Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Oxford United – Stevenage, Ponturi Pariuri, Anglia, League One, 19 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

league one england

Un meci de fotbal între Oxford United și Stevenage din League One va avea loc în Anglia, vineri de la ora 19:00h (UTC), pe data de 19 aprilie 2024, consultă pontul pentru Oxford United – Stevenage 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Oxford United – Stevenage

Meciul va avea loc pe stadionul mic The Kassam Stadium, din orașul Oxford, cu o capacitate de 12500 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Oxford United – Stevenage 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, League One nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,57 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,57 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Oxford United

Oxford United se întoarce după o victorie din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Peterborough United, din cadrul League One, s-a terminat cu 5-0. Antrenorul echipei, D. Buckingham, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-1-4-1.

Victoria gazdelor avea o cotă de 3.00, deci se aștepta ca meciul să fie echilibrat.

O mare parte a rezultatului pozitiv obținut de Oxford United se datorează lui Rúben Rodrigues. Sportivul a demonstrat să fie un factor decisiv. În afară de faptul că a marcat 2 goluri, el a fost instrumental pentru crearea mai multor momente decisive ale meciului.

Ultimul meci pentru Stevenage

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Stevenage în cadrul la League One, folosind formația 3-4-3, a disputat împotriva celor de la Burton Albion și au sfârșit meciul cu un scor final de 1-2.

Rezultatul negativ al echipei favorizate, într-un scenariu cu o cotă de 6.50, i-a surpins pe toți și nimeni nu se aștepta la înfrângere.

Oxford United vs Stevenage h2h

Ultima dată, Oxford United s-a confruntat cu Stevenage în cadrul campionatului League One. Oxford United, care atunci ocupa locul 2, a intrat pe teren cu formația 4-2-3-1, în timp ce Stevenage, care ocupa locul 3, a folosit tactica 5-3-2.

Meciul dintre echipele care s-au întâlnit ultima dată în League One, susținut pe data de 30-09-2023, din sezonul 2023/2024, s-a încheiat cu victoria echipei Oxford United cu un scor de 1-3.

Echipa Oxford United a avut o performanță solidă în ultimele cinci meciuri, în timp ce Stevenage a fost ceva mai puțin consistentă.

Curiozitate despre jocurile anterioare

Cele două echipe au avut rezultate foarte diferite în ultimele meciuri. În timp ce Oxford United a câștigat într-un joc care nu era de așteptat să fie atât de ușor, împotriva celor de la Peterborough United, Stevenage a pierdut împotriva Burton Albion. Să vedem cum acest rezultat anterior poate afecta moralul echipelor pentru acest joc.

Este important de remarcat faptul că o mare parte din acest scenariu advers se datorează performanței lui Rúben Rodrigues, care a avut o prestație uimitoare și a reprezentat cheia victoriei impresionante a echipei.

Oxford United

League One clasament

Echipa Oxford United are 73 puncte și ocupă la momentul actual locul 6 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Promotion Play-off, cu o serie de 21 de victorii, 10 remize și 12 înfrângeri.

Barnsley se clasează puțin mai sus, ocupând locul 5 a 45-a etapă, cu 2 puncți în spate.

Analiza Oxford United

După 44 de partide, Oxford United se prezintă cu o rată pozitivă de goluri înscrise și primite. Apar în clasament cu 76 goluri înscrise și 53 primite.

Această echipă are șanse mai mari să câștige când joacă pe terenul lor propriu, înregistrând 11 victorii, 4 înfrângeri, și 6 remize, comparativ cu meciurile din deplasare, care le-au adus doar 10 meciuri câștigat.

Golgheterul de la Oxford United

Pe plan individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Mark Harris. Atacantul a marcat de 14 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Oxford United să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe prestații.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Stevenage

League One clasament

Stevenage ajunge la această etapă deținând 67 puncte, clasându-se pe locul 9 în League One, ca rezultat a 18 meciuri câștigate, 13 meciuri pierdute și 13 remize.

În 45-a etapă, echipa are un mic dezavantaj de 1 punct comparativ cu Lincoln City echipa care este chiar deasupra, pe 8. locul.

Analiza Stevenage

Echipa ajunge să aibă 54 goluri înscrise și 44 primite, ceea ce îi face să dețină un raport pozitiv de goluri înscrise și primite, după 44 de runde.

Golgheterul de la Stevenage

Jamie Reid s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 18 goluri marcate în competiție, Atacantul a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la Stevenage.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Oxford United este Mark Harris, care a înscris deja 14 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Stevenage rămâne a fi Jamie Reid, care a avut 18 ocazii de gol.

Timpul potrivit pentru a paria în cazul celor care urmăresc meciul în direct este între minutele 75-90, fiindcă atunci se înregistrează cele mai multe goluri.

Piața mai puțin de 2,5 goluri poate fi, de asemenea, o alternativă bună, deoarece Stevenage are o medie de 1,32 goluri înscrise pe meci când joacă în deplasare. Această opțiune reprezintă o alternativă în pofida faptul că Stevenage adesea nu primește goluri când joacă în deplasare.

În cadrul acestui meci, sistemul nostru a găsit o altă oportunitate interesantă de a câștiga. Ambele echipe fie marchează sau scapă, de obicei, primul gol între minutele 30-40. Această convergență deschizând un drum sigur spre o piață de valoare!

Ponturi Pariuri pe Cornere

Combinând numărul de cornere ale ambelor echipe, putem observa o medie de 5,42 cornere pe joc, ceea ce de asemenea reprezintă o piață demnă de a fi explorată pentru a obține profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,57 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Ambele echipe au același număr de cartonașe roșii în sezon, în acest caz 5. O piață de explorat pentru a obține o profitul din pariurile tale!

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Oxford United – Stevenage, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Oxford United și Stevenage?

Meciul se va disputa vineri pe 19 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Oxford United – Stevenage?

Meciul va avea loc pe stadionul The Kassam Stadium din Oxford.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul League One, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 1-3 în favoarea lui Oxford United.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18849696
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații