Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Sirius – Norrköping, Ponturi Pariuri, Sweden, Allsvenskan, 12 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Allsvenskan_sweden

Un meci în cadrul Allsvenskan între echipele Sirius și Norrköping va avea loc duminică, pe data de 12 noiembrie 2023, în Sweden. Consultă pontul pentru Sirius – Norrköping 2023 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Sirius – Norrköping

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Studenternas IP, din orașul Uppsala, cu o capacitate de 6300 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Sirius – Norrköping 2023

În ciuda schimbării sezonului, Allsvenskan nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,76 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,76 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Sirius

Sirius vine după o victorie în etapa precedentă. Meciul împotriva la Djurgården, din cadrul Allsvenskan, s-a încheiat cu 2-4. Echipa antrenată de H. Åhnstrand și-a făcut apariția în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Am asistat la o supriză foarte mare în acest meci! Cotele de 5.25 pentru victorie au asigurat victoria neașteptată a celor subestimați.

Sirius a avut o evoluție extraordinară datorită lui Joakim Persson. Acesta a băgat în poartă adversarilor 3 goluri și pe lînga aceasta a contribuit la crearea unor alte momente decisive, dovedind a fi un element fundamental pentru victoria echipei.

Ultimul meci pentru Norrköping

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Norrköping în cadrul la Allsvenskan, folosind formația 4-2-3-1, a reușit să ia trei puncte de la Varberg BoIS, cu scorul final de 4-3.

Cota de 1.44 a arătat de la începutul meciului echipa favorită, având la bază rezultatul pozitiv.

Sirius vs Norrköping h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat, Norrköping ocupase locul 13 în Allsvenskan, iar Sirius locul 8. Norrköping a intrat pe teren cu tactica 4-2-3-1, în timp ce Sirius a folosit formația 4-3-3.

Ultimul lor meci în cadrul sezonului 2023 din Allsvenskan care a avut loc pe 02-04-2023, a fost un joc destul de strâns și s-a încheiat la egalitate 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa Sirius a avut o performanță solidă în ultimele cinci meciuri, în timp ce Norrköping a fost ceva mai puțin consistentă.

Sirius

Allsvenskan clasament

Sirius ajunge la etapa actuală cu doar 39 puncte acumulate, plasând-o pe locul 9 în clasamentul din Allsvenskan, având 12 meciuri pierdute și doar 11 câștigate, dar totuși obținând 6 remize.

Ceea ce înseamnă că în 30-a etapă, echipa a depășit pe Mjällby care se află pe locul 10 în clasament, are un avantaj de 1 punct.

Fiind poziționați la mijlocul clasamentului din Sweden Allsvenskan și fără să aibă ambiții mari sau să se sperie că vor retrograda, Sirius va încerca să profite de jocul de acasă pentru a obține o victorie.

Sirius a fost în formă impresionantă în ultima vreme, câștigând 4 din ultimele 5 meciuri și remizând într-unul. Au arătat o mare reziliență și determinare, și pare că sunt pe drumul cel bun să își atingă obiectivele în acest sezon.

Analiza Sirius

Deoarece aceasta este ultima rundă a ligii, dinamica meciurilor este plină de anticipație și importanță. În această etapă crucială, în care fiecare punct poate face diferența, anumite echipe se regăsesc în situații unice care adaugă un plus de intrigă meciului lor final. Să aruncăm o privire asupra modului în care ultima rundă afectează Sirius și poziția lor în clasamentul ligii.

Momentan, în Allsvenskan, Sirius înregistrează 49 goluri înscrise și un număr de 44 goluri primite, după 29 de runde jucate.

Golgheterul de la Sirius

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe Joakim Persson care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Sirius să introducă cele 10 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

Norrköping

Allsvenskan clasament

Norrköping ajunge la această etapă deținând 41 puncte, clasându-se pe locul 8 în Allsvenskan, ca rezultat a 12 meciuri câștigate, 12 meciuri pierdute și 5 remize.

Echipa începe 30-a etapăcu un mic dezavantaj de 1 punct față de Kalmar care ocupă locul 7.

Analiza Norrköping

Deoarece suntem în ultima rundă a ligii, meciurile capătă o dinamică plină de anticipație și importanță. În această etapă crucială, în care fiecare punct poate face diferența, unele echipe se află în situații speciale care adaugă o notă suplimentară de intrigă ultimului lor meci. Să vedem cum ultima rundă influențează Norrköping și poziția lor în clasamentul ligii.

După 29 de runde fierbinți, Norrköping se lasă observată, momentan, cu 45 goluri date și un număr de 43 goluri primite, în Allsvenskan.

Golgheterul de la Norrköping

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Arnór Traustason. A marcat de 9 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Norrköping să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Sirius este Joakim Persson, care a înscris deja 10 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Norrköping rămâne a fi Arnór Traustason, care a avut 9 ocazii de gol.

Un moment oportun pentru a plasa un pariu ar fi minutele 75-90, deoarece aceasta reprezintă perioadă în care sunt marcate cele mai multe goluri.

Luând în considerare faptul că Norrköping are în medie 1,71 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

S-ar putea să plasați un pariu profitabil dacă luați în considerare faptul că s-a înregistrat o medie de 4,88 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,52 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Sirius – Norrköping, 2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Sirius și Norrköping?

Meciul se va disputa duminică pe 12 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Sirius – Norrköping?

Meciul va avea loc pe stadionul Studenternas IP din Uppsala.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Allsvenskan, sezonul 2023 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18742384
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații