Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Oriente Petrolero – Aurora, Ponturi Pariuri, Bolivia, Liga De Futbol Prof, 13 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Un meci în cadrul Liga De Futbol Prof între echipele Oriente Petrolero și Aurora va avea loc luni, pe data de 13 noiembrie 2023, în Bolivia. Consultă pontul pentru Oriente Petrolero – Aurora 2023 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Oriente Petrolero – Aurora

Meciul e programat să aibă loc pe Estadio Ramón Aguilera Costas, din orașul Santa Cruz de la Sierra, cu o capacitate de 38000 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Oriente Petrolero – Aurora 2023

În ciuda schimbării sezonului, Liga De Futbol Prof nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,74 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,8 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Oriente Petrolero

Oriente Petrolero vine după o înfrângere în etapa precedentă. Meciul împotriva la Blooming, din cadrul Liga De Futbol Prof, s-a încheiat cu 2-1.

Se aștepta să fie un meci destul de echilibrat, cu cote pentru echipa gazdă de a fi înfrântă de 2.30.

Ultimul meci pentru Aurora

Aurora pare a fi într-o formă bună la fel ca și adversarul. Aceasta vine și ea încrezută după o înfrângere. Unde în cadrul la Liga De Futbol Prof, a disputat împotriva echipei The Strongest, cu un scor final de 0-3.

Meciul era preconizat a fi unul echilibrat, chiar dacă echipa gazdă avea cote de înfrângere de 2.88.

Oriente Petrolero vs Aurora h2h

Aceste echipe ultima oară s-au confruntat în cadrul unui meci controversat din Liga De Futbol Prof a sezonului 2023, care s-a încheiat cu o remiză 2-2.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipe care se disting prin punctele lor forte și obiective unice.

Oriente Petrolero

Liga De Futbol Prof clasament

Cu toate acestea, Oriente Petrolero ajunge la acest meci cu 34 puncte, clasându-se pe locul 10 în Liga De Futbol Prof, dispunând de un bilanț negativ cu 9 jocuri pierdute, 8 câștigate și 10 remize.

Ceea ce înseamnă că echipa a acumulat același număr de puncte pentru cea de a 30-a etapă și este urmată de Independiente Petrolero care ocupă locul 11 în clasament.

Fiind poziționați la mijlocul clasamentului din Bolivia Liga De Futbol Prof și fără să aibă ambiții mari sau să se sperie că vor retrograda, Oriente Petrolero va încerca să profite de partida de acasă pentru a obține o victorie.

Analiza Oriente Petrolero

La sfârșitul celor 29 de meciuri, Oriente Petrolero prezintă un raport pozitiv de goluri înscrise și goluri primite. Echipa ajunge să aibă 37 goluri înscrise și 35 primite.

Oriente Petrolero înregistrează o medie de posesie bună în ligă, de 46,89%. Ei nu prea au tendința să conducă jocul, fapt ce i-ar putea face vulnerabili față de adversari. Prin urmare, fanii îi vor ține pumnii echipei, sperând ca aceștia să controleze mai mult mingea în cadrul meciului Oriente Petrolero x Aurora 2023 și, mai ales, să bată goluri.

Echipa arată într-o formă mai bună atunci când joacă acasă comparativ cu meciurile din deplasare, astfel câștigând 3 meciuri în deplasare. Performanța echipei se dovedește a fi mai bună în jocurile de acasă, înregistrând rezultate pozitive, cu un total de 5 victorii, 3 înfrângeri și 5 remize.

Golgheterul de la Oriente Petrolero

Pe plan individual, zona ofensivă al acestui campionat se distinge mai ales prin reușitele lui Jonathan Cristaldo. Atacantul a marcat deja 7 goluri, fiind extrem de important pentru Oriente Petrolero, care a beneficiat de mai multe ori de performanțele acestuia pentru a triumfa în mai multe confruntări importante.

Este important să menționăm că mai mult de 50% din golurile înscrise de acest jucător au fost de la penalty. Mai exact, au fost 4 din 7 goluri înscrise.

Date istorice Oriente Petrolero

Echipa Oriente Petrolero reprezintă una dintre cele mai importante echipe din campionat, în cadrul căruia a reușit să colecteze 4 titluri. Bilanțul echipei cu siguranță va afecta rezultatul final al meciului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze adversarii cu o victorie într-un moment inoportun, când aceștia sunt într-o formă slabă.

Aurora

Liga De Futbol Prof clasament

Aurora ajunge la această etapă deținând 42 puncte, clasându-se pe locul 5 în Liga De Futbol Prof, ca rezultat a 11 meciuri câștigate, 8 meciuri pierdute și 9 remize.

Ceea ce înseamnă că pentru a 30-a rundă, echipa a depășit cu 1 puncte pe Santa Cruz, care se află pe locul 6.

Analiza Aurora

Actualmente, Aurora înregistrează 38 goluri înscrise și un număr de 29 goluri primite în Liga De Futbol Prof, după cele 29 runde jucate.

Aceasta este una din top 5 echipe din Liga De Futbol Prof și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

Aurora este o echipă mai ofensivă decât Oriente Petrolero, înregistrând 2244 atacuri împotriva la 2221 din partea celor de la Oriente Petrolero, și marcând de 38 ori comparativ cu Oriente Petrolero care a înscris de 37 ori.

Golgheterul de la Aurora

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Jair Reinoso. Atacantul a marcat de 16 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Aurora să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 4 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pe scurt, o echipă mult mai puternică Aurora, fiind într-o formă mai bună în competiție, care câștigă des și nu prea primește goluri, împotriva uneia iregulate Oriente Petrolero care nu prea reușește să înscrie și vine după o serie de performanțe echilibrate.

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Oriente Petrolero este Jonathan Cristaldo, care a înscris deja 7 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Aurora rămâne a fi Jair Reinoso, care a avut 16 ocazii de gol.

Timpul potrivit pentru a paria în cazul celor care urmăresc meciul în direct este între minutele 75-90, fiindcă atunci se înregistrează cele mai multe goluri.

Piața sub 2,5 goluri poate fi, de asemenea, o alternativă bună, deoarece Aurora încasează în medie 1,14 goluri pe meci când joacă în deplasare și, luând în considerare faptul că adesea se prezintă bine când joacă în deplasare, aceasta prezintă o piață care merită de explorat.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Ar trebui să țineți cont de faptul că numărul combinat de cornere ale ambelor echipe se soldează cu o medie de 5,48 cornere pe joc în caz că ați dori să aveți un pariu profitabil.

Aurora este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,14 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Aurora în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Oriente Petrolero are o medie de 2,5 cartonașe galbene pe meci după cele 29 runde, în timp ce Aurora are o medie de 2,4. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 5,07 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Oriente Petrolero este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 9 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Aurora care a văzut doar cartonașul roșu 6 ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Oriente Petrolero – Aurora, 2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Oriente Petrolero și Aurora?

Meciul se va disputa luni pe 13 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Oriente Petrolero – Aurora?

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio Ramón Aguilera Costas din Santa Cruz de la Sierra.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Liga De Futbol Prof, sezonul 2023 și s-a încheiat 2-2, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18774312
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații