Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Olympique de Marseille – Metz, Ponturi Pariuri, Franța, Ligue 1, 09 februarie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Ligue 1 france

Un meci în cadrul Ligue 1 între echipele Olympique de Marseille și Metz va avea loc vineri de la ora 20:00h (UTC), pe data de 09 februarie 2024, în Franța. Consultă pontul pentru Olympique de Marseille – Metz 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Olympique de Marseille – Metz

Meciul va avea loc pe bine cunoscute stadionul Stade Vélodrome, din orașul Marseille, cu o capacitate de 67394 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Olympique de Marseille – Metz 2023/2024

Ligue 1 a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,81 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,51 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Olympique de Marseille

Olympique de Marseille revine după o înfrângere din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Olympique Lyonnais, din cadrul Ligue 1 a luat sfârșit cu 1-0. Echipa antrenată de către I. Gattuso și-a făcut apariția în ultima partidă cu o formație de 4-3-3.

Se anticipa ca echipa gazdă să fie înfrântă, având cote de 2.80, iar meciul să fie destul de echilibrat.

Echipa putea să aibă o poziționare defensivă mult mai bună. Performanța lui Leonardo Balerdi a fost rușinoasă, acesta și-a lăsat descoperită echipa în momentele decisive, și a tras-o astfel în jos către un scor negativ.

Ultimul meci pentru Metz

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Metz în cadrul la Ligue 1, folosind formația 4-1-4-1, a disputat împotriva celor de la Lorient și au sfârșit meciul cu un scor final de 1-2.

Meciul era preconizat a fi unul echilibrat, chiar dacă echipa gazdă avea cote de înfrângere de 4.00.

Olympique de Marseille vs Metz h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului Ligue 1, Olympique de Marseille se afla pe locul 5 în timp ce Metz era pe locul 18. Olympique de Marseille a ieșit pe teren cu tactica 4-4-2 în timp ce Metz și-a aranjat jucătorii sub formația 4-1-4-1.

Ultimul lor meci în cadrul sezonului 2023/2024 din Ligue 1 care a avut loc pe 18-08-2023, a fost un joc destul de strâns și s-a încheiat la egalitate 2-2.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa Olympique de Marseille în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Metz.

Olympique de Marseille

Ligue 1 clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Olympique de Marseille, care se află pe locul 8, cu 29 puncte acumulate, în cadrul competiției Ligue 1 din Franța, performanța acestora a adus echipei până acum 7 victorii, 5 înfrângeri și 8 remize.

Cît pentru a 21-a etapă, echipa a reușit să acumuleze cu un avantaj de 1 punct față de Rennes care se clasează puțin mai dedesubt, pe locul 9 și cu 1 punct mai puțin decât Reims echipa care ocupă locul 7 în clasament.

Olympique de Marseille s-a așezat convenabil la mijlocul clasamentului în Franța Ligue 1, fără a avea ambiții mari sau preocupări legate de retrogradare. Necătând la aceasta, echipa totuși se va strădui să profite de jocul de acasă pentru a obține o victorie.

Analiza Olympique de Marseille

Momentan, în Ligue 1, Olympique de Marseille are 28 goluri marcate și un total de 22 goluri primite, după 20 runde jucate.

Media loviturilor pe poartă pentru Olympique de Marseille putea arăta mai bine pentru acest campionat. Sunt doar 4,35 pe meci. Acest lucru arată că echipa nu dă, de obicei, multe goluri sau nu le dă mult de lucru portarilor din echipele adverse.

Contrastul dintre recordul de 6 victorii, 0 înfrângeri, și 4 remize și 1 meciur pe care l-au câștigat în deplasare, ne ajută să ne convingem că cel mai potrivit loc pentru ca măestria echipei să se dezlănțuie este acasă.

Olympique de Marseille este de o natură mai ofensivă decât Metz, înregistrând 2081 atacuri dintre care a înscris de 17 ori, comparativ cu 1778 din partea celor de la Metz, care au marcat de 28 ori.

Golgheterul de la Olympique de Marseille

Până la etapa actuală a sezonului, s-a făcut remarcabilă prestația individuală al lui Pierre-Emerick Aubameyang. Atacantul a marcat de 6 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Olympique de Marseille să evite rezultate negative de mai multe ori.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Metz

Ligue 1 clasament

Metz ajunge la această etapă deținând 16 puncte, clasându-se pe locul 16 în Ligue 1, ca rezultat a 4 meciuri câștigate, 12 meciuri pierdute și 4 remize.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 21-a rundă cu nici un avantaj în raport cu Lorient care se află pe locul 17, si are acelasi punctaj.

Analiza Metz

Până acum, Metz a primit 31 goluri, dar a înscris numai 17, ceea ce araată că a primit mai multe goluri decât a fost capabilă să înscrie după cele 20 de runde.

Performanțele recente ale Metz au demonstrat că această echipă are probleme în a marca goluri, cu un număr redus de goluri înscrise și multe meciuri în care nu au reușit să înscrie. Acestea indică faptul că echipa întâmpină dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea unei îmbunătățiri a jocului ofensiv.

Echipă cu o eficiență scăzută la capitolul goluri – nu se marchează mai mult de 0,85 goluri pe meci. În pofida golaverajului modest și faptului că jocul se va disputa în deplasare, rezultatul ar putea fi unul negativ.

Golgheterul de la Metz

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Ablie Jallow, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 3 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Metz le-a obținut în mai multe meciuri.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Olympique de Marseille este Pierre-Emerick Aubameyang, care a înscris deja 6 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Metz rămâne a fi Ablie Jallow, care a avut 3 ocazii de gol.

Cele mai bun moment pentru a plasa pariuri este între minutele 75-90, reieșind din statistica unor studii s-a dedus că cele mai multe goluri se înscriu în acest timp.

Luând în considerare faptul că Metz are în medie 0,9 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Puteți observa că suma cornerelor ambelor echipe ne dă o medie de 4,9 cornere pe joc, ceea ce deschide o fereastră pentru a plasa un pariu profitabil.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,2 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Olympique de Marseille este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 3 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Metz care am văzut cartonașul roșu doar de două ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Olympique de Marseille – Metz, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Olympique de Marseille și Metz?

Meciul se va disputa vineri pe 09 februarie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Olympique de Marseille – Metz?

Meciul va avea loc pe stadionul Stade Vélodrome din Marseille.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Ligue 1, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 2-2, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18860651
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații