Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

San Lorenzo – Liverpool, Ponturi Pariuri, South America, Copa Libertadores, 17 mai 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

copa_Libertadores

Un meci de fotbal între San Lorenzo și Liverpool din Copa Libertadores va avea loc în South America, vineri de la ora 00:00h (UTC), pe data de 17 mai 2024, consultă pontul pentru San Lorenzo – Liverpool 2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între San Lorenzo – Liverpool

Meciul e programat să aibă loc pe Estadio Pedro Bidegaín, din orașul Buenos Aires.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la San Lorenzo – Liverpool 2024

În ciuda schimbării sezonului, Copa Libertadores nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,46 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,51 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru San Lorenzo

San Lorenzo revine după o înfrângere din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Deportivo Riestra, din cadrul Superliga a luat sfârșit cu 1-0. Echipa antrenată de către L. Romagnoli și-a făcut apariția în ultima partidă cu o formație de 5-3-2.

Se aștepta să fie un meci destul de echilibrat, cu cote pentru echipa gazdă de a fi înfrântă de 2.90.

Formația defensivă a clubului putea fi mult mai bine aleasă. Jhohan Romaña a avut o evoluție groaznică, și a tras echipe în jos în cele mai importante momente, ceea ce a dus astfel la rezultatul negativ.

Ultimul meci pentru Liverpool

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Liverpool în cadrul la Primera Division, folosind formația 4-3-3, a reușit să ia trei puncte de la Cerro Largo, cu scorul final de 2-1.

Acest rezultat pozitiv a confirmat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de .

San Lorenzo vs Liverpool h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat, Liverpool ocupase locul 3 în Copa Libertadores, iar San Lorenzo locul 4. Liverpool a intrat pe teren cu tactica 5-3-2, în timp ce San Lorenzo a folosit formația 4-2-3-1.

Ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit a fost în urmă cu mai puțin de o lună, pe 24-04-2024. Într-un meci în Copa Libertadores 2024, Liverpool s-a impus și și-a infrânt rivalii cu 1-0.

Ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit, nu li s-a dat ușor să obțină o victorie!

Echipa San Lorenzo în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Liverpool.

J. Urrego Martínez și T. Moreno vor asista pe linia de margine în timp ce ?. Arteaga Cabriales va controla meciul de pe terenul de fotbal.

San Lorenzo

Copa Libertadores clasament

Echipa San Lorenzo are 4 puncte și ocupă la momentul actual locul 3 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Copa Sul-Americana, cu o serie de 1 victorii, 1 remize și 2 înfrângeri.

Cu nici un avantaj față de Liverpool care se află pe poziția 4 în a 5-a etapă. De asemenea, are aceleași puncte ca și Independiente del Valle care este clasată pe locul 2.

Analiza San Lorenzo

După 4 runde, San Lorenzo a primit mai multe goluri decât a înscris. Au primit un total de 4 goluri până acum și au marcat de 3 ori.

San Lorenzo vine după o înfrângere, însâ antrenorul ei Leandro Atilio Romagnoli caută să se opună acestei tendințe, și să smulgă câștigul de la adversar, folosindu-se de avantajul că joacă acasă.

Este evident, în urma ultimelor performanțe, că San Lorenzo întâmpină probleme în a genera goluri, având un număr mic de goluri înscrise și multe meciuri fără gol. Acestea arată că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce impune necesitatea îmbunătățirii jocului ofensiv.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, San Lorenzo se pregătește pentru încă un meci intrigant. În jocul inaugural, echipa a avut 3,25 șuturi la poartă, oferind o privire asupra potențialului lor ofensiv. Această statistică adaugă un element de anticipare pentru meciul viitor, în timp ce așteptăm să vedem cum San Lorenzo își va gestiona strategiile ofensive în această întâlnire.

al lor prezintă o rată medie de posesie de 42,5% în campionat, ceea ce înseamnă că echipa nu prea ia, de obicei, inițiativa în joc și are un stil de joc reactiv. Prin urmare, pentru acest meci San Lorenzo x Liverpool din 2024, echipa ar trebui să încerce să profite de posesie și să-și atace adversarul.

Liverpool

Copa Libertadores clasament

Liverpool ajunge la această etapă deținând 4 puncte, clasându-se pe locul 4 în Copa Libertadores, ca rezultat a un meci căștigat, două meciuri pierdute și 1 remize.

În 5-a etapă, echipa are același număr de puncte comparativ cu San Lorenzo echipa care este chiar deasupra, pe 3. locul.

Analiza Liverpool

După 4 de runde fierbinți, Liverpool se lasă observată, momentan, cu 3 goluri date și un număr de 9 goluri primite, în Copa Libertadores.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Copa Libertadores.

Echipă cu o eficiență scăzută la capitolul goluri – nu se marchează mai mult de 0,75 goluri pe meci. În pofida golaverajului modest și faptului că jocul se va disputa în deplasare, rezultatul ar putea fi unul negativ.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Minutele 75-90 înregistrează cele mai multe goluri, un moment oportun pentru a paria în caz că urmărești meciul live.

Piața sub 2,5 goluri poate fi, de asemenea, o alternativă bună, deoarece Liverpool încasează în medie 1 gol pe meci când joacă în deplasare și, luând în considerare faptul că adesea se prezintă bine când joacă în deplasare, aceasta prezintă o piață care merită de explorat.

Ponturi Pariuri pe Cornere

În caz că doreați să plasați un pariu câștigător, rețineți că suma numărului de cornere ale ambelor echipe oferă o medie de 4,12 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 5,75 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, San Lorenzo – Liverpool, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre San Lorenzo și Liverpool?

Meciul se va disputa vineri pe 17 mai 2024.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Copa Libertadores, sezonul 2024 și s-a încheiat 1-0 în favoarea lui Liverpool.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19104657
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații