Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Olimpia – Sportivo Luqueño, Ponturi Pariuri, Paraguay, Division 1, 08 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Division 1 Paraguay

Un meci în cadrul Division 1 între echipele Olimpia și Sportivo Luqueño va avea loc miercuri, pe data de 08 noiembrie 2023, în Paraguay. Consultă pontul pentru Olimpia – Sportivo Luqueño 2023 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Olimpia – Sportivo Luqueño

Meciul va avea loc pe stadionul mic Estadio Manuel Ferreira, din orașul Asunción, cu o capacitate de 22000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Olimpia – Sportivo Luqueño 2023

În ciuda schimbării sezonului, Division 1 nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,5 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,5 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Olimpia

Olimpia vine după o victorie în etapa precedentă. Meciul împotriva la Guaireña, din cadrul Division 1, s-a încheiat cu 0-1.

Acest rezultat pozitiv a confirmat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.65.

Ultimul meci pentru Sportivo Luqueño

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o înfrângere în ultima rundă. Unde în cadrul la Division 1, Sportivo Luqueño a disputat împotriva echipei Cerro Porteño, cu un scor final de 2-0.

Această înfrângere a fost deja prezisă înaintea meciului. Cotele de 1.67 au arătat acest lucru.

Olimpia vs Sportivo Luqueño h2h

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul unui meci din Division 1, pe data de 27-08-2023, a sezonului 2023, care s-a încheiat cu o victorie pentru echipa Olimpia cu scorul de 0-1.

În meciul anterior aceste echipe au ținut în suspans fanii.

Echipa Olimpia în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Sportivo Luqueño.

Olimpia

Division 1 clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Olimpia, care se află pe locul 6, cu 31 puncte acumulate, în cadrul competiției Division 1 din Paraguay, performanța acestora a adus echipei până acum 8 victorii, 7 înfrângeri și 7 remize.

Aceasta înseamnă că, pentru a 19-a etapă, echipa obține un avantaj de 1 punct în raport cu Sportivo Ameliano care se află pe locul 7.

Analiza Olimpia

Momentan, în Division 1, Olimpia are 32 goluri marcate și un total de 26 goluri primite, după 18 runde jucate.

Pe parcursul campionatului, media loviturilor pe poartă pentru Olimpia nu este cea mai bună. Echipa are doar 4,18 pe meci. Acest lucru se dovedește a fi un alt indiciu bun că echipa nu marcheaza de obicei multe goluri sau nu le dă prea mult de lucru portarilor adverși.

Pentru a controla jocul, echipa Olimpia încearcă adesea să atingă o medie a posesiei mingii de 58,27%. Această tendință se datorează faptului că dacă posesia mingii atinge peste 50%, aceasta ar oferi un avantaj asupra adversarilor.

Olimpia este de o natură mai ofensivă decât Sportivo Luqueño, înregistrând 2197 atacuri dintre care a înscris de 27 ori, comparativ cu 2118 din partea celor de la Sportivo Luqueño, care au marcat de 32 ori.

Golgheterul de la Olimpia

Pe plan individual, zona ofensivă al acestui campionat se distinge mai ales prin reușitele lui Brian Montenegro. Atacantul a marcat deja 8 goluri, fiind extrem de important pentru Olimpia, care a beneficiat de mai multe ori de performanțele acestuia pentru a triumfa în mai multe confruntări importante.

Sportivo Luqueño

Division 1 clasament

Sportivo Luqueño ajunge la această etapă deținând 27 puncte, clasându-se pe locul 8 în Division 1, ca rezultat a 6 meciuri câștigate, 7 meciuri pierdute și 9 remize.

Analiza Sportivo Luqueño

După 18 runde, Sportivo Luqueño a primit mai multe goluri decât a înscris. Au primit un total de 28 goluri până acum și au marcat de 27 ori.

Golgheterul de la Sportivo Luqueño

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Marcelo Pérez Mosqueira, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 13 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Sportivo Luqueño le-a obținut în mai multe meciuri.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 3 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Olimpia este Brian Montenegro, care a înscris deja 8 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Sportivo Luqueño rămâne a fi Marcelo Pérez Mosqueira, care a avut 13 ocazii de gol.

Minutele 75-90 ale meciului reprezintă un moment oportun pentru a paria, în pofida faptului că cele mai multe goluri sunt marcate în această perioadă.

Luând în considerare faptul că Sportivo Luqueño are în medie 1,36 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

În cadrul acestui meci, sistemul nostru a găsit o altă oportunitate interesantă de a câștiga. Ambele echipe fie marchează sau scapă, de obicei, primul gol între minutele 30-40. Această convergență deschizând un drum sigur spre o piață de valoare!

Ponturi Pariuri pe Cornere

Un lucru bun de remarcat pentru cei care doresc să profite de pariuri sportive este faptul că s-a înregistrat o medie de 5,23 cornere pe joc.

Olimpia este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,05 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Olimpia în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 5,17 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Sportivo Luqueño, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 6 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Olimpia care a văzut cartonașul roșu doar de 3 ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Olimpia – Sportivo Luqueño, 2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Olimpia și Sportivo Luqueño?

Meciul se va disputa miercuri pe 08 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Olimpia – Sportivo Luqueño?

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio Manuel Ferreira din Asunción.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Division 1, sezonul 2023 și s-a încheiat 0-1 în favoarea lui Olimpia.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18852664
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații