Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Schalke 04 – Magdeburg, Ponturi Pariuri, Germania, 2. Bundesliga, 16 septembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

2_liga_bundesliga

Un meci de fotbal între Schalke 04 și Magdeburg din 2. Bundesliga va avea loc în Germania, sâmbătă, pe data de 16 septembrie 2023, consultă pontul pentru Schalke 04 – Magdeburg 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Schalke 04 – Magdeburg

Meciul e programat să aibă loc pe formidabilul stadionul Veltins-Arena, din orașul Gelsenkirchen, cu o capacitate de 62271 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Schalke 04 – Magdeburg 2023/2024

Ultimul meci pentru Schalke 04

Schalke 04 se întoarce după o victorie din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Ulm, din cadrul Club Friendlies 3, s-a terminat cu 2-4.

Acest rezultat pozitiv a confirmat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.62.

Ultimul meci pentru Magdeburg

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o remiză în ultima rundă. Unde în cadrul la Club Friendlies 3, Magdeburg a disputat împotriva echipei Erzgebirge Aue, cu un scor final de 1-1.

Egalul (cu cota de 4.20) s-a dovedit a fi un rezultat dezamăgitor, având în vedere cotele ridicate pentru victorie.

Schalke 04 vs Magdeburg h2h

Ultima dată când echipele s-au întâlnit a fost la un meci din Club Friendlies 1, pe data de 27-07-2012, a sezonului 2012, cel care s-a încheiat cu victoria echipei Schalke 04 cu scorul de 0-5.

Performanța echipei Magdeburg în cele cinci meciuri recente de până acum a fost relativ bună, spre deosebire de Schalke 04.

Echipe cu capacități și aspirații diferite.

Schalke 04

2. Bundesliga clasament

Cu 4 puncte acumulate și un bilanț negativ care include 1 victorii, 3 înfrângeri, 1 remize, Schalke 04 își întâmpină adversarul ocupând locul 12 în 2. Bundesliga.

Aceasta înseamnă că, pentru a 6-a etapă, echipa nu are nici un avantaj în raport cu SpVgg Greuther Fürth care se află pe locul 13.

Analiza Schalke 04

Momentan, în 2. Bundesliga, Schalke 04 înregistrează 7 goluri înscrise și un număr de 9 goluri primite, după 5 de runde jucate.

Golgheterul de la Schalke 04

Întotdeauna au existat talente individuale care ies în evidență într-o echipă, mai ales în zona ofensivă a echipei, iar Simon Terodde cu siguranță este unul din aceste talente. Acesta a marcat pentru Schalke 04, 2 goluri în acest sezon, atacantul demonstrând a fi un jucător cheie pentru triumfurile echipei.

Magdeburg

2. Bundesliga clasament

Echipa Magdeburg are 11 puncte și actualmente ocupă locul 3 în clasament, loc care se califică pentru Promotion Play-off, având în spate o istorie de 3 victorii, 2 remize și 0 înfrângeri.

Analiza Magdeburg

Echipa ajunge să aibă 13 goluri înscrise și 8 primite, ceea ce îi face să dețină un raport pozitiv de goluri înscrise și primite, după 5 de runde.

Cu această medie de 6 lovituri pe poartă din acest campionat, este de așteptat că Magdeburg se va prezenta ca o echipă ofensivă, fapt care le crește natural șansele de conversie și câștig.

O echipă cu potențial și ambiții mari în 2. Bundesliga.

De obicei, echipa Magdeburg are o medie de posesie a balonului de 59,8%, prin care le reușește să controleze jocul. Acest lucru se datorează faptului că, de obicei, echipele cu posesia mingii peste 50% au avantaj asupra adversarilor lor.

În deplasare, Magdeburg, de regulă, nu le dă spațiu de manevră oponenților pentru a-și fructifica oportunitățile, având un bilanț de 1 victorii, 0 înfrângeri și 2 remize.

Golgheterul de la Magdeburg

Luca Schuler s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 4 goluri marcate în competiție, Atacantul a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la Magdeburg.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Cele mai bun moment pentru a plasa pariuri este între minutele 75-90, reieșind din statistica unor studii s-a dedus că cele mai multe goluri se înscriu în acest timp.

Luând în considerare faptul că Magdeburg are în medie 1,67 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Piața Cornerelor vă poate remunera pariul, media cornerelor a echipelor pe meci este de 3,8 cornere.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,6 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Schalke 04 – Magdeburg, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Schalke 04 și Magdeburg?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 16 septembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Schalke 04 – Magdeburg?

Meciul va avea loc pe stadionul Veltins-Arena din Gelsenkirchen.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Club Friendlies 1, sezonul 2012 și s-a încheiat 0-5 în favoarea lui Schalke 04.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18862929
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații