Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Santos – Cuiabá, Ponturi Pariuri, Brazil, Serie A, 07 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

seriea_brasil

Un meci în cadrul Serie A între echipele Santos și Cuiabá va avea loc marți, pe data de 07 noiembrie 2023, în Brazil. Consultă pontul pentru Santos – Cuiabá 2023 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Santos – Cuiabá

Meciul se va disputa pe stadionul mic Estádio Urbano Caldeira, din orașul Santos, cu o capacitate de 16798 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Santos – Cuiabá 2023

În ediția actuală a Serie A, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,38 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,53 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Santos

Santos vine după o victorie în etapa precedentă. Meciul împotriva la Flamengo, din cadrul Serie A, s-a încheiat cu 1-2. Echipa antrenată de M. Fernandes și-a făcut apariția în ultimul meci cu o formație de 4-3-1-2.

Am asistat la o supriză foarte mare în acest meci! Cotele de 7.00 pentru victorie au asigurat victoria neașteptată a celor subestimați.

Un jucător cheie pentru victoria lui Santos, Yeferson Soteldo a fost unul dintre puținii sportivi care a strălucit pe baza măestriei individuale în meci. Pe fondul lipsei de motivație din partea echipei, el a compensat neajunsurile și a adus un rezultat pozitiv echipei.

Ultimul meci pentru Cuiabá

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Cuiabá în cadrul la Serie A, folosind formația 4-3-3, a disputat împotriva celor de la Vasco da Gama și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-2.

Meciul era preconizat a fi unul echilibrat, chiar dacă echipa gazdă avea cote de înfrângere de 3.00.

Santos vs Cuiabá h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat, Cuiabá ocupase locul 16 în Serie A, iar Santos locul 13. Cuiabá a intrat pe teren cu tactica 4-3-3, în timp ce Santos a folosit formația 4-2-3-1.

Meciul dintre echipele care s-au întâlnit ultima dată în Serie A, susținut pe data de 02-07-2023, din sezonul 2023, s-a încheiat cu victoria echipei Cuiabá cu un scor de 3-0.

Santos

Serie A clasament

Santos ajunge la etapa actuală cu doar 37 puncte acumulate, plasând-o pe locul 15 în clasamentul din Serie A, având 14 meciuri pierdute și doar 10 câștigate, dar totuși obținând 7 remize.

Cît pentru a 32-a etapă, echipa a reușit să acumuleze același număr de puncte ca Cruzeiro care se clasează puțin mai dedesubt, pe locul 16 cu același scor ca Bahia echipa care ocupă locul 14 în clasament.

Analiza Santos

Santos a primit un total de 55 goluri și a înscris de doar 36 ori, ceea ce arată clar că a primit mai multe goluri decât a dat după cele 31 de runde.

Media șuturilor pe poartă pentru echipa Santos din campionat nu este cea mai bună. Există doar 4 pe meci. Acest lucru se dovedește a fi un alt indiciu bun că echipa nu marchează de obicei multe goluri sau nu le dă mult de lucru portarilor adverși.

Având în vedere că al lor are o medie de posesie a mingii de 44,1% în campionat, echipa nu poate propune jocul, ceea ce poate fi o problemă pentru acest meci. Prin urmare, fanii speră ca echipa să aibă mult mai mult succes și posesie în acest meci Santos x Cuiabá din 2023 și să le transforme în goluri.

Echipa arată într-o formă mai bună atunci când joacă acasă comparativ cu meciurile din deplasare, astfel câștigând 4 meciuri în deplasare. Performanța echipei se dovedește a fi mai bună în jocurile de acasă, înregistrând rezultate pozitive, cu un total de 6 victorii, 4 înfrângeri și 5 remize.

Cu un program încărcat, Santos poate avea probleme în a-și menține performanța în fața mai multor jocuri într-un interval scurt de timp. În ciuda faptului că cotele previzionează un joc echilibrat cu Santos și Cuiabá având șanse de victorie de peste 2, programul încărcat al echipei poate fi un factor decisiv pentru rezultat.

Golgheterul de la Santos

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe Marcos Leonardo Santos Almeida care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Santos să introducă cele 13 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 4 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Cuiabá

Serie A clasament

Echipa Cuiabá are 40 puncte și actualmente ocupă locul 11 în clasament, loc care se califică pentru Copa Sul-Americana, având în spate o istorie de 11 victorii, 7 remize și 13 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că pentru a 32-a rundă, echipa a acumulat același număr de puncte ca și Corinthians care se află pe locul 12.

Analiza Cuiabá

Momentan, în Serie A, Cuiabá are 31 goluri marcate și un total de 34 goluri primite, după 31 runde jucate.

Echipă cu o eficiență scăzută la capitolul goluri – nu se marchează mai mult de 1 goluri pe meci. În pofida golaverajului modest și faptului că jocul se va disputa în deplasare, rezultatul ar putea fi unul negativ.

Cu un program încărcat, Cuiabá poate avea probleme în a-și menține performanța în fața mai multor jocuri într-un interval scurt de timp. În ciuda faptului că cotele previzionează un joc echilibrat cu Santos și Cuiabá având șanse de victorie de peste 2, programul încărcat al echipei poate fi un factor decisiv pentru rezultat.

Golgheterul de la Cuiabá

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Deyverson. Atacantul a marcat de 10 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Cuiabá să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Santos este Marcos Leonardo Santos Almeida, care a înscris deja 13 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Cuiabá rămâne a fi Deyverson, care a avut 10 ocazii de gol.

Potrivit unor studii în minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, acesta poate fi un pariu bun pentru cei care urmăresc jocul live.

Luând în considerare faptul că Cuiabá are în medie 0,87 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Combinând numărul de cornere ale ambelor echipe, putem observa o medie de 5,08 cornere pe joc, ceea ce de asemenea reprezintă o piață demnă de a fi explorată pentru a obține profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Santos are o medie de 2,8 cartonașe galbene pe meci după cele 31 runde, în timp ce Cuiabá are o medie de 2,3. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 5,23 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Santos este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 7 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Cuiabá care am văzut cartonașul roșu doar de două ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Santos – Cuiabá, 2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Santos și Cuiabá?

Meciul se va disputa marți pe 07 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Santos – Cuiabá?

Meciul va avea loc pe stadionul Estádio Urbano Caldeira din Santos.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Serie A, sezonul 2023 și s-a încheiat 3-0 în favoarea lui Cuiabá.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18791352
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații