Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Servette – Grasshopper, Ponturi Pariuri, Switzerland, Super League, 20 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Un meci în cadrul Super League între echipele Servette și Grasshopper va avea loc sâmbătă de la ora 16:00h (UTC), pe data de 20 aprilie 2024, în Switzerland. Consultă pontul pentru Servette – Grasshopper 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Servette – Grasshopper

Meciul se va disputa pe stadionul mic Stade de Genève, din orașul Carouge, cu o capacitate de 28833 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Servette – Grasshopper 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, Super League nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,9 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,98 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Servette

Servette se întoarce după o înfrângere din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la Basel, din Super League, a luat sfârșit cu 2-1. Antrenorul echipei, R. Weiler, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-4-1-1.

Se aștepta să fie un meci destul de echilibrat, cu cote pentru echipa gazdă de a fi înfrântă de 3.40.

Formația defensivă a echipei nu a fost bine poziționată. Evoluția lui Keigo Tsunemoto a fost sub așteptări, acesta și-a divulgat echipa în momente decisive, fiind astfel ancora care a dus spre acest rezultat negativ.

Ultimul meci pentru Grasshopper

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Grasshopper în cadrul la Super League, folosind formația 4-2-3-1, a disputat împotriva celor de la Lugano și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-1.

Meciul era preconizat a fi unul echilibrat, chiar dacă echipa gazdă avea cote de înfrângere de 2.05.

Servette vs Grasshopper h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, Servette era pe locul 4 în Super League în timp ce Grasshopper ocupa locul 10. Servette a intrat pe teren cu formația 4-4-2, tactică care a fost folosită și de Grasshopper pentru acest meci.

Ultima dată când echipele s-au întâlnit a fost la un meci din Super League, pe data de 26-11-2023, a sezonului 2023/2024, cel care s-a încheiat cu victoria echipei Servette cu scorul de 2-0.

Servette

Super League clasament

Echipa Servette are 54 puncte și ocupă la momentul actual locul 3 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Championship Round, cu o serie de 15 victorii, 9 remize și 8 înfrângeri.

Lugano se clasează puțin mai sus, ocupând locul 2 a 33-a etapă, cu 2 puncți în spate.

Analiza Servette

Momentan, în Super League, Servette însumează 52 goluri date și au un total de 38 goluri primite, după un număr de 32 runde jucate.

Servette vine la acest joc după o serie de 4 pierderi care a afectat moralul echipei.

Câștigând 6 meciuri în calitate de echipă vizitatoare, această înregistrează un record de 9 victorii, 3 înfrângeri, și 4 remize demonstrând că în jocurile de acasă aceștia înregistrează rezultate mai bune decât deplasare.

Servette este de o natură mai ofensivă decât Grasshopper, înregistrând 3524 atacuri dintre care a înscris de 35 ori, comparativ cu 3097 din partea celor de la Grasshopper, care au marcat de 52 ori.

Golgheterul de la Servette

Întotdeauna au existat talente individuale care ies în evidență într-o echipă, mai ales în zona ofensivă a echipei, iar Chris Bedia cu siguranță este unul din aceste talente. Acesta a marcat pentru Servette, 10 goluri în acest sezon, atacantul demonstrând a fi un jucător cheie pentru triumfurile echipei.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Grasshopper

Super League clasament

Cu 30 puncte câștigate, Grasshopper se află pe locul 11 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de retrogradare. Rezultatele echipei de până acum sunt 8 victorii, 18 înfrângeri și 6 remize.

Analiza Grasshopper

Până acum, Grasshopper a primit 44 goluri, dar a înscris numai 35, ceea ce araată că a primit mai multe goluri decât a fost capabilă să înscrie după cele 32 de runde.

Performanțele recente ale Grasshopper au demonstrat că această echipă are probleme în a marca goluri, cu un număr redus de goluri înscrise și multe meciuri în care nu au reușit să înscrie. Acestea indică faptul că echipa întâmpină dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea unei îmbunătățiri a jocului ofensiv.

Golgheterul de la Grasshopper

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Tsiy William Ndenge. A marcat de 7 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Grasshopper să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Date istorice a echipei Grasshopper

Cu 4 titluri câștigate în istoria campionatului, unul din fruntașii competiției este echipa Grasshopper. Palmaresul echipei va afecta rezultatul final al jocului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze rivalii cu o victorie într-un moment în care aceștia sunt mai slab pregătiți.

Fapte interesante despre joc

Cu Servette mândrindu-se cu un record de neînvins în întâlnirile recente împotriva Grasshopper, toate privirile sunt ațintite asupra lor pentru a-și menține dominația pe teren.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Servette este Chris Bedia, care a înscris deja 10 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Grasshopper rămâne a fi Tsiy William Ndenge, care a avut 7 ocazii de gol.

Minutele 75-90 înregistrează cele mai multe goluri, un moment oportun pentru a paria în caz că urmărești meciul live.

Piața sub 2,5 goluri poate fi, de asemenea, o alternativă bună, deoarece Grasshopper încasează în medie 0,75 goluri pe meci când joacă în deplasare și, luând în considerare faptul că adesea se prezintă bine când joacă în deplasare, aceasta prezintă o piață care merită de explorat.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Pentru a spori rata de succes a pariurilor dvs., luați în considerare faptul că o medie de 5,48 cornere pe joc s-a înregistrat în urma numărului de cornere adunate ale ambelor echipe.

Servette este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,19 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Servette în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,88 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Servette este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 6 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Grasshopper care a văzut doar cartonașul roșu 4 ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Servette – Grasshopper, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Servette și Grasshopper?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 20 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Servette – Grasshopper?

Meciul va avea loc pe stadionul Stade de Genève din Carouge.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Super League, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 2-0 în favoarea lui Servette.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19051275
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații