Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

SC Freiburg – Eintracht Frankfurt, Ponturi Pariuri, Germania, Bundesliga, 25 ianuarie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Bundesliga_Germany

SC Freiburg și Eintracht Frankfurt sunt programate să se confrunte pe 25 ianuarie 2023, miercuri, într-un meci din Bundesliga care se va desfășura în Germania, aruncă o privire la pontul SC Freiburg – Eintracht Frankfurt 2022/2023 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între SC Freiburg – Eintracht Frankfurt

Meciul va avea loc pe Europa Park Stadium, din orașul Freiburg, cu o capacitate de 34700 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări jocul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la pontul SC Freiburg – Eintracht Frankfurt 2022/2023

În ediția actuală a Bundesliga, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 3,12 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,24 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru SC Freiburg

SC Freiburg se întoarce după o înfrângere din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la VfL Wolfsburg, din cadrul Bundesliga, s-a terminat cu 6-0. Echipa antrenată de C. Streich s-a prezentat în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Se aștepta să fie un meci destul de echilibrat, cu cote pentru echipa gazdă de a fi înfrântă de 2,55.

Formația defensivă a clubului putea fi mult mai bine aleasă. Manuel Gulde a avut o evoluție groaznică, și a tras echipe în jos în cele mai importante momente, ceea ce a dus astfel la rezultatul negativ.

Ultimul meci pentru Eintracht Frankfurt

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Eintracht Frankfurt în cadrul la Bundesliga, folosind formația 3-4-2-1, a reușit să ia trei puncte de la Schalke 04, cu scorul final de 3-0.

Rezultatul pozitiv a arătat care era echipa favorită chiar înainte să înceapă meciul, datorită cotei de 1,36.

SC Freiburg vs Eintracht Frankfurt h2h

Ultima dată, SC Freiburg s-a confruntat cu Eintracht Frankfurt în cadrul campionatului Bundesliga. SC Freiburg, care atunci ocupa locul 5, a intrat pe teren cu formația 4-4-1-1, în timp ce Eintracht Frankfurt, care ocupa locul 9, a folosit tactica 3-4-2-1.

Meciul dintre echipele care s-au întâlnit ultima dată în Bundesliga, susținut pe data de 10-04-2022, din sezonul 2021/2022, s-a încheiat cu victoria echipei SC Freiburg cu un scor de 1-2.

Ultima dată când aceste două echipe s-au confruntat, niciuna dintre elenu au avut vreo ocazie decisivă.

Performanța echipei Eintracht Frankfurt în cele cinci meciuri recente de până acum a fost relativ bună, spre deosebire de SC Freiburg.

SC Freiburg

Bundesliga clasament

Cu 30 puncte acumulate, SC Freiburg ocupă actualmente locul 4 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru UEFA Champions League. Echipa a înregistrat până acum 9 câștiguri, 4 pierderi și 3 remize.

Echipa, are aceleași puncte ca FC Union Berlin care ocupă locul 3, începe cea de a 17-a etapă.

SC Freiburg vine după o înfrângere, însâ antrenorul ei Christian Streich caută să se opună acestei tendințe, și să smulgă câștigul de la adversar, folosindu-se de avantajul că joacă acasă.

Analiza SC Freiburg

La sfârșitul celor 16 de meciuri, SC Freiburg prezintă un raport pozitiv de goluri înscrise și goluri primite. Echipa ajunge să aibă 25 goluri înscrise și 23 primite.

Media posesiei a SC Freiburg este de 49,44% în campionat, ceea ce ne arată că echipa, de regulă, nu poate lua inițiativa în joc și are un stil de joc mai reactiv. Prin urmare, în cadrul meciului dintre SC Freiburg x Eintracht Frankfurt 2022/2023, echipa va trebui să-și dea un pic silința pentru a menține posesia de partea lor, dacă vor să construiască faze de atac.

Cu toată că au câștigat 4 meciuri în calitate de oaspete, această echipă demonstrează că există totuși avantajul de a juca mai bine pe terenul propriu, înregistrând un record de 5 câștiguri, 1 pierdere, și 1 remize.

Golgheterul de la SC Freiburg

În acest sezon, prestația individuală a lui Vincenzo Grifo a ieșit în evidență, care a dominat partea ofensivă. Atacantul a marcat deja de 9 ori în acest sezon, fiind protagonistul succesului obținut de SC Freiburg în mai multe meciuri.

Eintracht Frankfurt

Bundesliga clasament

Echipa Eintracht Frankfurt are 30 puncte și actualmente ocupă locul 2 în clasament, loc care se califică pentru UEFA Champions League, având în spate o istorie de 9 câștiguri, 3 remize și 4 pierderi.

Ceea ce înseamnă că pentru a 17-a rundă, echipa a acumulat același număr de puncte ca și FC Union Berlin care se află pe locul 3.

Analiza Eintracht Frankfurt

La acest moment, Eintracht Frankfurt se afișează cu 35 goluri date și un număr de 24 goluri primite, după 16 de runde fierbinți.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Bundesliga.

De obicei, echipele adverse au șanse mici de a învinge împotriva Eintracht Frankfurt atunci când joacă în deplasare, aceasta înregistrând un bilanț de 4 câștiguri, 1 pierdere, și 2 remize.

Golgheterul de la Eintracht Frankfurt

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Jesper Lindstrom. A marcat de 7 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Eintracht Frankfurt să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Ponturi pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul promițător din partea celor de la SC Freiburg este V. Grifo, care a înscris deja 9 goluri în competiție. Necătând la aceasta, totuși golgheterul lui Eintracht Frankfurt rămâne a fi J. Lindstrøm, care a fructificat 7 ocazii de gol.

Un moment oportun pentru a plasa un pariu ar fi minutele 75-90, deoarece aceasta reprezintă perioadă în care sunt marcate cele mai multe goluri.

Luând în considerare faptul că Eintracht Frankfurt scapă în medie 2 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu scapă goluri când joacă pe teren străin.

În cadrul acestui meci, sistemul nostru a găsit o altă oportunitate interesantă de a câștiga. Ambele echipe fie marchează sau scapă, de obicei, primul gol între minutele 30-40. Această convergență deschizând un drum sigur spre o piață de valoare!

Ponturi Pariuri pe Cornere

Un lucru bun de remarcat pentru cei care doresc să profite de pariuri sportive este faptul că s-a înregistrat o medie de 4,78 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,12 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi pariuri aici.

Pont pariu, SC Freiburg – Eintracht Frankfurt, 2022/2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre SC Freiburg și Eintracht Frankfurt?

Meciul se va disputa miercuri pe 25 ianuarie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă SC Freiburg – Eintracht Frankfurt?

Meciul va avea loc pe stadionul Europa Park Stadium din Freiburg.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Bundesliga, sezonul 2021/2022 și s-a încheiat 1-2 în favoarea lui SC Freiburg.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365!

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18536801
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații