Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Raja Casablanca – Wydad Casablanca, Ponturi Pariuri, Morocco, Botola Pro, 02 iunie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Botola Pro Morocco

Raja Casablanca și Wydad Casablanca se vor întâlni pe 02 iunie 2024, duminică de la ora 17:00h (UTC), în meciul din cadrul campionatului Botola Pro în Morocco, Uită-te la pontul pentru Raja Casablanca – Wydad Casablanca 2023/2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Raja Casablanca – Wydad Casablanca

Meciul se va disputa pe stadionul mic Stade Municipal de Berrechid, din orașul Berrechid, cu o capacitate de 5000 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Raja Casablanca – Wydad Casablanca 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, Botola Pro nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,2 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,13 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Raja Casablanca

Raja Casablanca revine după o victorie din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Ittihad Tanger, din cadrul Botola Pro a luat sfârșit cu 1-2. Echipa antrenată de către J. Zinnbauer și-a făcut apariția în ultima partidă cu o formație de 4-2-3-1.

Acest rezultat pozitiv a confirmat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.50.

Ultimul meci pentru Wydad Casablanca

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Wydad Casablanca în cadrul la Botola Pro, folosind formația 4-1-4-1, a disputat împotriva celor de la Olympic Safi și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-1.

Această înfrângere nu era așteptată absolut deloc. Erau favoriți, și cu toate acestea au fost învinși, într-un scenariu cu o cotă de 4.20.

Raja Casablanca vs Wydad Casablanca h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului Botola Pro, Raja Casablanca se afla pe locul 2 în timp ce Wydad Casablanca era pe locul 4. Raja Casablanca a ieșit pe teren cu tactica 4-1-4-1 în timp ce Wydad Casablanca și-a aranjat jucătorii sub formația 4-2-3-1.

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul unui meci din Botola Pro, pe data de 03-01-2024, a sezonului 2023/2024, care s-a încheiat cu o victorie pentru echipa Raja Casablanca cu scorul de 0-2.

Echipa Raja Casablanca a avut o performanță solidă în ultimele cinci meciuri, în timp ce Wydad Casablanca a fost ceva mai puțin consistentă.

Raja Casablanca

Botola Pro clasament

Echipa Raja Casablanca are 66 puncte și ocupă la momentul actual locul 2 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru CAF Champions League, cu o serie de 19 victorii, 9 remize și 0 înfrângeri.

Cît pentru a 29-a etapă, echipa a rămas cu 1 punct în spatele celor de la FAR Rabat care se află puțin mai deasupra, pe locul 1.

Analiza Raja Casablanca

Pentru moment, după 28 de runde terminate, Raja Casablanca însumează 48 goluri înscrise și au un total de 15 goluri primite, în Botola Pro.

Echipele au tendința de a stăpîni jocul în fața adversarilor dacă ating o posesie a mingii de peste 50%. Prin urmare, pentru a controla jocul, echipa Raja Casablanca încearcă de regulă să atingă o medie a posesiei de 57,8%.

Echipa arată într-o formă mai bună atunci când joacă acasă comparativ cu meciurile din deplasare, astfel câștigând 6 meciuri în deplasare. Performanța echipei se dovedește a fi mai bună în jocurile de acasă, înregistrând rezultate pozitive, cu un total de 13 victorii, 0 înfrângeri și 1 remize.

Golgheterul de la Raja Casablanca

Yousri Bouzok s-a dovedit a fi un jucător extraordinar pe plan individual pentru ofensiva echipei în acest sezon. Având marcate 12 goluri în campionat, atacantul a jucat un rol esențial pentru ca Raja Casablanca să obțină rezultate favorabile de mai multe ori.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 3 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Wydad Casablanca

Botola Pro clasament

Wydad Casablanca ajunge la această etapă deținând 41 puncte, clasându-se pe locul 5 în Botola Pro, ca rezultat a 11 meciuri câștigate, 9 meciuri pierdute și 8 remize.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 29-a rundă cu nici un avantaj în raport cu Olympic Safi care se află pe locul 6, si are acelasi punctaj.

Analiza Wydad Casablanca

Wydad Casablanca iese în evidență cu o rată pozitivă de goluri înscrise și goluri primite, la finalul celor 28 de runde. Echipa ajunge să aibă 30 goluri înscrise și 26 primite.

Aceasta este una din top 5 echipe din Botola Pro și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

Golgheterul de la Wydad Casablanca

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Ade Oguns. Atacantul a marcat de 5 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Wydad Casablanca să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Date istorice a echipei Wydad Casablanca

Cu 16 titluri obținute în istoria campionatului, Wydad Casablanca este una din cele mai cotate echipe din competiție. Palmaresul echipei poate influența rezultatul final al meciului; nu ar fi prima dată când echipa reușește să surprindă publicul cu o victorie într-un moment de rezultate mai proaste.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Raja Casablanca este Yousri Bouzok, care a înscris deja 12 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Wydad Casablanca rămâne a fi Ade Oguns, care a avut 5 ocazii de gol.

Cele mai bun moment pentru a plasa pariuri este între minutele 75-90, reieșind din statistica unor studii s-a dedus că cele mai multe goluri se înscriu în acest timp.

Luând în considerare faptul că Wydad Casablanca are în medie 1 gol pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Combinând numărul de cornere ale ambelor echipe, putem observa o medie de 5,72 cornere pe joc, ceea ce de asemenea reprezintă o piață demnă de a fi explorată pentru a obține profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 4,25 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Wydad Casablanca, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 4 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Raja Casablanca care am văzut cartonașul roșu doar de două ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Raja Casablanca – Wydad Casablanca, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Raja Casablanca și Wydad Casablanca?

Meciul se va disputa duminică pe 02 iunie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Raja Casablanca – Wydad Casablanca?

Meciul va avea loc pe stadionul Stade Municipal de Berrechid din Berrechid.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Botola Pro, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 0-2 în favoarea lui Raja Casablanca.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19125977
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații