Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Shrewsbury Town – Bristol Rovers, Ponturi Pariuri, Anglia, League One, 16 septembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

league one england

Shrewsbury Town și Bristol Rovers sunt programate să se confrunte pe 16 septembrie 2023, sâmbătă, într-un meci din League One care se va desfășura în Anglia, aruncă o privire la pontul Shrewsbury Town – Bristol Rovers 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Shrewsbury Town – Bristol Rovers

Meciul se va disputa pe stadionul mic Montgomery Waters Meadow, din orașul Shrewsbury, cu o capacitate de 9875 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Shrewsbury Town – Bristol Rovers 2023/2024

League One a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,57 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,3 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Shrewsbury Town

Shrewsbury Town se întoarce după o înfrângere din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Forest Green Rovers, din cadrul EFL Trophy, s-a terminat cu 3-0. Antrenorul echipei, M. Taylor, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 3-5-2.

Se anticipa ca echipa gazdă să fie înfrântă, având cote de 2.88, iar meciul să fie destul de echilibrat.

Ultimul meci pentru Bristol Rovers

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Bristol Rovers în cadrul la EFL Trophy, folosind formația 4-3-3, a reușit să ia trei puncte de la Cheltenham Town, cu scorul final de 4-1.

Acest rezultat pozitiv a confirmat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.53.

Shrewsbury Town vs Bristol Rovers h2h

Ultima dată, Bristol Rovers s-a confruntat cu Shrewsbury Town în cadrul campionatului League One. Bristol Rovers, care atunci ocupa locul 15, a intrat pe teren cu formația 4-3-1-2, în timp ce Shrewsbury Town, care ocupa locul 13, a folosit tactica 3-4-1-2.

Meciul dintre echipele care s-au întâlnit ultima dată în League One, susținut pe data de 02-05-2023, din sezonul 2022/2023, s-a încheiat cu victoria echipei Shrewsbury Town cu un scor de 2-1.

În meciul anterior aceste echipe au ținut în suspans fanii.

Curiozitate despre jocurile anterioare

Cele două echipe au avut rezultate foarte diferite în ultimele meciuri. În timp ce Bristol Rovers a câștigat într-un joc care nu era de așteptat să fie atât de ușor, împotriva celor de la Cheltenham Town, Shrewsbury Town a pierdut împotriva Forest Green Rovers. Să vedem cum acest rezultat anterior poate afecta moralul echipelor pentru acest joc.

Shrewsbury Town

League One clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Shrewsbury Town, care se află pe locul 14, cu 9 puncte acumulate, în cadrul competiției League One din Anglia, performanța acestora a adus echipei până acum 3 victorii, 3 înfrângeri și 0 remize.

Cît pentru a 8-a etapă, echipa a rămas acelasi scor la Peterborough United care se clasează puțin mai sus, pe locul 13.

Analiza Shrewsbury Town

Momentan, în League One, Shrewsbury Town are 4 goluri marcate și un total de 6 goluri primite, după 7 runde jucate.

Performanțele recente ale Shrewsbury Town au evidențiat faptul că echipa are probleme în a marca goluri, cu un număr scăzut de goluri înscrise și un număr mare de meciuri fără gol. Aceste aspecte sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce indică necesitatea îmbunătățirii jocului ofensiv.

Shrewsbury Town înregistrează o medie de posesie bună în ligă, de 49,67%. Ei nu prea au tendința să conducă jocul, fapt ce i-ar putea face vulnerabili față de adversari. Prin urmare, fanii îi vor ține pumnii echipei, sperând ca aceștia să controleze mai mult mingea în cadrul meciului Shrewsbury Town x Bristol Rovers 2023/2024 și, mai ales, să bată goluri.

Echipa înregistrează în meciurile de acasă rezultate mai bune, obținând 2 victorii, 1 înfrângeri și 0 remize comparativ cu cele 1 meciur câștigate în deplasare.

Bristol Rovers

League One clasament

Bristol Rovers ajunge la această etapă deținând 6 puncte, clasându-se pe locul 18 în League One, ca rezultat a un meci căștigat, două meciuri pierdute și 3 remize.

Analiza Bristol Rovers

Actualmente, Bristol Rovers înregistrează 6 goluri înscrise și un număr de 8 goluri primite în League One, după cele 7 runde jucate.

Performanța echipei Bristol Rovers pe parcursul campionatului nu este cea mai bună. Echipa are o medie de lovituri pe poartă de doar 4,33 pe meci. Fapt ce ne arată că echipa nu înscrie multe goluri de obicei sau nu le prea dă multă treabă de făcut portarilor adverși.

De obicei, echipele pot exercita controlul asupra adversarilor în momentul când posesia mingii depășește 50%. Deci prin urmare, Bristol Rovers tinde să controleze jocul cu o medie de 57% a posesiei mingii.

Echipă cu o eficiență scăzută la capitolul goluri – nu se marchează mai mult de 1 goluri pe meci. În pofida golaverajului modest și faptului că jocul se va disputa în deplasare, rezultatul ar putea fi unul negativ.

Golgheterul de la Bristol Rovers

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Scott Sinclair. Atacantul a marcat de 2 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Bristol Rovers să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Timpul potrivit pentru a paria în cazul celor care urmăresc meciul în direct este între minutele 75-90, fiindcă atunci se înregistrează cele mai multe goluri.

Opțiunea de a paria Sub 2,5 goluri este, de asemenea, una convingătoare, deoarece Bristol Rovers are o medie de 1 gol marcate pe meci ca vizitator și de regulă nu scapă goluri când joacă în deplasare, ceea ce face aceasta o piață demnă de a fi explorată.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Combinând numărul de cornere ale ambelor echipe, putem observa o medie de 4,84 cornere pe joc, ceea ce de asemenea reprezintă o piață demnă de a fi explorată pentru a obține profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,86 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Shrewsbury Town – Bristol Rovers, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Shrewsbury Town și Bristol Rovers?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 16 septembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Shrewsbury Town – Bristol Rovers?

Meciul va avea loc pe stadionul Montgomery Waters Meadow din Shrewsbury.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul League One, sezonul 2022/2023 și s-a încheiat 2-1 în favoarea lui Shrewsbury Town.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18847333
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații