Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Real Madrid – Rayo Vallecano, Ponturi Pariuri, Spania, La Liga, 05 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

La_Liga_Spain

Real Madrid și Rayo Vallecano sunt programate să se confrunte pe 05 noiembrie 2023, duminică, într-un meci din La Liga care se va desfășura în Spania, aruncă o privire la pontul Real Madrid – Rayo Vallecano 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Real Madrid – Rayo Vallecano

Meciul e programat să aibă loc pe mitic stadionul Estadio Santiago Bernabéu, din orașul Madrid, cu o capacitate de 81044 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Real Madrid – Rayo Vallecano 2023/2024

În ediția actuală a La Liga, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,51 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,86 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Real Madrid

Real Madrid se întoarce după o victorie din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la FC Barcelona, din cadrul La Liga, s-a terminat cu 1-2. Echipa antrenată de C. Ancelotti s-a prezentat în ultimul meci cu o formație de 4-1-3-2.

Era de așteptat ca meciul să fie echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 2.63.

Un jucător cheie pentru victoria lui Real Madrid, Rodrygo a fost unul dintre puținii sportivi care a strălucit pe baza măestriei individuale în meci. Pe fondul lipsei de motivație din partea echipei, el a compensat neajunsurile și a adus un rezultat pozitiv echipei.

Ultimul meci pentru Rayo Vallecano

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Rayo Vallecano în cadrul la Copa Del Rey, folosind formația 4-2-3-1, a reușit să ia trei puncte de la Atlético Lugones, cu scorul final de 0-6.

Cota de 1.05 a arătat de la începutul meciului echipa favorită, având la bază rezultatul pozitiv.

Real Madrid vs Rayo Vallecano h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului La Liga, Rayo Vallecano se afla pe locul 11 în timp ce Real Madrid era pe locul 3. Rayo Vallecano a ieșit pe teren cu tactica 4-2-3-1 în timp ce Real Madrid și-a aranjat jucătorii sub formația 4-1-4-1.

Meciul dintre echipele care s-au întâlnit ultima dată în La Liga, susținut pe data de 24-05-2023, din sezonul 2022/2023, s-a încheiat cu victoria echipei Real Madrid cu un scor de 2-1.

Ultima dată când aceste două echipe s-au confruntat, niciuna dintre elenu au avut vreo ocazie decisivă.

Echipa Real Madrid în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Rayo Vallecano.

Real Madrid

La Liga clasament

Echipa Real Madrid are 28 puncte și ocupă la momentul actual locul 1 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru UEFA Champions League, cu o serie de 9 victorii, 1 remize și 1 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că echipa a acumulat același număr de puncte pentru cea de a 12-a etapă și este urmată de Girona care ocupă locul 2 în clasament.

Real Madrid a fost în formă impresionantă în ultima vreme, câștigând 4 din ultimele 5 meciuri și remizând într-unul. Au arătat o mare reziliență și determinare, și pare că sunt pe drumul cel bun să își atingă obiectivele în acest sezon.

Analiza Real Madrid

Momentan, în La Liga, Real Madrid înregistrează 23 goluri înscrise și un număr de 8 goluri primite, după 11 de runde jucate.

Cunoscut pentru abilitățile sale de strateg, Carlo Ancelotti poate să surprindă din nou adversarul în această partidă. Antrenorul echipei Real Madrid știe cum să pregătească echipa în funcție de fiecare adversar, ceea ce de obicei dă roade, în special atunci când joacă acasă.

Echipele au tendința de a stăpîni jocul în fața adversarilor dacă ating o posesie a mingii de peste 50%. Prin urmare, pentru a controla jocul, echipa Real Madrid încearcă de regulă să atingă o medie a posesiei de 56,91%.

Real Madrid este de o natură mai ofensivă decât Rayo Vallecano, înregistrând 1249 atacuri dintre care a înscris de 14 ori, comparativ cu 1103 din partea celor de la Rayo Vallecano, care au marcat de 23 ori.

Din ce în ce mai în ton cu coechipierii săi, Jude Bellingham, care a venit la club în acest eszon, a avut o altă prestație bună în ultimul meci al echipei. Mijlocașul a fost foarte bun pe teren în meciul împotriva FC Barcelona, fiind astfel cheia celor de la Real Madrid.

Golgheterul de la Real Madrid

Pe plan individual, zona ofensivă al acestui campionat se distinge mai ales prin reușitele lui Jude Bellingham. Atacantul a marcat deja 10 goluri, fiind extrem de important pentru Real Madrid, care a beneficiat de mai multe ori de performanțele acestuia pentru a triumfa în mai multe confruntări importante.

Rayo Vallecano

La Liga clasament

Rayo Vallecano ajunge la această etapă deținând 17 puncte, clasându-se pe locul 7 în La Liga, ca rezultat a 4 meciuri câștigate, două meciuri pierdute și 5 remize.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 12-a rundă cu nici un avantaj în raport cu Real Betis care se află pe locul 8, si are acelasi punctaj.

Analiza Rayo Vallecano

La acest moment, Rayo Vallecano se afișează cu 14 goluri date și un număr de 15 goluri primite, după 11 de runde fierbinți.

Jucând în deplasare Rayo Vallecano, de regulă, nu le prea dau frâu liber adversarilor ca să poată construi vreo fază decisivă, înregistrând un bilanț de 3 victorii, 1 înfrângeri și 2 remize.

Din ce în ce mai în ton cu coechipierii săi, Bebé, care a venit la club în acest eszon, a avut o altă prestație bună în ultimul meci al echipei. Mijlocașul a fost foarte bun pe teren în meciul împotriva Atlético Lugones, fiind astfel cheia celor de la Rayo Vallecano.

Golgheterul de la Rayo Vallecano

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Álvaro García. Atacantul a marcat de 3 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Rayo Vallecano să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Real Madrid este Jude Bellingham, care a înscris deja 10 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Rayo Vallecano rămâne a fi Álvaro García, care a avut 3 ocazii de gol.

Pentru cei care urmăresc meciul live, e bine să fiți la curent cu faptul că între minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, reprezentând o bună oportunitate pentru a paria.

Luând în considerare faptul că Rayo Vallecano are o medie de 1,17 goluri înscrise pe meci când joacă în deplasare și ținând cont că adesea nu primesc goluri în deplasare, piața Mai Puțin de 2,5 goluri poate fi o alternativă excelentă pentru a paria.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Piața Cornerelor vă poate remunera pariul, media cornerelor a echipelor pe meci este de 5,04 cornere.

Real Madrid este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Real Madrid în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 4,73 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Real Madrid – Rayo Vallecano, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Real Madrid și Rayo Vallecano?

Meciul se va disputa duminică pe 05 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Real Madrid – Rayo Vallecano?

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio Santiago Bernabéu din Madrid.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul La Liga, sezonul 2022/2023 și s-a încheiat 2-1 în favoarea lui Real Madrid.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18849927
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații