Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Sevilla – Real Betis, Ponturi Pariuri, Spania, La Liga, 12 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

La_Liga_Spain

Un meci de fotbal între Sevilla și Real Betis din La Liga va avea loc în Spania, duminică, pe data de 12 noiembrie 2023, consultă pontul pentru Sevilla – Real Betis 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Sevilla – Real Betis

Meciul e programat să aibă loc pe mitic stadionul Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, din orașul Sevilla, cu o capacitate de 45500 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Sevilla – Real Betis 2023/2024

În ediția actuală a La Liga, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,51 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,81 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Sevilla

Sevilla se întoarce după o înfrângere din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la Arsenal, din cadrul Champions League, s-a terminat cu 2-0. Echipa antrenată de D. Alonso López s-a prezentat în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Cotele de 1.25 au prezis înfrângerea înca de la începutul meciului.

Linia defensivă a echipei a fost rău poziționată. Evoluția lui Juanlu Sánchez a fost groaznică, acesta a dat de gol echipa în momente decisive, fiind ancora care a dus spre acest rezultat negativ.

Ultimul meci pentru Real Betis

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Real Betis în cadrul la La Liga, folosind formația 4-2-3-1, a reușit să ia trei puncte de la Mallorca, cu scorul final de 2-0.

Se aștepta să fie un meci echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 1.91.

Sevilla vs Real Betis h2h

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul unui meci din Club Friendlies 3, pe data de 03-08-2023, a sezonului 2023, care s-a încheiat cu o victorie pentru echipa Sevilla cu scorul de 1-0.

În meciul anterior aceste echipe au ținut în suspans fanii.

Performanța echipei Real Betis în cele cinci meciuri recente de până acum a fost relativ bună, spre deosebire de Sevilla.

Sevilla

La Liga clasament

Din păcate, Sevilla a ajuns la această etapă cu doar 11 puncte. Echipa ocupă locul 15 în clasamentul din La Liga, cu un bilanț negativ format din 2 victorii, 4 înfrângeri și 5 remize.

Cu un avantaj de 1 punct față de Cádiz care se află pe poziția 16 în a 13-a etapă. De asemenea, are cu 1 punct mai puțin decât Deportivo Alavés care este clasată pe locul 14.

Analiza Sevilla

După 12 de partide, Sevilla se prezintă cu o rată pozitivă de goluri înscrise și primite. Apar în clasament cu 17 goluri înscrise și 16 primite.

Între antrenorii din noua generație, Diego Martín Alonso López este cu siguranță unul dintre cei mai reprezentativi. Acesta a obținut rezultate bune încă de la începutul carierei și are un viitor promițător în domeniu. Prezența sa în zona tehnică poate aduce un avantaj important echipei Sevilla.

Echipele care au posesia mingii peste 50%, de regulă au tendința de a ține sub control adversarul. În pofida acestui lucru, Sevilla încearcă să obțină o medie a posesiei balonului de 54,55% pentru a controla jocul.

Sevilla este de o natură mai ofensivă decât Real Betis, înregistrând 1217 atacuri dintre care a înscris de 16 ori, comparativ cu 1196 din partea celor de la Real Betis, care au marcat de 17 ori.

Cu un program încărcat, Sevilla poate avea probleme în a-și menține performanța în fața mai multor jocuri într-un interval scurt de timp. În ciuda faptului că cotele previzionează un joc echilibrat cu Sevilla și Real Betis având șanse de victorie de peste 2, programul încărcat al echipei poate fi un factor decisiv pentru rezultat.

Golgheterul de la Sevilla

Youssef En-Nesyri s-a dovedit a fi un jucător extraordinar pe plan individual pentru ofensiva echipei în acest sezon. Având marcate 4 goluri în campionat, atacantul a jucat un rol esențial pentru ca Sevilla să obțină rezultate favorabile de mai multe ori.

Real Betis

La Liga clasament

Echipa Real Betis are 20 puncte și actualmente ocupă locul 6 în clasament, loc care se califică pentru Calificările UEFA Conference League, având în spate o istorie de 5 victorii, 5 remize și 2 înfrângeri.

Analiza Real Betis

La acest moment, Real Betis se prezintă cu 16 goluri date și un total de 15 goluri primite, după 12 runde jucate, în La Liga.

Real Betis e într-o formă fenomenală! Cu 2 victorii în spate, nu pare să existe nicio îndoială cu privire la cine este favoritul acestui campionat.

Cu un program încărcat, Real Betis poate avea probleme în a-și menține performanța în fața mai multor jocuri într-un interval scurt de timp. În ciuda faptului că cotele previzionează un joc echilibrat cu Sevilla și Real Betis având șanse de victorie de peste 2, programul încărcat al echipei poate fi un factor decisiv pentru rezultat.

Golgheterul de la Real Betis

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Willian José. Atacantul a marcat de 5 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Real Betis să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Sevilla este Youssef En-Nesyri, care a înscris deja 4 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Real Betis rămâne a fi Willian José, care a avut 5 ocazii de gol.

Minutele 75-90 promit a fi un moment oportun pentru a paria, potrivit unor studii care au arătat că acesta este timpul în care se înscriu cele mai multe goluri.

Pariul pe sub 2,5 goluri poate fi o alternativă bună, deoarece se știe că Real Betis nu primește goluri când joacă în deplasare. Real Betis are, de asemenea, o medie de 1,17 goluri pe meci atunci când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Puteți observa că suma cornerelor ambelor echipe ne dă o medie de 5,63 cornere pe joc, ceea ce deschide o fereastră pentru a plasa un pariu profitabil.

Sevilla este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,09 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Sevilla în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 5,33 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Sevilla – Real Betis, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Sevilla și Real Betis?

Meciul se va disputa duminică pe 12 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Sevilla – Real Betis?

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio Ramón Sánchez Pizjuán din Sevilla.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Club Friendlies 3, sezonul 2023 și s-a încheiat 1-0 în favoarea lui Sevilla.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18849933
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații