Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Reggiana – Cremonese, Ponturi Pariuri, Italia, Serie B, 16 septembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Italy Serie B

Reggiana și Cremonese se vor întâlni pe 16 septembrie 2023, sâmbătă, în meciul din cadrul campionatului Serie B în Italia, Uită-te la pontul pentru Reggiana – Cremonese 2023/2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Reggiana – Cremonese

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Stadio Città del Tricolore, din orașul Reggio Emilia, cu o capacitate de 21584 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Reggiana – Cremonese 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, Serie B nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,26 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,33 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Reggiana

Reggiana se întoarce după o egalitate din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la Bologna, din Club Friendlies 3, a luat sfârșit cu 2-2.

Ultimul meci pentru Cremonese

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o remiză în ultima rundă. Unde Cremonese în cadrul la Serie B, folosind formația 4-4-2, a disputat împotriva celor de la Sampdoria și au sfârșit meciul cu un scor final de 1-1.

Nu era greu să anticipezi un egal, care are și cote de 3.30, având în vedere puterea ambelor echipe.

Reggiana vs Cremonese h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, Cremonese era pe locul 15 în Serie B în timp ce Reggiana ocupa locul 16. Cremonese a intrat pe teren cu formația 4-2-3-1, tactică care a fost folosită și de Reggiana pentru acest meci.

Echipele acestea s-au întâlnit ultima dată la un meci Serie B, pe data de 13-03-2021, sezonul 2020/2021, ce s-a încheiat cu victoria echipei Cremonese cu un scor de 3-0.

Echipa Cremonese a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său Reggiana.

Reggiana

Serie B clasament

Echipa Reggiana are 2 puncte și ocupă la momentul actual locul 16 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Relegation Play-off, cu o serie de 0 victorii, 2 remize și 2 înfrângeri.

Cît pentru a 5-a etapă, echipa a rămas acelasi scor celor de la Sampdoria care se află puțin mai deasupra, pe locul 15.

Analiza Reggiana

Momentan, în Serie B, Reggiana are 3 goluri marcate și un total de 6 goluri primite, după 4 runde jucate.

Se poate observa, în urma performanțelor recente, că Reggiana are probleme în a marca goluri, prezentând un număr redus de goluri înscrise și o mulțime de meciuri în care nu a reușit să marcheze. Acestea indică faptul că echipa întâmpină dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Cremonese

Serie B clasament

Echipa Cremonese are 5 puncte și actualmente ocupă locul 8 în clasament, loc care se califică pentru Promotion Play-off, având în spate o istorie de 1 victorii, 2 remize și 1 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că pentru a 5-a rundă, echipa a acumulat același număr de puncte ca și Cittadella care se află pe locul 9.

Analiza Cremonese

La acest moment, Cremonese se prezintă cu 2 goluri date și un total de 2 goluri primite, după 4 runde jucate, în Serie B.

Din ultimele performanțe se poate observa că Cremonese se confruntă cu probleme în a marca goluri, prezentând un număr scăzut de goluri înscrise și o serie de meciuri fără gol. Acest lucru indică faptul că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Media șuturilor pe poartă pentru echipa Cremonese din campionat nu este cea mai bună. Există doar 4 pe meci. Acest lucru se dovedește a fi un alt indiciu bun că echipa nu marchează de obicei multe goluri sau nu le dă mult de lucru portarilor adverși.

Jucând în deplasare Cremonese, de regulă, nu le prea dau frâu liber adversarilor ca să poată construi vreo fază decisivă, înregistrând un bilanț de 1 victorii, 0 înfrângeri și 0 remize.

Adaptarea lui Andrea Bertolacci cu noul tricou nu a mers foarte bine. Acesta a avut o prestație dezamăgitoare în ultimul meci al sezonului pentru Cremonese, împotriva Sampdoria. Pe parcursul meciului, mijlocașul nu a reușit să fie eficient și a făcut prea puține pentru echipă. În ciuda așteptărilor bune despre jucător, performanțele sale încep să fie îngrijorătoare.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Cremonese a scăpat 0 goluri în deplasare timp de 1 meciur. Aici e recomandat să pariați că Cremonese nu va primi nici un gol, amintiți-vă că ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, meciul s-a încheiat cu scorul 3-0, acesta fiind un factor ce trebuie luat în considerare.

Cele mai bun moment pentru a plasa pariuri este între minutele 75-90, reieșind din statistica unor studii s-a dedus că cele mai multe goluri se înscriu în acest timp.

Luând în considerare faptul că Cremonese are în medie 1 gol pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Dacă aveați în plan să plasați un pariu câștigător, luați aminte că media cornerelor pe joc pentru ambele echipe înregistrează un total de 4,25.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Reggiana are o medie de 2 cartonașe galbene pe meci după cele 4 runde, în timp ce Cremonese are o medie de 1,6. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 4,5 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Reggiana – Cremonese, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Reggiana și Cremonese?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 16 septembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Reggiana – Cremonese?

Meciul va avea loc pe stadionul Stadio Città del Tricolore din Reggio Emilia.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Serie B, sezonul 2020/2021 și s-a încheiat 3-0 în favoarea lui Cremonese.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18885733
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații