Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Shamrock Rovers – Bohemians, Ponturi Pariuri, Republic of Ireland, Premier Division, 07 iunie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Premier_Division_Republic_of_Ireland

Un meci de fotbal între Shamrock Rovers și Bohemians din Premier Division va avea loc în Republic of Ireland, vineri de la ora 19:00h (UTC), pe data de 07 iunie 2024, consultă pontul pentru Shamrock Rovers – Bohemians 2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Shamrock Rovers – Bohemians

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Tallaght Stadium, din orașul Dublin, cu o capacitate de 5500 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Shamrock Rovers – Bohemians 2024

Premier Division a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,61 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,23 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Shamrock Rovers

Shamrock Rovers se întoarce după o victorie din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la Drogheda United, din Premier Division, a luat sfârșit cu 0-2.

Acest rezultat pozitiv a arătat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.53.

Ultimul meci pentru Bohemians

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o înfrângere în ultima rundă. Unde în cadrul la Premier Division, Bohemians a disputat împotriva echipei Waterford United, cu un scor final de 2-1.

Meciul se aștepta a fi unul strâns, cu cote de înfrângere pentru echipa gazdă de 2.55.

Shamrock Rovers vs Bohemians h2h

Aceste echipe ultima oară s-au confruntat în cadrul unui meci controversat din Premier Division a sezonului 2024, care s-a încheiat cu o remiză 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa Shamrock Rovers în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Bohemians.

Shamrock Rovers

Premier Division clasament

Echipa Shamrock Rovers are 31 puncte și ocupă la momentul actual locul 3 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Calificările UEFA Conference League, cu o serie de 8 victorii, 7 remize și 5 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că echipa a trecut înaintea celor de la Waterford United care sunt pe locul 4 în a 20-a etapă și are un dezavantaj de 3 puncți.

Analiza Shamrock Rovers

La sfârșitul celor 19 de meciuri, Shamrock Rovers prezintă un raport pozitiv de goluri înscrise și goluri primite. Echipa ajunge să aibă 29 goluri înscrise și 20 primite.

Echipa Shamrock Rovers are obiceiul de a controla jocul cu o medie a posesiei balonului de 63,4%. Echipele care au posesia mingii peste 50% au de obicei avantaj asupra adversarilor.

Shamrock Rovers este de o natură mai ofensivă decât Bohemians, înregistrând 2049 atacuri dintre care a înscris de 20 ori, comparativ cu 1640 din partea celor de la Bohemians, care au marcat de 29 ori.

Golgheterul de la Shamrock Rovers

Întotdeauna au existat talente individuale care ies în evidență într-o echipă, mai ales în zona ofensivă a echipei, iar Johnny Kenny cu siguranță este unul din aceste talente. Acesta a marcat pentru Shamrock Rovers, 8 goluri în acest sezon, atacantul demonstrând a fi un jucător cheie pentru triumfurile echipei.

Date istorice Shamrock Rovers

Echipa Shamrock Rovers reprezintă una dintre cele mai importante echipe din campionat, în cadrul căruia a reușit să colecteze 19 titluri. Bilanțul echipei cu siguranță va afecta rezultatul final al meciului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze adversarii cu o victorie într-un moment inoportun, când aceștia sunt într-o formă slabă.

Bohemians

Premier Division clasament

Bohemians ajunge la această etapă deținând 24 puncte, clasându-se pe locul 7 în Premier Division, ca rezultat a 7 meciuri câștigate, 8 meciuri pierdute și 3 remize.

Analiza Bohemians

După 19 de runde fierbinți, Bohemians se lasă observată, momentan, cu 20 goluri date și un număr de 21 goluri primite, în Premier Division.

Golgheterul de la Bohemians

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este James Akintunde. A marcat de 5 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Bohemians să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Shamrock Rovers este Johnny Kenny, care a înscris deja 8 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Bohemians rămâne a fi James Akintunde, care a avut 5 ocazii de gol.

Un moment oportun pentru a plasa un pariu ar fi minutele 75-90, deoarece aceasta reprezintă perioadă în care sunt marcate cele mai multe goluri.

Luând în considerare faptul că Bohemians are în medie 1,22 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

În cadrul acestui meci, sistemul nostru a găsit o altă oportunitate interesantă de a câștiga. Ambele echipe fie marchează sau scapă, de obicei, primul gol între minutele 30-40. Această convergență deschizând un drum sigur spre o piață de valoare!

Ponturi Pariuri pe Cornere

S-ar putea să plasați un pariu profitabil dacă luați în considerare faptul că s-a înregistrat o medie de 5,84 cornere pe joc.

Shamrock Rovers este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,9 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Shamrock Rovers în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Shamrock Rovers are o medie de 2,7 cartonașe galbene pe meci după cele 19 runde, în timp ce Bohemians are o medie de 2,6. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 5,58 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Shamrock Rovers – Bohemians, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Shamrock Rovers și Bohemians?

Meciul se va disputa vineri pe 07 iunie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Shamrock Rovers – Bohemians?

Meciul va avea loc pe stadionul Tallaght Stadium din Dublin.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Premier Division, sezonul 2024 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19046130
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații