Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Paysandu – América Mineiro, Ponturi Pariuri, Brazil, Serie B, 05 iunie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

serieb_brasil

Un meci de fotbal între Paysandu și América Mineiro din Serie B va avea loc în Brazil, miercuri de la ora 00:30h (UTC), pe data de 05 iunie 2024, consultă pontul pentru Paysandu – América Mineiro 2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Paysandu – América Mineiro

Meciul va avea loc pe stadionul mic Estádio Leônidas Sodré de Castro, din orașul Belém, cu o capacitate de 12000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Paysandu – América Mineiro 2024

În ciuda schimbării sezonului, Serie B nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,14 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,09 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Paysandu

Paysandu vine după o victorie în etapa precedentă. Meciul împotriva la Vila Nova, din cadrul Copa Verde, s-a încheiat cu 0-4.

Acest rezultat pozitiv a arătat echipa favorită chiar de dinaintea meciului, care avea o cotă de .

Ultimul meci pentru América Mineiro

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde América Mineiro în cadrul la Serie B, folosind formația 4-2-3-1, a reușit să ia trei puncte de la Santos, cu scorul final de 2-1.

Se aștepta să fie un meci echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 2.40.

Paysandu vs América Mineiro h2h

Ultima dată când echipele s-au întâlnit a fost la un meci din Serie B, pe data de 09-09-2017, a sezonului 2017, cel care s-a încheiat cu victoria echipei América Mineiro cu scorul de 0-1.

În cadrul disputei anterioare dintre aceste echipe s-a încins o luptă crâncenă pentru a păstra poziția de frunte.

Performanța echipei América Mineiro în cele cinci meciuri recente de până acum a fost relativ bună, spre deosebire de Paysandu.

Echipe cu capacități și aspirații diferite.

Paysandu

Serie B clasament

Cu 5 puncte acumulate, Paysandu ocupă actualmente locul 18 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 0 victorii, 2 înfrângeri și 5 remize.

În a 8-a etapă echipa se clasează deasupra celor de la Guarani cu un avantaj de 1 punct care se află în partea de jos a clasamentului pe locul 19, și cu 1 punct mai puțin decât Brusque care este în locul 17.

Analiza Paysandu

Paysandu a primit un total de 7 goluri și a înscris de doar 4 ori, ceea ce arată clar că a primit mai multe goluri decât a dat după cele 7 de runde.

Este evident, în urma ultimelor performanțe, că Paysandu întâmpină probleme în a genera goluri, având un număr mic de goluri înscrise și multe meciuri fără gol. Acestea arată că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce impune necesitatea îmbunătățirii jocului ofensiv.

Cu un program încărcat, Paysandu poate avea probleme în a-și menține performanța în fața mai multor jocuri într-un interval scurt de timp. În ciuda faptului că cotele previzionează un joc echilibrat cu Paysandu și América Mineiro având șanse de victorie de peste 2, programul încărcat al echipei poate fi un factor decisiv pentru rezultat.

Golgheterul de la Paysandu

Individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Esli García Cordero. A marcat de 3 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Paysandu să încheie cu un rezultat pozitiv mai multe dispute.

América Mineiro

Serie B clasament

Echipa América Mineiro are 15 puncte și actualmente ocupă locul 3 în clasament, loc care se califică pentru Promotion, având în spate o istorie de 4 victorii, 3 remize și 0 înfrângeri.

Analiza América Mineiro

La acest moment, América Mineiro se prezintă cu 12 goluri date și un total de 6 goluri primite, după 7 runde jucate, în Serie B.

América Mineiro par a fi regi pe deal după ce au obținut cele 2 victorii.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, América Mineiro se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 5,14 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Serie B.

Posesia mingii de peste 50% le oferă echipelor șansa de a ține adversarii sub control. Din acest motiv, América Mineiro tinde mai tot timpul să atingă o medie de 61,71% a posesiei pentru a putea manevra jocul.

Luând în considerație bilanțul lui América Mineiro care figurează 1 victorii, 0 înfrângeri, și 2 remize, putem vedea că nici în deplasare, aceștia nu le prea oferă șanse adversarilor să triumfeze.

América Mineiro este o echipă mai ofensivă decât Paysandu, înregistrând 890 atacuri împotriva la 681 din partea celor de la Paysandu, și marcând de 12 ori comparativ cu Paysandu care a înscris de 4 ori.

Golgheterul de la América Mineiro

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Fabinho. Atacantul a marcat de 3 ori în sezonul curent și a ajutat echipa América Mineiro să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Paysandu este Esli García Cordero, care a înscris deja 3 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui América Mineiro rămâne a fi Fabinho, care a avut 3 ocazii de gol.

Un moment oportun pentru a plasa un pariu ar fi minutele 75-90, deoarece aceasta reprezintă perioadă în care sunt marcate cele mai multe goluri.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Paysandu 0,67 și echipa vizitatoare América Mineiro 1,67 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

S-ar putea să plasați un pariu profitabil dacă luați în considerare faptul că s-a înregistrat o medie de 5,43 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Paysandu are o medie de 2,8 cartonașe galbene pe meci după cele 7 runde, în timp ce América Mineiro are o medie de 2,1. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 5,57 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Paysandu – América Mineiro, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Paysandu și América Mineiro?

Meciul se va disputa miercuri pe 05 iunie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Paysandu – América Mineiro?

Meciul va avea loc pe stadionul Estádio Leônidas Sodré de Castro din Belém.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Serie B, sezonul 2017 și s-a încheiat 0-1 în favoarea lui América Mineiro.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19098798
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații