Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Partizani Tirana – Vllaznia Shkodër, Ponturi Pariuri, Albania, Superliga, 06 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Superliga_albania

Partizani Tirana și Vllaznia Shkodër sunt programate să se confrunte pe 06 noiembrie 2023, luni, într-un meci din Superliga care se va desfășura în Albania, aruncă o privire la pontul Partizani Tirana – Vllaznia Shkodër 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Partizani Tirana – Vllaznia Shkodër

Meciul se va disputa pe stadionul mic Stadiumi Selman Stërmasi, din orașul Tirana, cu o capacitate de 12724 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Partizani Tirana – Vllaznia Shkodër 2023/2024

În ediția actuală a Superliga, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,22 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,59 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Partizani Tirana

Partizani Tirana revine după o victorie din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Laçi, din cadrul Superliga a luat sfârșit cu 0-1.

Victoria gazdelor avea o cotă de 2.40, deci se aștepta ca meciul să fie echilibrat.

Ultimul meci pentru Vllaznia Shkodër

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o remiză în ultima rundă. Unde în cadrul la Superliga, Vllaznia Shkodër a disputat împotriva echipei Erzeni Shijak, cu un scor final de 1-1.

Nu era greu să anticipezi un egal, care are și cote de 3.30, având în vedere puterea ambelor echipe.

Partizani Tirana vs Vllaznia Shkodër h2h

Ultimul lor meci în cadrul sezonului 2023/2024 din Superliga care a avut loc pe 14-09-2023, a fost un joc destul de strâns și s-a încheiat la egalitate 0-0.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa Partizani Tirana în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Vllaznia Shkodër.

Partizani Tirana

Superliga clasament

Echipa Partizani Tirana are 23 puncte și ocupă la momentul actual locul 2 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Championship Round, cu o serie de 7 victorii, 2 remize și 1 înfrângeri.

Egnatia Rrogozhinë se clasează puțin mai sus, ocupând locul 1 a 12-a etapă, cu același număr de puncte.

Analiza Partizani Tirana

Momentan, în Superliga, Partizani Tirana înregistrează 15 goluri înscrise și un număr de 8 goluri primite, după 11 de runde jucate.

Partizani Tirana este de o natură mai ofensivă decât Vllaznia Shkodër, înregistrând 1189 atacuri dintre care a înscris de 12 ori, comparativ cu 1060 din partea celor de la Vllaznia Shkodër, care au marcat de 15 ori.

Golgheterul de la Partizani Tirana

Archange Dieudonne Bintsouka Koxy s-a dovedit a fi un jucător extraordinar pe plan individual pentru ofensiva echipei în acest sezon. Având marcate 5 goluri în campionat, atacantul a jucat un rol esențial pentru ca Partizani Tirana să obțină rezultate favorabile de mai multe ori.

Date istorice Partizani Tirana

Cu 16 titluri câștigate în istoria campionatului Partizani Tirana este una dintre echipele de frunte în competiție. Rezultatele echipei vor avea impact asupra rezultatului final al meciului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze adversarii cu o victorie într-un moment în care sunt într-o ipostază mai puțin bună.

Vllaznia Shkodër

Superliga clasament

Vllaznia Shkodër ajunge la această etapă deținând 13 puncte, clasându-se pe locul 5 în Superliga, ca rezultat a 3 meciuri câștigate, 4 meciuri pierdute și 4 remize.

Ceea ce înseamnă că pentru a 12-a rundă, echipa a acumulat același număr de puncte ca și Erzeni Shijak care se află pe locul 6.

Analiza Vllaznia Shkodër

Echipa ajunge să aibă 12 goluri înscrise și 11 primite, ceea ce îi face să dețină un raport pozitiv de goluri înscrise și primite, după 11 de runde.

Aceasta este una din top 5 echipe din Superliga și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

Golgheterul de la Vllaznia Shkodër

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Bekim Balaj. Atacantul a marcat de 7 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Vllaznia Shkodër să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Este important să menționăm că mai mult de 50% din golurile înscrise de acest jucător au fost de la penalty. Mai exact, au fost 5 din 7 goluri înscrise.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Partizani Tirana este Archange Dieudonne Bintsouka Koxy, care a înscris deja 5 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Vllaznia Shkodër rămâne a fi Bekim Balaj, care a avut 7 ocazii de gol.

Pentru cei care doresc să parieze, merită menționat faptul că cele mai multe goluri se marchează în minutele 75-90.

Luând în considerare faptul că Vllaznia Shkodër are în medie 1,2 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

S-ar putea să plasați un pariu profitabil dacă luați în considerare faptul că s-a înregistrat o medie de 4,94 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Partizani Tirana are o medie de 2,2 cartonașe galbene pe meci după cele 11 runde, în timp ce Vllaznia Shkodër are o medie de 2,4. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 5,09 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Partizani Tirana – Vllaznia Shkodër, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Partizani Tirana și Vllaznia Shkodër?

Meciul se va disputa luni pe 06 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Partizani Tirana – Vllaznia Shkodër?

Meciul va avea loc pe stadionul Stadiumi Selman Stërmasi din Tirana.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Superliga, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 0-0, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18960645
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații