Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Sirius – Varberg BoIS, Ponturi Pariuri, Sweden, Allsvenskan, 16 septembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Allsvenskan_sweden

Un meci în cadrul Allsvenskan între echipele Sirius și Varberg BoIS va avea loc sâmbătă, pe data de 16 septembrie 2023, în Sweden. Consultă pontul pentru Sirius – Varberg BoIS 2023 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Sirius – Varberg BoIS

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Studenternas IP, din orașul Uppsala, cu o capacitate de 6300 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Sirius – Varberg BoIS 2023

În ciuda schimbării sezonului, Allsvenskan nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,75 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,76 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Sirius

Sirius se întoarce după o înfrângere din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la Halmstad, din Allsvenskan, a luat sfârșit cu 2-1. Antrenorul echipei, C. Mattiasson, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Era de așteptat ca meciu să fie echilibrat, echipa gazdă având cote de 3.20 pentru înfrângere.

Linia defensivă a echipei a fost rău poziționată. Evoluția lui Dennis Widgren a fost groaznică, acesta a dat de gol echipa în momente decisive, fiind ancora care a dus spre acest rezultat negativ.

Ultimul meci pentru Varberg BoIS

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Varberg BoIS în cadrul la Allsvenskan, folosind formația 4-2-3-1, a reușit să ia trei puncte de la Brommapojkarna, cu scorul final de 4-3.

Gazdele aveau o cotă de 4.00 pentru victorie, deci era de așteptat ca meciul să fie destul de echilibrat.

Sirius vs Varberg BoIS h2h

Ultima dată, Sirius s-a confruntat cu Varberg BoIS în cadrul campionatului Allsvenskan. Sirius, care atunci ocupa locul 14, a intrat pe teren cu formația 4-1-4-1, în timp ce Varberg BoIS, care ocupa locul 13, a folosit tactica 3-4-3.

Ultimul lor meci în cadrul sezonului 2023 din Allsvenskan care a avut loc pe 17-04-2023, a fost un joc destul de strâns și s-a încheiat la egalitate 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Sirius

Allsvenskan clasament

Cu 20 puncte acumulate, Sirius ocupă actualmente locul 15 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 5 victorii, 12 înfrângeri și 5 remize.

Cît pentru a 23-a etapă, echipa a rămas cu 2 puncți în spatele celor de la AIK care se află puțin mai deasupra, pe locul 14.

Performanța echipei nu pare a fi promițătoare atât cât vine după o serie de 3 pierderi, ceea ce nu e un semn bun pentru meciul care urmează a fi disputat.

Analiza Sirius

Sirius a primit un total de 36 goluri și a înscris de doar 28 ori, ceea ce arată clar că a primit mai multe goluri decât a dat după cele 22 de runde.

Golgheterul de la Sirius

În acest sezon, prestația individuală a lui Tashreeq Matthews a ieșit în evidență, care a dominat partea ofensivă. Atacantul a marcat deja de 7 ori în acest sezon, fiind protagonistul succesului obținut de Sirius în mai multe meciuri.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Varberg BoIS

Allsvenskan clasament

Cu 14 puncte câștigate, Varberg BoIS se află pe locul 16 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de retrogradare. Rezultatele echipei de până acum sunt 3 victorii, 14 înfrângeri și 5 remize.

În 23-a etapă, echipa are un mic dezavantaj de 6 puncți comparativ cu Siriusul echipa care este chiar deasupra, pe 15. locul.

Analiza Varberg BoIS

La acest moment, Varberg BoIS se prezintă cu 20 goluri date și un total de 44 goluri primite, după 22 runde jucate, în Allsvenskan.

Performanțele recente ale Varberg BoIS au demonstrat că această echipă are probleme în a marca goluri, cu un număr redus de goluri înscrise și multe meciuri în care nu au reușit să înscrie. Acestea indică faptul că echipa întâmpină dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea unei îmbunătățiri a jocului ofensiv.

În ceea ce privește eficiența scăzută a echipei pentru golurile marcate, media acestora nu depășește 0,91 pe meci. Având în vedere eficiența scăzută a scorului, acest lucru ar putea influența un rezultat nu prea prielnic.

Golgheterul de la Varberg BoIS

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Dion Krasniqi, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 4 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Varberg BoIS le-a obținut în mai multe meciuri.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Sirius este Tashreeq Matthews, care a înscris deja 7 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Varberg BoIS rămâne a fi Dion Krasniqi, care a avut 4 ocazii de gol.

Potrivit unor studii în minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, acesta poate fi un pariu bun pentru cei care urmăresc jocul live.

Luând în considerare faptul că Varberg BoIS are în medie 1,09 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Piața Cornerelor vă poate remunera pariul, media cornerelor a echipelor pe meci este de 4,91 cornere.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,95 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Sirius – Varberg BoIS, 2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Sirius și Varberg BoIS?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 16 septembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Sirius – Varberg BoIS?

Meciul va avea loc pe stadionul Studenternas IP din Uppsala.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Allsvenskan, sezonul 2023 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18742332
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații