Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Paços de Ferreira – Santa Clara, Ponturi Pariuri, Portugalia, Segunda Liga, 18 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Segunda Liga Portugal

Un meci în cadrul Segunda Liga între echipele Paços de Ferreira și Santa Clara va avea loc sâmbătă, pe data de 18 noiembrie 2023, în Portugalia. Consultă pontul pentru Paços de Ferreira – Santa Clara 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Paços de Ferreira – Santa Clara

Meciul va avea loc pe stadionul mic Estádio da Capital do Móvel, din orașul Paços de Ferreira, cu o capacitate de 6404 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Paços de Ferreira – Santa Clara 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, Segunda Liga nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,6 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,64 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Paços de Ferreira

Paços de Ferreira revine după o egalitate din etapa anterioară. Duelul cu cei de la UD Oliveirense, din cadrul Segunda Liga a luat sfârșit cu 0-0. Echipa antrenată de către R. Macedo Silva și-a făcut apariția în ultima partidă cu o formație de 4-1-3-2.

Se aștepta să avem un joc echilibrat, deci o remiză putea fi anticipată ușor, având cote în jur de 3.40.

Ultimul meci pentru Santa Clara

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Santa Clara în cadrul la Segunda Liga, folosind formația 3-4-3, a reușit să ia trei puncte de la AVS, cu scorul final de 2-1.

Gazdele aveau o cotă de 2.15 pentru victorie, deci era de așteptat ca meciul să fie destul de echilibrat.

Paços de Ferreira vs Santa Clara h2h

Ultima dată, Santa Clara s-a confruntat cu Paços de Ferreira în cadrul campionatului Segunda Liga. Santa Clara, care atunci ocupa locul 17, a intrat pe teren cu formația 5-4-1, în timp ce Paços de Ferreira, care ocupa locul 18, a folosit tactica 4-3-3.

Ultima dată când echipele s-au întâlnit a fost la un meci din Liga Portugal, pe data de 11-03-2023, a sezonului 2022/2023, cel care s-a încheiat cu victoria echipei Paços de Ferreira cu scorul de 1-0.

Ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit, nu li s-a dat ușor să obțină o victorie!

Echipe care se disting prin punctele lor forte și obiective unice.

Paços de Ferreira

Segunda Liga clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Paços de Ferreira, care se află pe locul 9, cu 14 puncte acumulate, în cadrul competiției Segunda Liga din Portugalia, performanța acestora a adus echipei până acum 4 victorii, 4 înfrângeri și 2 remize.

Cît pentru a 11-a etapă, echipa a reușit să acumuleze același număr de puncte ca Mafra care se clasează puțin mai dedesubt, pe locul 10 cu același scor ca União de Leiria echipa care ocupă locul 8 în clasament.

Echipa Paços de Ferreira ajunge la această etapă fiind la mijlocul clasamentului Segunda Liga, deși fără mari așteptări de a da roade, au voință să demonstreze o performanță bună.

Analiza Paços de Ferreira

La sfârșitul celor 10 de meciuri, Paços de Ferreira prezintă un raport pozitiv de goluri înscrise și goluri primite. Echipa ajunge să aibă 12 goluri înscrise și 9 primite.

Performanțele recente au evidențiat faptul că Paços de Ferreira întâmpină probleme în a genera goluri, cu un număr scăzut de goluri marcate și un număr mare de meciuri în care nu au reușit să marcheze. Acest lucru sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și a le transforma în goluri, indicând necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Performanța echipei Paços de Ferreira pe parcursul campionatului nu este cea mai bună, în ceea ce privește media șuturilor pe poartă. Echipa are doar 4,3 pe meci. Acest lucru arată că echipa nu dă multe goluri de obicei sau nu le dă prea mult de lucru portarilor din echipele adverse.

Echipa se dovedește a avea mai mult succes pe propriul teren, înregistrând 3 victorii, 1 înfrângeri, și 1 remize. Aceștia au câștigat 1 meciur jucând în deplasare.

Golgheterul de la Paços de Ferreira

În acest sezon, prestația individuală a lui Matchoi Djaló a ieșit în evidență, care a dominat partea ofensivă. Atacantul a marcat deja de 2 ori în acest sezon, fiind protagonistul succesului obținut de Paços de Ferreira în mai multe meciuri.

Date istorice Paços de Ferreira

Echipa Paços de Ferreira reprezintă una dintre cele mai importante echipe din campionat, în cadrul căruia a reușit să colecteze 4 titluri. Bilanțul echipei cu siguranță va afecta rezultatul final al meciului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze adversarii cu o victorie într-un moment inoportun, când aceștia sunt într-o formă slabă.

Santa Clara

Segunda Liga clasament

Echipa Santa Clara are 20 puncte și actualmente ocupă locul 3 în clasament, loc care se califică pentru Promotion Play-off, având în spate o istorie de 5 victorii, 5 remize și 0 înfrângeri.

În 11-a etapă, echipa are același număr de puncte ca și comparativ cu Nacional echipa care este chiar deasupra, pe locul 2.

Analiza Santa Clara

La acest moment, Santa Clara se prezintă cu 13 goluri date și un total de 4 goluri primite, după 10 runde jucate, în Segunda Liga.

Aceasta este una din top 5 echipe din Segunda Liga și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

Luând în considerație bilanțul lui Santa Clara care figurează 1 victorii, 0 înfrângeri, și 3 remize, putem vedea că nici în deplasare, aceștia nu le prea oferă șanse adversarilor să triumfeze.

Golgheterul de la Santa Clara

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Bruno Messi. Atacantul a marcat de 5 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Santa Clara să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pe scurt, o echipă mult mai puternică Santa Clara, fiind într-o formă mai bună în competiție, care câștigă des și nu prea primește goluri, împotriva uneia iregulate Paços de Ferreira care nu prea reușește să înscrie și vine după o serie de performanțe echilibrate.

Santa Clara a scăpat 2 goluri în deplasare timp de 4 meciuri. Aici e recomandat să pariați că Santa Clara nu va primi nici un gol, amintiți-vă că ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, meciul s-a încheiat cu scorul 1-0, acesta fiind un factor ce trebuie luat în considerare.

Potrivit unor studii, cele mai multe goluri sunt marcate între minutele 75-90, fiind un moment oportun pentru a paria pentru cei care urmăresc jocul live.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Paços de Ferreira 1,8 și echipa vizitatoare Santa Clara 1 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Puteți observa că suma cornerelor ambelor echipe ne dă o medie de 5,1 cornere pe joc, ceea ce deschide o fereastră pentru a plasa un pariu profitabil.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 6,7 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Paços de Ferreira – Santa Clara, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Paços de Ferreira și Santa Clara?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 18 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Paços de Ferreira – Santa Clara?

Meciul va avea loc pe stadionul Estádio da Capital do Móvel din Paços de Ferreira.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Liga Portugal, sezonul 2022/2023 și s-a încheiat 1-0 în favoarea lui Paços de Ferreira.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18870097
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații