Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Shrewsbury Town – Bolton Wanderers, Ponturi Pariuri, Anglia, League One, 07 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

league one england

Un meci de fotbal între Shrewsbury Town și Bolton Wanderers din League One va avea loc în Anglia, marți, pe data de 07 noiembrie 2023, consultă pontul pentru Shrewsbury Town – Bolton Wanderers 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Shrewsbury Town – Bolton Wanderers

Meciul se va disputa pe stadionul mic Montgomery Waters Meadow, din orașul Shrewsbury, cu o capacitate de 9875 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Shrewsbury Town – Bolton Wanderers 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, League One nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,49 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,57 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Shrewsbury Town

Shrewsbury Town se întoarce după o înfrângere din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la Wigan Athletic, din cadrul League One, s-a terminat cu 2-0. Echipa antrenată de M. Taylor s-a prezentat în ultimul meci cu o formație de 5-3-2.

Era de așteptat ca meciu să fie echilibrat, echipa gazdă având cote de 2.05 pentru înfrângere.

Formația defensivă a clubului putea fi mult mai bine aleasă. Tom Flanagan a avut o evoluție groaznică, și a tras echipe în jos în cele mai importante momente, ceea ce a dus astfel la rezultatul negativ.

Ultimul meci pentru Bolton Wanderers

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Bolton Wanderers în cadrul la League One, folosind formația 3-1-4-2, a reușit să ia trei puncte de la Charlton Athletic, cu scorul final de 0-2.

Gazdele aveau o cotă de 2.80 pentru victorie, deci era de așteptat ca meciul să fie destul de echilibrat.

Shrewsbury Town vs Bolton Wanderers h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului League One, Shrewsbury Town se afla pe locul 12 în timp ce Bolton Wanderers era pe locul 6. Shrewsbury Town a ieșit pe teren cu tactica 4-2-3-1 în timp ce Bolton Wanderers și-a aranjat jucătorii sub formația 3-4-1-2.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din League One, ce a avut loc pe data de 22-04-2023, din sezonul 2022/2023, și s-a încheiat cu succesul echipei Bolton Wanderers cu un scor de 1-0.

Ultima dată când aceste două echipe s-au confruntat, niciuna dintre elenu au avut vreo ocazie decisivă.

Performanța echipei Bolton Wanderers în cele cinci meciuri recente de până acum a fost relativ bună, spre deosebire de Shrewsbury Town.

Echipe care se disting prin punctele lor forte și obiective unice.

Shrewsbury Town

League One clasament

Cu toate acestea, Shrewsbury Town ajunge la acest meci cu 17 puncte, clasându-se pe locul 18 în League One, dispunând de un bilanț negativ cu 8 jocuri pierdute, 5 câștigate și 2 remize.

Exeter City se clasează puțin mai sus, ocupând locul 17 a 7-a etapă, cu același număr de puncte.

Performanța echipei nu pare a fi promițătoare atât cât vine după o serie de 2 pierderi, ceea ce nu e un semn bun pentru meciul care urmează a fi disputat.

Analiza Shrewsbury Town

Shrewsbury Town a primit mai multe goluri decât a dat, după cele 6 de runde. Echipa a înscris doar 7 goluri și a primit un total de 18.

Performanțele recente ale Shrewsbury Town au evidențiat faptul că echipa are probleme în a marca goluri, cu un număr scăzut de goluri înscrise și un număr mare de meciuri fără gol. Aceste aspecte sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce indică necesitatea îmbunătățirii jocului ofensiv.

Fanii speră că echipa lor va avea mai multă posesie în meciul Shrewsbury Town x Bolton Wanderers din 2023/2024 și că o să o transforme în goluri. al lor se prezintă cu o medie de posesie a mingii de 43% până acum în campionat, și se mai adaugă faptul că meciul nu a fost propus de ei, ceea ce poate fi o problemă.

Contrastul dintre recordul de 4 victorii, 2 înfrângeri, și 1 remize și 1 meciur pe care l-au câștigat în deplasare, ne ajută să ne convingem că cel mai potrivit loc pentru ca măestria echipei să se dezlănțuie este acasă.

Una dintre achizițiile echipei pentru acest sezon pare să se afle într-un ritm lent de adaptare. Malvind Benning a jucat un alt meci și s-a clasat sub așteptări în ultima sa apariție cu clubul, împotriva Wigan Athletic. Fundașul nu a reușit să arate siguranța așteptată și nu a ajutat Shrewsbury Town să iasa învingătoare.

Golgheterul de la Shrewsbury Town

Până la etapa actuală a sezonului, s-a făcut remarcabilă prestația individuală al lui Daniel Udoh. Atacantul a marcat de 2 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Shrewsbury Town să evite rezultate negative de mai multe ori.

Bolton Wanderers

League One clasament

Echipa Bolton Wanderers are 29 puncte și actualmente ocupă locul 3 în clasament, loc care se califică pentru Promotion Play-off, având în spate o istorie de 9 victorii, 2 remize și 3 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că pentru a 7-a rundă, echipa a depășit cu 1 puncte pe Peterborough United, care se află pe locul 4.

Analiza Bolton Wanderers

Bolton Wanderers însumează 27 goluri înscrise și 18 primite, ceea ce îi aduce un raport pozitiv după cele 6 de runde.

Bolton Wanderers are o medie de 4,79 lovituri pe poartă pentru acest sezon, și este de așteptat ca aceștia să se prezinte ca o echipă agresivă, fapt care le va crește șansele de conversie și de victorie.

O echipă cu potențial și ambiții mari în League One.

De obicei, echipele pot exercita controlul asupra adversarilor în momentul când posesia mingii depășește 50%. Deci prin urmare, Bolton Wanderers tinde să controleze jocul cu o medie de 58,07% a posesiei mingii.

Drumul adversarilor de a triumfa împotriva celor de la Bolton Wanderers, este unul destul de îngust, cu un bilanț de 4 victorii, 1 înfrângeri, și 1 remize.

Bolton Wanderers este într-o formă excelentă! Cu o serie de 3 victorii, aceștia și-au bătut în cuie titlul de favorit a acestui campionat.

Din ce în ce mai în ton cu coechipierii săi, Josh Dacres-Cogley, care a venit la club în acest eszon, a avut o altă prestație bună în ultimul meci al echipei. Mijlocașul a fost foarte bun pe teren în meciul împotriva Charlton Athletic, fiind astfel cheia celor de la Bolton Wanderers.

Golgheterul de la Bolton Wanderers

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Dion Charles. A marcat de 9 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Bolton Wanderers să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pe scurt, o echipă mult mai puternică Bolton Wanderers, fiind într-o formă mai bună în competiție, care câștigă des și nu prea primește goluri, împotriva uneia iregulate Shrewsbury Town care nu prea reușește să înscrie și vine după o serie de performanțe echilibrate.

Bolton Wanderers a scăpat 5 goluri în deplasare timp de 6 meciuri. Aici e recomandat să pariați că Bolton Wanderers nu va primi nici un gol, amintiți-vă că ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, meciul s-a încheiat cu scorul 1-0, acesta fiind un factor ce trebuie luat în considerare.

Potrivit unor studii, cele mai multe goluri sunt marcate între minutele 75-90, fiind un moment oportun pentru a paria pentru cei care urmăresc jocul live.

Piața mai puțin de 2,5 goluri poate fi, de asemenea, o alternativă bună, deoarece Bolton Wanderers are o medie de 2 goluri înscrise pe meci când joacă în deplasare. Această opțiune reprezintă o alternativă în pofida faptul că Bolton Wanderers adesea nu primește goluri când joacă în deplasare.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Se înregistrează o medie de 5,4 cornere pe joc, un lucru bun de remarcat dacă doriți să obțineți profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Shrewsbury Town are o medie de 4 cartonașe galbene pe meci după cele 6 runde, în timp ce Bolton Wanderers are o medie de 5. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 10,5 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Bolton Wanderers, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 3 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Shrewsbury Town care am văzut cartonașul roșu doar de două ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Shrewsbury Town – Bolton Wanderers, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Shrewsbury Town și Bolton Wanderers?

Meciul se va disputa marți pe 07 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Shrewsbury Town – Bolton Wanderers?

Meciul va avea loc pe stadionul Montgomery Waters Meadow din Shrewsbury.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul League One, sezonul 2022/2023 și s-a încheiat 1-0 în favoarea lui Bolton Wanderers.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18847321
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații