Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Portsmouth – Derby County, Ponturi Pariuri, Anglia, League One, 02 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

league one england

Un meci de fotbal între Portsmouth și Derby County din League One va avea loc în Anglia, marți de la ora 19:00h (UTC), pe data de 02 aprilie 2024, consultă pontul pentru Portsmouth – Derby County 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Portsmouth – Derby County

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Fratton Park, din orașul Portsmouth, cu o capacitate de 21100 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Portsmouth – Derby County 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, League One nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,56 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,57 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Portsmouth

Portsmouth se întoarce după o victorie din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la Wycombe Wanderers, din cadrul League One, s-a terminat cu 1-3. Echipa antrenată de J. Mousinho s-a prezentat în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Victoria gazdelor avea o cotă de 2.05, deci se aștepta ca meciul să fie echilibrat.

Un jucător cheie pentru victoria lui Portsmouth, Paddy Lane a fost unul dintre puținii sportivi care a strălucit pe baza măestriei individuale în meci. Pe fondul lipsei de motivație din partea echipei, el a compensat neajunsurile și a adus un rezultat pozitiv echipei.

Ultimul meci pentru Derby County

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Derby County în cadrul la League One, folosind formația 4-4-2, a reușit să ia trei puncte de la Blackpool, cu scorul final de 1-0.

Rezultatul pozitiv a arătat care era echipa favorită chiar înainte să înceapă meciul, datorită cotei de 1.80.

Portsmouth vs Derby County h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat, Derby County ocupase locul 11 în League One, iar Portsmouth locul 5. Derby County a intrat pe teren cu tactica 3-5-2, în timp ce Portsmouth a folosit formația 4-2-3-1.

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul la League One, pe 16-09-2023, a sezonului 2023/2024, într-un meci strâns și plin de dueluri care s-a încheiat cu o remiză 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Acest joc, va fi condus de arbitrul central W. Finnie, asistat de M. Webb și D. Harrison.

Portsmouth

League One clasament

Echipa Portsmouth are 86 puncte și ocupă la momentul actual locul 1 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Promotion, cu o serie de 25 de victorii, 11 remize și 4 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că echipa obține un avantaj de 5 puncți pentru cea de a 42-a etapă și este urmată de Derby County care ocupă locul 2 în clasament.

Analiza Portsmouth

La sfârșitul celor 41 de meciuri, Portsmouth prezintă un raport pozitiv de goluri înscrise și goluri primite. Echipa ajunge să aibă 66 goluri înscrise și 33 primite.

Echipele au tendința de a stăpîni jocul în fața adversarilor dacă ating o posesie a mingii de peste 50%. Prin urmare, pentru a controla jocul, echipa Portsmouth încearcă de regulă să atingă o medie a posesiei de 58,38%.

Având 12 meciuri câștigate jucând în deplasare, putem deduce că această echipă știe să profite de terenul propriu, înregistrând 13 victorii, 2 înfrângeri, și 4 remize.

Golgheterul de la Portsmouth

Până la etapa actuală a sezonului, s-a făcut remarcabilă prestația individuală al lui Colby Bishop. Atacantul a marcat de 18 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Portsmouth să evite rezultate negative de mai multe ori.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 6 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Derby County

League One clasament

Echipa Derby County are 81 puncte și actualmente ocupă locul 2 în clasament, loc care se califică pentru Promotion, având în spate o istorie de 25 de victorii, 6 remize și 10 înfrângeri.

În 42-a etapă, echipa are un mic dezavantaj de 5 puncți comparativ cu Portsmouth echipa care este chiar deasupra, pe locul 1.

Analiza Derby County

După 41 runde, Derby County are o rată pozitivă de goluri marcate și goluri primite. Echipa însumează 70 goluri marcate și 35 goluri primite.

Aceasta este una din top 5 echipe din League One și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

Reușita de 12 victorii, 6 înfrângeri, și 2 remize ne arată că performanța celor de la Derby County nu pierde din calitate în meciurile din deplasare, unde de obicei domină adversarii.

Golgheterul de la Derby County

James Collins s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 13 goluri marcate în competiție, Atacantul a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la Derby County.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 3 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Portsmouth este Colby Bishop, care a înscris deja 18 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Derby County rămâne a fi James Collins, care a avut 13 ocazii de gol.

Pentru cei care doresc să parieze, merită menționat faptul că cele mai multe goluri se marchează în minutele 75-90.

Luând în considerare faptul că Derby County are în medie 1,7 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Piața Cornerelor vă poate remunera pariul, media cornerelor a echipelor pe meci este de 6,41 cornere.

Portsmouth este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,28 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Portsmouth în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 4,05 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Portsmouth este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 4 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Derby County care am văzut cartonașul roșu doar de două ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Portsmouth – Derby County, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Portsmouth și Derby County?

Meciul se va disputa marți pe 02 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Portsmouth – Derby County?

Meciul va avea loc pe stadionul Fratton Park din Portsmouth.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul League One, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18849661
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații