Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Oman – Kyrgyz Republic, Ponturi Pariuri, World, WC Qualification Asia, 11 iunie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Un meci în cadrul WC Qualification Asia între echipele Oman și Kyrgyz Republic va avea loc marți de la ora 16:00h (UTC), pe data de 11 iunie 2024, în World. Consultă pontul pentru Oman – Kyrgyz Republic 2026 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Oman – Kyrgyz Republic

Meciul e programat să aibă loc pe Sultan Qaboos Sport Complex, din orașul Muscat, cu o capacitate de 34000 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Oman – Kyrgyz Republic 2026

În ediția actuală a WC Qualification Asia, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,99 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,13 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Oman

Oman se întoarce după o victorie din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Chinese Taipei, din cadrul WC Qualification Asia, s-a terminat cu 0-3. Antrenorul echipei, J. Šilhavý, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-3-3.

Acest rezultat pozitiv a arătat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.14.

Necătând la faptul că echipa a obținut o victorie, aceasta nu a avut o evoluție bună în general. Unul dintre puținii jucători care au strălucit în meci a fost Abdulrahman Al-Mushaifri, care a fost decisiv în cele mai importante momente ale jocului, dovedind a fi crucial pentru victoria lui Oman.

Ultimul meci pentru Kyrgyz Republic

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o remiză în ultima rundă. Unde Kyrgyz Republic în cadrul la WC Qualification Asia, folosind formația 4-2-3-1, a disputat împotriva celor de la Malaysia și au sfârșit meciul cu un scor final de 1-1.

Egalul (cu cota de 3.70) s-a dovedit a fi un rezultat dezamăgitor, având în vedere cotele ridicate pentru victorie.

Oman vs Kyrgyz Republic h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului WC Qualification Asia, Oman se afla pe locul 3 în timp ce Kyrgyz Republic era pe locul 4. Oman a ieșit pe teren cu tactica 4-3-1-2 în timp ce Kyrgyz Republic și-a aranjat jucătorii sub formația 5-4-1.

Ultimul lor meci în cadrul sezonului 2023 din Asian Cup care a avut loc pe 25-01-2024, a fost un joc destul de strâns și s-a încheiat la egalitate 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa Oman a avut o performanță solidă în ultimele cinci meciuri, în timp ce Kyrgyz Republic a fost ceva mai puțin consistentă.

Oman

WC Qualification Asia clasament

Echipa Oman are 12 puncte și ocupă la momentul actual locul 1 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Next Round, cu o serie de 4 victorii, 0 remize și 1 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că în 6-a etapă, echipa a depășit pe Kyrgyz Republic care se află pe locul 2 în clasament, are un avantaj de 2 puncți.

Analiza Oman

Fiind ultima rundă a ligii, meciurile capătă o dinamică plină de anticipație și semnificație. În această etapă crucială, în care fiecare punct poate face diferența, anumite echipe se află în situații unice care adaugă un plus de intrigă ultimului lor meci. Să vedem cum ultima rundă influențează Oman și poziția lor în clasamentul ligii.

Momentan, în WC Qualification Asia, Oman însumează 10 goluri date și au un total de 1 goluri primite, după un număr de 5 runde jucate.

Golgheterul de la Oman

Mahmoud Mabrook Al Mushaifri s-a dovedit a fi un jucător extraordinar pe plan individual pentru ofensiva echipei în acest sezon. Având marcate 2 goluri în campionat, atacantul a jucat un rol esențial pentru ca Oman să obțină rezultate favorabile de mai multe ori.

Kyrgyz Republic

WC Qualification Asia clasament

Echipa Kyrgyz Republic are 10 puncte și actualmente ocupă locul 2 în clasament, loc care se califică pentru Next Round, având în spate o istorie de 3 victorii, 1 remize și 1 înfrângeri.

Echipa începe 6-a etapăcu un mic dezavantaj de 2 puncți față de Oman care ocupă locul 1.

Analiza Kyrgyz Republic

Fiind vorba despre ultima rundă a ligii, meciurile se desfășoară cu o anticipație și o semnificație deosebită. În această etapă crucială, în care fiecare punct poate face diferența, unele echipe se găsesc în situații unice care adaugă o notă de intrigă în meciul lor final. Haideți să vedem cum ultima rundă afectează Kyrgyz Republic și poziția lor în clasamentul ligii.

Echipa ajunge să aibă 12 goluri înscrise și 6 primite, ceea ce îi face să dețină un raport pozitiv de goluri înscrise și primite, după 5 de runde.

Aceasta este una din top 5 echipe din WC Qualification Asia și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

De obicei, echipa Kyrgyz Republic are o medie de posesie a balonului de 54,2%, prin care le reușește să controleze jocul. Acest lucru se datorează faptului că, de obicei, echipele cu posesia mingii peste 50% au avantaj asupra adversarilor lor.

Kyrgyz Republic este o echipă mai ofensivă decât Oman, înregistrând 512 atacuri împotriva la 406 din partea celor de la Oman, și marcând de 12 ori comparativ cu Oman care a înscris de 10 ori.

Golgheterul de la Kyrgyz Republic

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Joel Kojo. A marcat de 3 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Kyrgyz Republic să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Minutele 75-90 ale meciului reprezintă un moment oportun pentru a paria, în pofida faptului că cele mai multe goluri sunt marcate în această perioadă.

Luând în considerare faptul că Kyrgyz Republic are în medie 2,5 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

În cadrul acestui meci, sistemul nostru a găsit o altă oportunitate interesantă de a câștiga. Ambele echipe fie marchează sau scapă, de obicei, primul gol între minutele 30-40. Această convergență deschizând un drum sigur spre o piață de valoare!

Ponturi Pariuri pe Cornere

Puteți observa că suma cornerelor ambelor echipe ne dă o medie de 5,9 cornere pe joc, ceea ce deschide o fereastră pentru a plasa un pariu profitabil.

Oman este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 7,4 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Oman în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,4 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Oman – Kyrgyz Republic, 2026: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Oman și Kyrgyz Republic?

Meciul se va disputa marți pe 11 iunie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Oman – Kyrgyz Republic?

Meciul va avea loc pe stadionul Sultan Qaboos Sport Complex din Muscat.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Asian Cup, sezonul 2023 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18944449
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații