Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Panathinaikos – Olympiakos Piraeus, Ponturi Pariuri, Greece, Super League, 04 februarie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Super League Greece

Panathinaikos și Olympiakos Piraeus sunt programate să se confrunte pe 04 februarie 2024, duminică de la ora 19:00h (UTC), într-un meci din Super League care se va desfășura în Greece, aruncă o privire la pontul Panathinaikos – Olympiakos Piraeus 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Panathinaikos – Olympiakos Piraeus

Meciul se va disputa pe bine cunoscute stadionul Stadio Apóstolos Nikolaidis, din orașul Atena, cu o capacitate de 69638 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Panathinaikos – Olympiakos Piraeus 2023/2024

În ediția actuală a Super League, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,35 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,94 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Panathinaikos

Panathinaikos se întoarce după o victorie din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la Atromitos, din Greek Cup, a luat sfârșit cu 0-2.

Acest rezultat pozitiv a confirmat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.36.

Ultimul meci pentru Olympiakos Piraeus

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Olympiakos Piraeus în cadrul la Super League, folosind formația 4-2-3-1, a reușit să ia trei puncte de la PAS Giannina, cu scorul final de 3-1.

Acest rezultat pozitiv a confirmat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.20.

Panathinaikos vs Olympiakos Piraeus h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit a fost în urmă cu mai puțin de o lună, pe 17-01-2024. Într-un meci în Greek Cup 2023/2024, Panathinaikos s-a impus și și-a infrânt rivalii cu 0-0.

Echipa Panathinaikos în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Olympiakos Piraeus.

Panathinaikos

Super League clasament

Echipa Panathinaikos are 44 puncte și ocupă la momentul actual locul 3 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Championship Round, cu o serie de 14 victorii, 2 remize și 4 înfrângeri.

Cît pentru a 21-a etapă, echipa a rămas cu 1 punct în spatele celor de la AEK Athens care se află puțin mai deasupra, pe locul 2.

Analiza Panathinaikos

După 20 de partide, Panathinaikos se prezintă cu o rată pozitivă de goluri înscrise și primite. Apar în clasament cu 47 goluri înscrise și 16 primite.

Echipele au tendința de a stăpîni jocul în fața adversarilor dacă ating o posesie a mingii de peste 50%. Prin urmare, pentru a controla jocul, echipa Panathinaikos încearcă de regulă să atingă o medie a posesiei de 65,37%.

Cu un program încărcat, Panathinaikos poate avea probleme în a-și menține performanța în fața mai multor jocuri într-un interval scurt de timp. În ciuda faptului că cotele previzionează un joc echilibrat cu Panathinaikos și Olympiakos Piraeus având șanse de victorie de peste 2, programul încărcat al echipei poate fi un factor decisiv pentru rezultat.

Golgheterul de la Panathinaikos

În acest sezon, prestația individuală a lui Fotis Ioannidis a ieșit în evidență, care a dominat partea ofensivă. Atacantul a marcat deja de 8 ori în acest sezon, fiind protagonistul succesului obținut de Panathinaikos în mai multe meciuri.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 4 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Olympiakos Piraeus

Super League clasament

Echipa Olympiakos Piraeus are 41 puncte și actualmente ocupă locul 4 în clasament, loc care se califică pentru Championship Round, având în spate o istorie de 13 victorii, 3 remize și 4 înfrângeri.

În 21-a etapă, echipa are un mic dezavantaj de 3 puncți comparativ cu Panathinaikosul echipa care este chiar deasupra, pe 3. locul.

Analiza Olympiakos Piraeus

După 20 runde, Olympiakos Piraeus are o rată pozitivă de goluri marcate și goluri primite. Echipa însumează 43 goluri marcate și 16 goluri primite.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Super League.

Jucând în deplasare Olympiakos Piraeus, de regulă, nu le prea dau frâu liber adversarilor ca să poată construi vreo fază decisivă, înregistrând un bilanț de 6 victorii, 1 înfrângeri și 3 remize.

Golgheterul de la Olympiakos Piraeus

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Ayoub El Kaabi, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 7 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Olympiakos Piraeus le-a obținut în mai multe meciuri.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Date istorice a echipei Olympiakos Piraeus

Cu 47 titluri obținute în istoria campionatului, Olympiakos Piraeus este una din cele mai cotate echipe din competiție. Palmaresul echipei poate influența rezultatul final al meciului; nu ar fi prima dată când echipa reușește să surprindă publicul cu o victorie într-un moment de rezultate mai proaste.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Panathinaikos este Fotis Ioannidis, care a înscris deja 8 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Olympiakos Piraeus rămâne a fi Ayoub El Kaabi, care a avut 7 ocazii de gol.

Timpul potrivit pentru a paria în cazul celor care urmăresc meciul în direct este între minutele 75-90, fiindcă atunci se înregistrează cele mai multe goluri.

Pariul pe sub 2,5 goluri poate fi o alternativă bună, deoarece se știe că Olympiakos Piraeus nu primește goluri când joacă în deplasare. Olympiakos Piraeus are, de asemenea, o medie de 1,6 goluri pe meci atunci când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Se înregistrează o medie de 5,6 cornere pe joc, un lucru bun de remarcat dacă doriți să obțineți profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,85 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Panathinaikos – Olympiakos Piraeus, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Panathinaikos și Olympiakos Piraeus?

Meciul se va disputa duminică pe 04 februarie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Panathinaikos – Olympiakos Piraeus?

Meciul va avea loc pe stadionul Stadio Apóstolos Nikolaidis din Atena.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Greek Cup, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 0-0, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18901816
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații