Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Real Zaragoza – Burgos, Ponturi Pariuri, Spania, La Liga 2, 05 mai 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Un meci de fotbal între Real Zaragoza și Burgos din La Liga 2 va avea loc în Spania, duminică de la ora 16:30h (UTC), pe data de 05 mai 2024, consultă pontul pentru Real Zaragoza – Burgos 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Real Zaragoza – Burgos

Meciul e programat să aibă loc pe Estadio de la Romareda, din orașul Zaragoza, cu o capacitate de 34596 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Real Zaragoza – Burgos 2023/2024

În ediția actuală a La Liga 2, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,02 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,23 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Real Zaragoza

Real Zaragoza se întoarce după o egalitate din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la Leganés, din cadrul La Liga 2, s-a terminat cu 1-1. Echipa antrenată de V. Fernández Braulio s-a prezentat în ultimul meci cu o formație de 5-3-2.

Remiza (cu cote de 2.90) s-a dovedit a fi un rezultat bun, având în vedere că favoritismul era de partea celeilalte echipe.

Cu toată că Real Zaragoza, a avut o prestație mediocră, Adrian Liso a reușit să iasă în evidență. El avut o apariție bună și câteva pase uluitoare, dedicația acestuia a ajutat cu siguranță să păstreze un rezultat decent.

Ultimul meci pentru Burgos

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o remiză în ultima rundă. Unde Burgos în cadrul la La Liga 2, folosind formația 4-2-3-1, a disputat împotriva celor de la Amorebieta și au sfârșit meciul cu un scor final de 2-2.

În ceea ce privește cotele ridicate pentru victorie, egalul (cu cota de 3.60) s-a dovedit a fi un rezultat dezamăgitor.

Real Zaragoza vs Burgos h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, Burgos era pe locul 14 în La Liga 2 în timp ce Real Zaragoza ocupa locul 9. Burgos a intrat pe teren cu formația 4-4-2, tactică care a fost folosită și de Real Zaragoza pentru acest meci.

Ultimul lor meci în cadrul sezonului 2023/2024 din La Liga 2 care a avut loc pe 30-10-2023, a fost un joc destul de strâns și s-a încheiat la egalitate 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Seria de cinci jocuri a echipei Real Zaragoza s-a soldat cu un rezultat favorabil pentru aceștia, în comparație cu Burgos.

Acest joc, va fi condus de arbitrul central S. Lax Franco, asistat de M. López López și C. Grande Rabadán.

Real Zaragoza

La Liga 2 clasament

Real Zaragoza ajunge la etapa actuală cu doar 46 puncte acumulate, plasând-o pe locul 13 în clasamentul din La Liga 2, având 13 meciuri pierdute și doar 11 câștigate, dar totuși obținând 13 remize.

Ceea ce înseamnă că în 38-a etapă, echipa a depășit pe FC Cartagena care se află pe locul 14 în clasament, are un avantaj de 1 punct.

Analiza Real Zaragoza

Momentan, în La Liga 2, Real Zaragoza însumează 36 goluri date și au un total de 35 goluri primite, după un număr de 37 runde jucate.

Golgheterul de la Real Zaragoza

Pe plan individual, zona ofensivă al acestui campionat se distinge mai ales prin reușitele lui Maikel Mesa. Atacantul a marcat deja 11 goluri, fiind extrem de important pentru Real Zaragoza, care a beneficiat de mai multe ori de performanțele acestuia pentru a triumfa în mai multe confruntări importante.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 3 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Burgos

La Liga 2 clasament

Burgos ajunge la această etapă deținând 54 puncte, clasându-se pe locul 10 în La Liga 2, ca rezultat a 15 meciuri câștigate, 13 meciuri pierdute și 9 remize.

În 38-a etapă, echipa are același număr de puncte comparativ cu Racing Ferrol echipa care este chiar deasupra, pe 9. locul.

Analiza Burgos

După 37 runde, Burgos a primit mai multe goluri decât a înscris. Au primit un total de 48 goluri până acum și au marcat de 46 ori.

Performanța echipei Burgos pe parcursul campionatului nu este cea mai bună. Echipa are o medie de lovituri pe poartă de doar 4,32 pe meci. Fapt ce ne arată că echipa nu înscrie multe goluri de obicei sau nu le prea dă multă treabă de făcut portarilor adverși.

Golgheterul de la Burgos

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Curro. A marcat de 14 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Burgos să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 6 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Real Zaragoza este Maikel Mesa, care a înscris deja 11 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Burgos rămâne a fi Curro, care a avut 14 ocazii de gol.

Pentru cei care doresc să parieze, merită menționat faptul că cele mai multe goluri se marchează în minutele 75-90.

Luând în considerare faptul că Burgos are în medie 0,89 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Numărul de cornere ale ambelor combinate se soldează cu o medie de 4,65 cornere pe joc, o opțiune care merită explorată pentru a câștiga.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Real Zaragoza are o medie de 2,2 cartonașe galbene pe meci după cele 37 runde, în timp ce Burgos are o medie de 2,4. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 4,68 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Real Zaragoza este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 3 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Burgos care a primit cartonaș roșu o singură dată. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Real Zaragoza – Burgos, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Real Zaragoza și Burgos?

Meciul se va disputa duminică pe 05 mai 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Real Zaragoza – Burgos?

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio de la Romareda din Zaragoza.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul La Liga 2, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18856161
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații