Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

São Paulo – Cruzeiro, Ponturi Pariuri, Brazil, Serie A, 03 iunie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

seriea_brasil

São Paulo și Cruzeiro sunt programate să se confrunte pe 03 iunie 2024, luni de la ora 21:30h (UTC), într-un meci din Serie A care se va desfășura în Brazil, aruncă o privire la pontul São Paulo – Cruzeiro 2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între São Paulo – Cruzeiro

Meciul se va disputa pe mitic stadionul Estádio Cícero Pompeu de Toledo, din orașul São Paulo, cu o capacitate de 73501 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la São Paulo – Cruzeiro 2024

Serie A a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,49 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,35 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru São Paulo

São Paulo revine după o victorie din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Talleres Córdoba, din cadrul Copa Libertadores a luat sfârșit cu 2-0. Echipa antrenată de către L. Zubeldía și-a făcut apariția în ultima partidă cu o formație de 4-2-3-1.

Acest rezultat pozitiv a arătat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.60.

Necătând la faptul că echipa a obținut o victorie, aceasta nu a avut o evoluție bună în general. Unul dintre puținii jucători care au strălucit în meci a fost Juan, care a fost decisiv în cele mai importante momente ale jocului, dovedind a fi crucial pentru victoria lui São Paulo.

Ultimul meci pentru Cruzeiro

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Cruzeiro în cadrul la Copa Sudamericana, folosind formația 4-2-3-1, a reușit să ia trei puncte de la Unión La Calera, cu scorul final de 1-0.

Acest rezultat pozitiv a confirmat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.22.

São Paulo vs Cruzeiro h2h

Ultima dată, Cruzeiro s-a confruntat cu São Paulo în cadrul campionatului Serie A. Cruzeiro, care atunci ocupa locul 16, a intrat pe teren cu formația 4-3-3, în timp ce São Paulo, care ocupa locul 12, a folosit tactica 4-2-3-1.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din Serie A, ce a avut loc pe data de 02-11-2023, din sezonul 2023, și s-a încheiat cu succesul echipei São Paulo cu un scor de 1-0.

În cadrul disputei anterioare dintre aceste echipe s-a încins o luptă crâncenă pentru a păstra poziția de frunte.

F. Vilarinho Da Silva și V. Imazu dos Santos vor asista pe linia de margine în timp ce L. Torezin va controla meciul de pe terenul de fotbal.

São Paulo

Serie A clasament

Echipa São Paulo are 10 puncte și ocupă la momentul actual locul 5 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru CONMEBOL Libertadores Qualifiers, cu o serie de 3 victorii, 1 remize și 2 înfrângeri.

În a 7-a etapă echipa se clasează deasupra celor de la Cruzeiro având același punctaj care se află în partea de jos a clasamentului pe locul 6, și aceleași puncte ca și Botafogo care este în locul 4.

Analiza São Paulo

După 6 de partide, São Paulo se prezintă cu o rată pozitivă de goluri înscrise și primite. Apar în clasament cu 10 goluri înscrise și 6 primite.

Echipele au tendința de a stăpîni jocul în fața adversarilor dacă ating o posesie a mingii de peste 50%. Prin urmare, pentru a controla jocul, echipa São Paulo încearcă de regulă să atingă o medie a posesiei de 60,83%.

São Paulo este de o natură mai ofensivă decât Cruzeiro, înregistrând 668 atacuri dintre care a înscris de 8 ori, comparativ cu 509 din partea celor de la Cruzeiro, care au marcat de 10 ori.

Golgheterul de la São Paulo

Luciano s-a dovedit a fi un jucător extraordinar pe plan individual pentru ofensiva echipei în acest sezon. Având marcate 3 goluri în campionat, atacantul a jucat un rol esențial pentru ca São Paulo să obțină rezultate favorabile de mai multe ori.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Date istorice São Paulo

Echipa São Paulo reprezintă una dintre cele mai importante echipe din campionat, în cadrul căruia a reușit să colecteze 6 titluri. Bilanțul echipei cu siguranță va afecta rezultatul final al meciului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze adversarii cu o victorie într-un moment inoportun, când aceștia sunt într-o formă slabă.

Cruzeiro

Serie A clasament

Echipa Cruzeiro are 10 puncte și actualmente ocupă locul 6 în clasament, loc care se califică pentru CONMEBOL Libertadores Qualifiers, având în spate o istorie de 3 victorii, 1 remize și 1 înfrângeri.

În 7-a etapă, echipa are același număr de puncte comparativ cu São Paulo echipa care este chiar deasupra, pe 5. locul.

Analiza Cruzeiro

Echipa ajunge să aibă 8 goluri înscrise și 7 primite, ceea ce îi face să dețină un raport pozitiv de goluri înscrise și primite, după 6 de runde.

Golgheterul de la Cruzeiro

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Matheus Pereira. mijlocașului a marcat de 2 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Cruzeiro să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Minutele 75-90 promit a fi un moment oportun pentru a paria, potrivit unor studii care au arătat că acesta este timpul în care se înscriu cele mai multe goluri.

Luând în considerare faptul că Cruzeiro are în medie 0,67 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Puteți observa că suma cornerelor ambelor echipe ne dă o medie de 5,8 cornere pe joc, ceea ce deschide o fereastră pentru a plasa un pariu profitabil.

São Paulo este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru São Paulo în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

São Paulo are o medie de 2,6 cartonașe galbene pe meci după cele 6 runde, în timp ce Cruzeiro are o medie de 1,4. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 4,67 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, São Paulo – Cruzeiro, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre São Paulo și Cruzeiro?

Meciul se va disputa luni pe 03 iunie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă São Paulo – Cruzeiro?

Meciul va avea loc pe stadionul Estádio Cícero Pompeu de Toledo din São Paulo.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Serie A, sezonul 2023 și s-a încheiat 1-0 în favoarea lui São Paulo.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19095138
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații