cea mai bună, în ceea ce privește media șuturilor pe poartă. Echipa are doar 3,48 pe meci. Acest lucru arată că echipa nu dă multe goluri de obicei sau nu le dă prea mult de lucru portarilor din echipele adverse.

Sligo Rovers este de o natură mai ofensivă decât UCD, înregistrând 2947 atacuri dintre care a înscris de 15 ori, comparativ cu 2406 din partea celor de la UCD, care au marcat de 30 ori.

Golgheterul de la Sligo Rovers

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe Max Mata care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Sligo Rovers să introducă cele 11 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 3 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

UCD

Premier Division clasament

Cu 10 puncte câștigate, UCD se află pe locul 10 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de retrogradare. Rezultatele echipei de până acum sunt 2 victorii, 23 de înfrângeri și 4 remize.

În 30-a etapă, echipa are un mic dezavantaj de 17 puncți comparativ cu Cork Cityl echipa care este chiar deasupra, pe 9. locul.

Analiza UCD

La acest moment, UCD se prezintă cu 15 goluri date și un total de 76 goluri primite, după 29 runde jucate, în Premier Division.

Se poate constata, pe baza performanțelor recente, că UCD întâmpină probleme în a marca goluri, prezentând un număr redus de goluri înscrise și o mulțime de meciuri în care nu a reușit să marcheze. Acestea sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, indicând necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

În ceea ce privește eficiența scăzută a echipei în privința golurilor marcate, media acestora nu deăpășește 0,52 pe meci. Astfel, eficiența scorului nefavorabil și jucând și în deplasare ar putea influența negativ rezultatul.

UCD a trecut printr-un moment dificil în ultimele lor meciuri, pierzând ultimele 4 meciuri și remizând în celălalt. Vor trebui să se regrupeze și să găsească o modalitate de a se redresa din această cădere de formă dacă vor să își salveze sezonul.

Golgheterul de la UCD

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Danu Bishop. Atacantul a marcat de 5 ori în sezonul curent și a ajutat echipa UCD să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Sligo Rovers este Max Mata, care a înscris deja 11 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui UCD rămâne a fi Danu Bishop, care a avut 5 ocazii de gol.

Pentru cei care urmăresc meciul live, e bine să fiți la curent cu faptul că între minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, reprezentând o bună oportunitate pentru a paria.

Pariul pe sub 2,5 goluri poate fi o alternativă bună, deoarece se știe că UCD nu primește goluri când joacă în deplasare. UCD are, de asemenea, o medie de 0,47 goluri pe meci atunci când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Se înregistrează o medie de 4,2 cornere pe joc, un lucru bun de remarcat dacă doriți să obțineți profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 4,38 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Sligo Rovers – UCD, 2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Sligo Rovers și UCD?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 16 septembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Sligo Rovers – UCD?

Meciul va avea loc pe stadionul The Showgrounds din Sligo.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Premier Division, sezonul 2023 și s-a încheiat 2-1 în favoarea lui UCD.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18764527
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații