Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Olympique Lyonnais – Metz, Ponturi Pariuri, Franța, Ligue 1, 05 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Ligue 1 france

Olympique Lyonnais și Metz sunt programate să se confrunte pe 05 noiembrie 2023, duminică, într-un meci din Ligue 1 care se va desfășura în Franța, aruncă o privire la pontul Olympique Lyonnais – Metz 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Olympique Lyonnais – Metz

Meciul se va disputa pe mitic stadionul Parc Olympique Lyonnais, din orașul Décines-Charpieu, cu o capacitate de 59186 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Olympique Lyonnais – Metz 2023/2024

Ligue 1 a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,81 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,68 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Olympique Lyonnais

Olympique Lyonnais se întoarce după o înfrângere din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la Clermont, din Ligue 1, a luat sfârșit cu 1-2. Antrenorul echipei, F. Grosso, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-3-3.

Nimeni nu se aștepta la această înfrângere. Această echipă era favorită, iar victoria celeilalte avea o cote de 4.20, și tot au fost învinși.

Echipa putea să aibă o poziționare defensivă mult mai bună. Performanța lui Dejan Lovren a fost rușinoasă, acesta și-a lăsat descoperită echipa în momentele decisive, și a tras-o astfel în jos către un scor negativ.

Ultimul meci pentru Metz

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o remiză în ultima rundă. Unde Metz în cadrul la Ligue 1, folosind formația 4-2-3-1, a disputat împotriva celor de la Le Havre și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-0.

Remiza putea fi dedusă chiar de la început, pentru că era de așteptat ca partida să fie echilibrată, în ciuda cotelor de 3.10.

Olympique Lyonnais vs Metz h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, Olympique Lyonnais era pe locul 2 în Ligue 1 în timp ce Metz ocupa locul 1. Olympique Lyonnais a intrat pe teren cu formația 4-3-3, tactică care a fost folosită și de Metz pentru acest meci.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din Coupe de France, ce a avut loc pe data de 07-01-2023, din sezonul 2022/2023, și s-a încheiat cu succesul echipei Olympique Lyonnais cu un scor de 2-1.

Ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit, nu li s-a dat ușor să obțină o victorie!

Olympique Lyonnais

Ligue 1 clasament

Cu 3 puncte acumulate, Olympique Lyonnais ocupă actualmente locul 18 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 0 victorii, 6 înfrângeri și 3 remize.

Clermont se clasează puțin mai sus, ocupând locul 17 a 11-a etapă, cu 2 puncți în spate.

Analiza Olympique Lyonnais

Olympique Lyonnais a primit mai multe goluri decât a dat, după cele 10 de runde. Echipa a înscris doar 7 goluri și a primit un total de 18.

Este evident, în urma ultimelor performanțe, că Olympique Lyonnais întâmpină probleme în a genera goluri, având un număr mic de goluri înscrise și multe meciuri fără gol. Acestea arată că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce impune necesitatea îmbunătățirii jocului ofensiv.

Din ce în ce mai proeminent în cadrul echipei, Clinton Mata, un fundaș care a apărut în acest sezon, a avut o performanță bună în ultimul meci al clubului. În meciul împotriva Clermont, el a fost piesa fundamentală, oferind o mare siguranță pentru întreaga echipa și demonstrând că s-a adaptat deja noului club.

Golgheterul de la Olympique Lyonnais

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe Alexandre Lacazette care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Olympique Lyonnais să introducă cele 3 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Metz

Ligue 1 clasament

Metz ajunge la această etapă deținând 9 puncte, clasându-se pe locul 16 în Ligue 1, ca rezultat a două meciuri căștigate, 5 meciuri pierdute și 3 remize.

Echipa începe 11-a etapăcu un mic dezavantaj de 1 punct față de Lorient care ocupă locul 15.

Analiza Metz

După 10 runde, Metz a primit mai multe goluri decât a înscris. Au primit un total de 16 goluri până acum și au marcat de 8 ori.

Performanțele recente ale Metz au demonstrat că această echipă are probleme în a marca goluri, cu un număr redus de goluri înscrise și multe meciuri în care nu au reușit să înscrie. Acestea indică faptul că echipa întâmpină dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea unei îmbunătățiri a jocului ofensiv.

În ceea ce privește eficiența scăzută a echipei pentru golurile marcate, media acestora nu depășește 0,8 pe meci. Având în vedere eficiența scăzută a scorului, acest lucru ar putea influența un rezultat nu prea prielnic.

Golgheterul de la Metz

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Cheikh Sabaly. Atacantul a marcat de 2 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Metz să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Minutele 75-90 ale meciului reprezintă un moment oportun pentru a paria, în pofida faptului că cele mai multe goluri sunt marcate în această perioadă.

Luând în considerare faptul că Metz are în medie 0,8 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Puteți observa că suma cornerelor ambelor echipe ne dă o medie de 4,06 cornere pe joc, ceea ce deschide o fereastră pentru a plasa un pariu profitabil.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,6 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Olympique Lyonnais – Metz, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Olympique Lyonnais și Metz?

Meciul se va disputa duminică pe 05 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Olympique Lyonnais – Metz?

Meciul va avea loc pe stadionul Parc Olympique Lyonnais din Décines-Charpieu.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Coupe de France, sezonul 2022/2023 și s-a încheiat 2-1 în favoarea lui Olympique Lyonnais.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18860565
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații