Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Reims – Toulouse, Ponturi Pariuri, Franța, Ligue 1, 04 februarie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Ligue 1 france

Reims și Toulouse sunt programate să se confrunte pe 04 februarie 2024, duminică de la ora 14:00h (UTC), într-un meci din Ligue 1 care se va desfășura în Franța, aruncă o privire la pontul Reims – Toulouse 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Reims – Toulouse

Meciul se va disputa pe stadionul mic Stade Auguste-Delaune II, din orașul Reims, cu o capacitate de 21029 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Reims – Toulouse 2023/2024

Ligue 1 a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,81 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,51 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Reims

Reims se întoarce după o egalitate din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la Nantes, din cadrul Ligue 1, s-a terminat cu 0-0. Echipa antrenată de W. Still s-a prezentat în ultimul meci cu o formație de 4-3-3.

Se aștepta să avem un joc echilibrat, deci o remiză putea fi anticipată ușor, având cote în jur de 3.40.

Cu toate că Reims, s-a prezentat relativ bine, Josh Wilson-Esbrand a reușit să se afle în centrul atenției. El a avut o prestație surprinzătoare și a avut câteva pase uimitoare, dedicarea lui pentru joc sigur a ajutat să păstreze un rezultat bun.

Ultimul meci pentru Toulouse

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Toulouse în cadrul la Ligue 1, folosind formația 4-2-3-1, a disputat împotriva celor de la Lens și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-2.

Se aștepta să fie un meci destul de echilibrat, cu cote pentru echipa gazdă de a fi înfrântă de 2.05.

Reims vs Toulouse h2h

Ultima dată, Reims s-a confruntat cu Toulouse în cadrul campionatului Ligue 1. Reims, care atunci ocupa locul 5, a intrat pe teren cu formația 3-4-1-2, în timp ce Toulouse, care ocupa locul 12, a folosit tactica 4-1-4-1.

Aceste echipe ultima oară s-au confruntat în cadrul unui meci controversat din Ligue 1 a sezonului 2023/2024, care s-a încheiat cu o remiză 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Seria de cinci jocuri a echipei Reims s-a soldat cu un rezultat favorabil pentru aceștia, în comparație cu Toulouse.

Acest joc, va fi condus de arbitrul central P. Gaillouste, asistat de F. Boudikian și C. Favre.

Reims

Ligue 1 clasament

Echipa Reims are 30 puncte și ocupă la momentul actual locul 6 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru UEFA Conference League Play-offs, cu o serie de 9 victorii, 3 remize și 7 înfrângeri.

Aceasta înseamnă că, pentru a 20-a etapă, echipa obține un avantaj de 1 punct față de Olympique de Marseille care este chiar în spatele acesteia, pe locul 7 în clasament.

Analiza Reims

După 19 runde, Reims are o rată pozitivă de goluri marcate și goluri primite. Echipa însumează 25 goluri marcaye și 24 goluri primite.

Media loviturilor pe poartă pentru echipa Reims din campionat nu este cea mai bună. Există doar 4,26 pe meci. Fapt ce ne arată că echipa nu marchează prea multe goluri sau nu le prea dă de lucru portarilor adverși.

Echipa înregistrează în meciurile de acasă rezultate mai bune, obținând 5 victorii, 3 înfrângeri și 1 remize comparativ cu cele 4 meciuri câștigate în deplasare.

Reims este de o natură mai ofensivă decât Toulouse, înregistrând 2051 atacuri dintre care a înscris de 16 ori, comparativ cu 1933 din partea celor de la Toulouse, care au marcat de 25 ori.

Golgheterul de la Reims

Pe plan individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Teddy Teuma. Atacantul a marcat de 5 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Reims să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe prestații.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Toulouse

Ligue 1 clasament

Toulouse ajunge la această etapă deținând 17 puncte, clasându-se pe locul 14 în Ligue 1, ca rezultat a 3 meciuri câștigate, 8 meciuri pierdute și 8 remize.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 20-a rundă cu un avantaj de 1 punct în raport cu Metz care se află pe locul 15.

Analiza Toulouse

Toulouse, ca performanță, a reușit să primească mai multe goluri decât a fost capabilă să înscrie. Momentan, echipa a primit 25 goluri și a înscris 16 goluri în ultimele 19 de runde.

Echipa are o eficiență deplorabilă în ceea ce privește marcatul, unde media golurilor înscrise nu a putut să treacă de 0,84 pe meci. Atât eficiența scăzută a scorului, cât și jucatul în deplasare pot fi motive cruciale pentru a avea un rezultat negativ.

Golgheterul de la Toulouse

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Thijs Dallinga. Atacantul a marcat de 5 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Toulouse să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Reims este Teddy Teuma, care a înscris deja 5 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Toulouse rămâne a fi Thijs Dallinga, care a avut 5 ocazii de gol.

Minutele 75-90 promit a fi un moment oportun pentru a paria, potrivit unor studii care au arătat că acesta este timpul în care se înscriu cele mai multe goluri.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Reims 1,11 și echipa vizitatoare Toulouse 0,6 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Combinând numărul de cornere ale ambelor echipe, putem observa o medie de 4,4 cornere pe joc, ceea ce de asemenea reprezintă o piață demnă de a fi explorată pentru a obține profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 4,16 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Reims – Toulouse, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Reims și Toulouse?

Meciul se va disputa duminică pe 04 februarie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Reims – Toulouse?

Meciul va avea loc pe stadionul Stade Auguste-Delaune II din Reims.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Ligue 1, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18860645
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații