Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Samsunspor – Adana Demirspor, Ponturi Pariuri, Turkey, Super Lig, 20 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Super_Lig_Turkey

Samsunspor și Adana Demirspor se vor întâlni pe 20 aprilie 2024, sâmbătă de la ora 16:00h (UTC), în meciul din cadrul campionatului Super Lig în Turkey, Uită-te la pontul pentru Samsunspor – Adana Demirspor 2023/2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Samsunspor – Adana Demirspor

Meciul se va disputa pe stadionul mic Samsun 19 Mayıs Stadyumu, din orașul Samsun, cu o capacitate de 16480 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Samsunspor – Adana Demirspor 2023/2024

Super Lig a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 3,04 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,72 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Samsunspor

Samsunspor se întoarce după o egalitate din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Beşiktaş, din cadrul Super Lig, s-a terminat cu 1-1. Antrenorul echipei, M. Gisdol, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Remiza (cu cote de 3.75) s-a dovedit a fi un rezultat bun, având în vedere că favoritismul era de partea celeilalte echipe.

Chiar dacă modul în care s-au prezentat cei de la Samsunspor a fost bun, Marius Mouandilmadji este cel care a atras privirile. Apariția lui a fost uimitoare, dând câteva pase bune, observându-se astfel dedicarea lui pentru echipă, care l-a ajutat să păstreze un rezultat decent.

Ultimul meci pentru Adana Demirspor

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o remiză în ultima rundă. Unde Adana Demirspor în cadrul la Super Lig, folosind formația 4-2-3-1, a disputat împotriva celor de la Kayserispor și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-0.

În ceea ce privește cotele ridicate pentru victorie, egalul (cu cota de 3.60) s-a dovedit a fi un rezultat dezamăgitor.

Samsunspor vs Adana Demirspor h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, Adana Demirspor era pe locul 4 în Super Lig în timp ce Samsunspor ocupa locul 19. Adana Demirspor a intrat pe teren cu formația 4-2-3-1, tactică care a fost folosită și de Samsunspor pentru acest meci.

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul unui meci din Super Lig, pe data de 02-12-2023, a sezonului 2023/2024, care s-a încheiat cu o victorie pentru echipa Samsunspor cu scorul de 2-3.

În meciul anterior aceste echipe au ținut în suspans fanii.

Samsunspor

Super Lig clasament

Cu toate acestea, Samsunspor ajunge la acest meci cu 38 puncte, clasându-se pe locul 12 în Super Lig, dispunând de un bilanț negativ cu 14 jocuri pierdute, 10 câștigate și 8 remize.

Ceea ce înseamnă că echipa obține un avantaj de 1 punct pentru cea de a 33-a etapă și este urmată de Ankaragücü care ocupă locul 13 în clasament.

Analiza Samsunspor

Pentru moment, după 32 de runde terminate, Samsunspor însumează 36 goluri înscrise și au un total de 42 goluri primite, în Super Lig.

Rata medie de posesie în campionat pentru al lor este de 46,63%, fapt care arată că, de obicei, echipa nu poate prelua inițiativa în joc și are un stil de joc mai mult reactiv. Prin urmare, pentru acest meci Samsunspor x Adana Demirspor din 2023/2024, echipa ar trebui să se chinuie pentru a păstra posesia și a putea ataca adversarul.

Cu toată că au câștigat o singura meci în calitate de oaspete, această echipă demonstrează că există totuși avantajul de a juca mai bine pe terenul propriu, înregistrând un record de 9 victorii, 4 înfrângeri, și 3 remize.

Golgheterul de la Samsunspor

În acest sezon, prestația individuală a lui Marius Mouandilmadji a ieșit în evidență, care a dominat partea ofensivă. Atacantul a marcat deja de 7 ori în acest sezon, fiind protagonistul succesului obținut de Samsunspor în mai multe meciuri.

Adana Demirspor

Super Lig clasament

Adana Demirspor ajunge la această etapă deținând 40 puncte, clasându-se pe locul 11 în Super Lig, ca rezultat a 9 meciuri câștigate, 10 meciuri pierdute și 13 remize.

Analiza Adana Demirspor

La acest moment, Adana Demirspor se afișează cu 48 goluri date și un număr de 43 goluri primite, după 32 de runde fierbinți.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Adana Demirspor se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 4,88 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

Golgheterul de la Adana Demirspor

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este M’Baye Niang. Atacantul a marcat de 8 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Adana Demirspor să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 4 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Samsunspor este Marius Mouandilmadji, care a înscris deja 7 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Adana Demirspor rămâne a fi M’Baye Niang, care a avut 8 ocazii de gol.

Pentru cei care urmăresc meciul live, e bine să fiți la curent cu faptul că între minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, reprezentând o bună oportunitate pentru a paria.

Pariul pe mai Puțin de 2,5 goluri pare a fi o opțiune bună, având în vedere că Adana Demirspor are o medie de 1,13 goluri pe meci când joacă în deplasare. Această piață pare a fi profitabilă, deoarece Adana Demirspor nu primește goluri în deplasare.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Ar trebui să țineți cont de faptul că numărul combinat de cornere ale ambelor echipe se soldează cu o medie de 4,9 cornere pe joc în caz că ați dori să aveți un pariu profitabil.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 4,16 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Adana Demirspor, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 7 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Samsunspor care am văzut cartonașul roșu doar de două ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Samsunspor – Adana Demirspor, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Samsunspor și Adana Demirspor?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 20 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Samsunspor – Adana Demirspor?

Meciul va avea loc pe stadionul Samsun 19 Mayıs Stadyumu din Samsun.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Super Lig, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 2-3 în favoarea lui Samsunspor.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18903865
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații