Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Olimpia – General Caballero JLM, Ponturi Pariuri, Paraguay, Division 1, 17 septembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Division 1 Paraguay

Olimpia și General Caballero JLM se vor întâlni pe 17 septembrie 2023, duminică, în meciul din cadrul campionatului Division 1 în Paraguay, Uită-te la pontul pentru Olimpia – General Caballero JLM 2023 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Olimpia – General Caballero JLM

Meciul se va disputa pe stadionul mic Estadio Manuel Ferreira, din orașul Asunción, cu o capacitate de 22000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Olimpia – General Caballero JLM 2023

În ciuda schimbării sezonului, Division 1 nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,49 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,5 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Olimpia

Olimpia vine după o înfrângere în etapa precedentă. Meciul împotriva la Fluminense, din cadrul Copa Libertadores, s-a încheiat cu 1-3. Echipa antrenată de D. Aguirre Camblor și-a făcut apariția în ultimul meci cu o formație de 4-4-2.

Era de așteptat ca meciu să fie echilibrat, echipa gazdă având cote de 2.60 pentru înfrângere.

Formația defensivă a echipei nu a fost bine poziționată. Evoluția lui Víctor Salazar a fost sub așteptări, acesta și-a divulgat echipa în momente decisive, fiind astfel ancora care a dus spre acest rezultat negativ.

Ultimul meci pentru General Caballero JLM

General Caballero JLM pare a fi într-o formă bună la fel ca și adversarul. Aceasta vine și ea încrezută după o înfrângere. Unde în cadrul la Division 1, a disputat împotriva echipei Sportivo Ameliano, cu un scor final de 1-4.

Se aștepta să fie un meci destul de echilibrat, cu cote pentru echipa gazdă de a fi înfrântă de 2.38.

Olimpia vs General Caballero JLM h2h

Ultimul lor meci în cadrul sezonului 2023 din Division 1 care a avut loc pe 17-05-2023, a fost un joc destul de strâns și s-a încheiat la egalitate 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Olimpia

Division 1 clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Olimpia, care se află pe locul 6, cu 31 puncte acumulate, în cadrul competiției Division 1 din Paraguay, performanța acestora a adus echipei până acum 8 victorii, 7 înfrângeri și 7 remize.

Ceea ce înseamnă că echipa a trecut înaintea celor de la Sportivo Ameliano care sunt pe locul 7 în a 11-a etapă și are un dezavantaj de 1 punct.

Olimpia vine după o înfrângere, însâ antrenorul ei Diego Vicente Aguirre Camblor caută să se opună acestei tendințe, și să smulgă câștigul de la adversar, folosindu-se de avantajul că joacă acasă.

Analiza Olimpia

Momentan, în Division 1, Olimpia însumează 32 goluri date și au un total de 26 goluri primite, după un număr de 10 runde jucate.

Media șuturilor pe poartă pentru echipa Olimpia din campionat nu este cea mai bună. Există doar 4,18 pe meci. Acest lucru se dovedește a fi un alt indiciu bun că echipa nu marchează de obicei multe goluri sau nu le dă mult de lucru portarilor adverși.

Pentru a stăpâni meciul, cei de la Olimpia vor încerca să obțină o medie a posesiei mingii de 58,27%. Din punct de vedere statistic dacă o echipă are o posesie a mingii de peste 50%, aceștia obțin un avantaj clar față de adversarii lor.

Olimpia este de o natură mai ofensivă decât General Caballero JLM, înregistrând 2197 atacuri dintre care a înscris de 21 ori, comparativ cu 1740 din partea celor de la General Caballero JLM, care au marcat de 32 ori.

Golgheterul de la Olimpia

Individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Facundo Bruera. A marcat de 7 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Olimpia să încheie cu un rezultat pozitiv mai multe dispute.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 3 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

General Caballero JLM

Division 1 clasament

General Caballero JLM ajunge la această etapă deținând 24 puncte, clasându-se pe locul 9 în Division 1, ca rezultat a 6 meciuri câștigate, 10 meciuri pierdute și 6 remize.

Echipa începe 11-a etapăcu un mic dezavantaj de 3 puncți față de Sportivo Luqueño care ocupă locul 8.

Analiza General Caballero JLM

Momentan, în Division 1, General Caballero JLM are 21 goluri marcate și un total de 28 goluri primite, după 10 runde jucate.

Eficiența scăzută a echipei în ceea ce privește numărul de goluri marcate este îngrijorătoare, deoarece medie acestora nu trece de 0,95 pe meci. Astfel, eficiența scăzută a scorului și jucatul în deplasare, poate influența negativ rezultatul.

Golgheterul de la General Caballero JLM

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Jorge Sanguina Morínigo. Atacantul a marcat de 5 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la General Caballero JLM să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Olimpia este Facundo Bruera, care a înscris deja 7 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui General Caballero JLM rămâne a fi Jorge Sanguina Morínigo, care a avut 5 ocazii de gol.

Minutele 75-90 înregistrează cele mai multe goluri, un moment oportun pentru a paria în caz că urmărești meciul live.

Luând în considerare faptul că General Caballero JLM are în medie 0,73 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Ar trebui să țineți cont de faptul că numărul combinat de cornere ale ambelor echipe se soldează cu o medie de 5,34 cornere pe joc în caz că ați dori să aveți un pariu profitabil.

Olimpia este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,05 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Olimpia în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Olimpia are o medie de 4,5 cartonașe galbene pe meci după cele 10 runde, în timp ce General Caballero JLM are o medie de 4,4. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 9,7 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că General Caballero JLM, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 5 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Olimpia care a văzut cartonașul roșu doar de 3 ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Olimpia – General Caballero JLM, 2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Olimpia și General Caballero JLM?

Meciul se va disputa duminică pe 17 septembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Olimpia – General Caballero JLM?

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio Manuel Ferreira din Asunción.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Division 1, sezonul 2023 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18852616
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații