Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Puntarenas – Deportivo Saprissa, Ponturi Pariuri, Costa Rica, Primera Division, 06 mai 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Primera_Division_Costa_Rica

Puntarenas și Deportivo Saprissa sunt programate să se confrunte pe 06 mai 2024, luni de la ora 21:00h (UTC), într-un meci din Primera Division care se va desfășura în Costa Rica, aruncă o privire la pontul Puntarenas – Deportivo Saprissa 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Puntarenas – Deportivo Saprissa

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Estadio Municipal de Puntarenas Miguel Ángel Lito Pérez Treacy, din orașul Puntarenas, cu o capacitate de 4105 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Puntarenas – Deportivo Saprissa 2023/2024

Primera Division a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,84 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,69 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Puntarenas

Puntarenas se întoarce după o egalitate din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la San Carlos, din Primera Division, a luat sfârșit cu 2-2.

O remiză putea fi anticipată ușor, pentru ca era de așteptat ca meciul să fie unul echilibrat, acesta având cote de 3.30.

Ultimul meci pentru Deportivo Saprissa

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o victorie în ultima rundă. Unde în cadrul la Primera Division, Deportivo Saprissa a disputat împotriva echipei Guanacasteca, cu un scor final de4-1.

Rezultatul pozitiv a arătat care era echipa favorită chiar înainte să înceapă meciul, datorită cotei de 1.29.

Puntarenas vs Deportivo Saprissa h2h

Meciul dintre echipele care s-au întâlnit ultima dată în Primera Division, susținut pe data de 14-01-2024, din sezonul 2023/2024, s-a încheiat cu victoria echipei Deportivo Saprissa cu un scor de 3-0.

Echipa Deportivo Saprissa a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său Puntarenas.

Echipe cu capacități și aspirații diferite.

Puntarenas

Primera Division clasament

Din păcate, Puntarenas a ajuns la această etapă cu doar 21 puncte. Echipa ocupă locul 10 în clasamentul din Primera Division, cu un bilanț negativ format din 6 victorii, 13 înfrângeri și 3 remize.

Cît pentru a 12-a etapă, echipa a rămas cu 1 punct în spatele celor de la Municipal Liberia care se află puțin mai deasupra, pe locul 9.

Ocupând locul de mijloc al clasamentului din Costa Rica Primera Division, în pofida faptului că nu au ambiții mari sau preocupări de retrogradare, Puntarenas va încerca să folosească de jocul de acasă, folosindu-l ca drept beneficiu pentru a obține o victorie.

Analiza Puntarenas

După 11 runde, Puntarenas a primit mai multe goluri decât a înscris. Au primit un total de 34 goluri până acum și au marcat de 26 ori.

Puntarenas vine la acest joc după o serie de 2 pierderi care a afectat moralul echipei.

al lor prezintă o rată medie de posesie, în campionat, de 49,14%, ceea ce arată că echipa nu prea ia inițiativă pe timpul meciurilor. Astfel, pentru acest meci Puntarenas x Deportivo Saprissa din 2023/2024, echipa ar trebui să fie mai implicată și să se folosească de avantajul posesiei pentru a ataca adversarul.

Golgheterul de la Puntarenas

Până în această etapă a campionatulu, ancora pentru zona ofensivă a echipei a fost Doryan Rodriguez. Puntarenas a avut beneficiat din plin de performanța atacantul care a marcat 10 goluri în acest sezon.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Deportivo Saprissa

Primera Division clasament

Echipa Deportivo Saprissa are 55 puncte și actualmente ocupă locul 1 în clasament, loc care se califică pentru Semi-finals, având în spate o istorie de 18 victorii, 1 remize și 3 înfrângeri.

Analiza Deportivo Saprissa

Echipa ajunge să aibă 53 goluri înscrise și 19 primite, ceea ce îi face să dețină un raport pozitiv de goluri înscrise și primite, după 11 de runde.

Deportivo Saprissa este într-o formă excelentă! Cu o serie de 5 victorii, aceștia și-au bătut în cuie titlul de favorit a acestui campionat.

Cu această medie de 5,05 lovituri pe poartă din acest campionat, este de așteptat că Deportivo Saprissa se va prezenta ca o echipă ofensivă, fapt care le crește natural șansele de conversie și câștig.

Deportivo Saprissa e un candidat fidel la titlu, faptul că se clasează pe prima poziție în Primera Division demonstrează că.

Drumul adversarilor de a triumfa împotriva celor de la Deportivo Saprissa, este unul destul de îngust, cu un bilanț de 8 victorii, 2 înfrângeri, și 1 remize.

Cu o serie de 5 victorii, chiar dacă Deportivo Saprissa joacă în deplasare va încerca să mai adauge un rezultat pozitiv la colecție, mai ales reieșind din faptul că Deportivo Saprissa a pierdut doar de două ori în 11 meciuri.

Deportivo Saprissa este o echipă mai ofensivă decât Puntarenas, înregistrând 2274 atacuri împotriva la 1694 din partea celor de la Puntarenas, și marcând de 53 ori comparativ cu Puntarenas care a înscris de 26 ori.

Golgheterul de la Deportivo Saprissa

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Jovan East, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 17 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Deportivo Saprissa le-a obținut în mai multe meciuri.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Puntarenas este Doryan Rodriguez, care a înscris deja 10 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Deportivo Saprissa rămâne a fi Jovan East, care a avut 17 ocazii de gol.

Pentru cei care doresc să parieze, merită menționat faptul că cele mai multe goluri se marchează în minutele 75-90.

Luând în considerare faptul că Deportivo Saprissa are în medie 2 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Handicap

Se vede foarte clar favoritismul de care dispune Deportivo Saprissa pentru acest meci. Diferența între echipe este uriașă, iar acest lucru va fi evident în rezultatul final. Prin urmare, poate exista un pariu bun pe handicapul asiatic de -1.5 pentru echipa oaspete.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Pentru a spori rata de succes a pariurilor dvs., luați în considerare faptul că o medie de 4,66 cornere pe joc s-a înregistrat în urma numărului de cornere adunate ale ambelor echipe.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Puntarenas are o medie de 3,7 cartonașe galbene pe meci după cele 11 runde, în timp ce Deportivo Saprissa are o medie de 2,8. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 7 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Puntarenas este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 5 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Deportivo Saprissa care am văzut cartonașul roșu doar de două ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Puntarenas – Deportivo Saprissa, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Puntarenas și Deportivo Saprissa?

Meciul se va disputa luni pe 06 mai 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Puntarenas – Deportivo Saprissa?

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio Municipal de Puntarenas Miguel Ángel Lito Pérez Treacy din Puntarenas.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Primera Division, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 3-0 în favoarea lui Deportivo Saprissa.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19050995
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații