Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Norwich City – Blackburn Rovers, Ponturi Pariuri, Anglia, Championship, 05 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Championship_England

Un meci în cadrul Championship între echipele Norwich City și Blackburn Rovers va avea loc duminică, pe data de 05 noiembrie 2023, în Anglia. Consultă pontul pentru Norwich City – Blackburn Rovers 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Norwich City – Blackburn Rovers

Meciul se va disputa pe stadionul mic Carrow Road, din orașul Norwich, cu o capacitate de 27244 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Norwich City – Blackburn Rovers 2023/2024

În ediția actuală a Championship, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,42 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,75 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Norwich City

Norwich City se întoarce după o înfrângere din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Sunderland, din cadrul Championship, s-a terminat cu 3-1. Antrenorul echipei, D. Wagner, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Se anticipa ca echipa gazdă să fie înfrântă, având cote de 1.95, iar meciul să fie destul de echilibrat.

Formația defensivă a clubului putea fi mult mai bine aleasă. Shane Duffy a avut o evoluție groaznică, și a tras echipe în jos în cele mai importante momente, ceea ce a dus astfel la rezultatul negativ.

Ultimul meci pentru Blackburn Rovers

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Blackburn Rovers în cadrul la Carabao Cup, folosind formația 4-1-3-2, a disputat împotriva celor de la Chelsea și au sfârșit meciul cu un scor final de 2-0.

Era clar că se va ajunge la înfrângere, având în vedere cotele de 1.13 de la începutul meciului.

Norwich City vs Blackburn Rovers h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, Blackburn Rovers era pe locul 6 în Championship în timp ce Norwich City ocupa locul 7. Blackburn Rovers a intrat pe teren cu formația 4-2-3-1, tactică care a fost folosită și de Norwich City pentru acest meci.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din Championship, ce a avut loc pe data de 07-04-2023, din sezonul 2022/2023, și s-a încheiat cu succesul echipei Norwich City cu un scor de 0-2.

Echipa Blackburn Rovers a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său Norwich City.

Norwich City

Championship clasament

Cu toate acestea, Norwich City ajunge la acest meci cu 17 puncte, clasându-se pe locul 17 în Championship, dispunând de un bilanț negativ cu 7 jocuri pierdute, 5 câștigate și 2 remize.

Cît pentru a 15-a etapă, echipa a reușit să acumuleze același număr de puncte ca Millwall care se clasează puțin mai dedesubt, pe locul 18 cu același scor ca Watford echipa care ocupă locul 16 în clasament.

Norwich City vine la acest joc după o serie de 3 pierderi care a afectat moralul echipei.

Analiza Norwich City

După 14 runde, Norwich City a primit mai multe goluri decât a înscris. Au primit un total de 27 goluri până acum și au marcat de 25 ori.

Cu toată că au câștigat o singura meci în calitate de oaspete, această echipă demonstrează că există totuși avantajul de a juca mai bine pe terenul propriu, înregistrând un record de 4 victorii, 3 înfrângeri, și 0 remize.

Golgheterul de la Norwich City

În acest sezon, prestația individuală a lui Jon Rowe a ieșit în evidență, care a dominat partea ofensivă. Atacantul a marcat deja de 7 ori în acest sezon, fiind protagonistul succesului obținut de Norwich City în mai multe meciuri.

Date istorice Norwich City

Echipa Norwich City reprezintă una dintre cele mai importante echipe din campionat, în cadrul căruia a reușit să colecteze 5 titluri. Bilanțul echipei cu siguranță va afecta rezultatul final al meciului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze adversarii cu o victorie într-un moment inoportun, când aceștia sunt într-o formă slabă.

Blackburn Rovers

Championship clasament

Blackburn Rovers ajunge la această etapă deținând 19 puncte, clasându-se pe locul 12 în Championship, ca rezultat a 6 meciuri câștigate, 7 meciuri pierdute și 1 remize.

În 15-a etapă, echipa are același număr de puncte comparativ cu Stoke Cityl echipa care este chiar deasupra, pe 11. locul.

Analiza Blackburn Rovers

După 14 runde, Blackburn Rovers a primit mai multe goluri decât a înscris. Au primit un total de 23 goluri până acum și au marcat de 20 ori.

Echipele se bucură de obicei de avantaj asupra adversarilor dacă posesia mingei trece peste 50%. Din acest motiv, Blackburn Rovers caută să atingă o medie de 56% a posesiei pentru a stăpâni jocul.

Cu un program încărcat, Blackburn Rovers poate avea probleme în a-și menține performanța în fața mai multor jocuri într-un interval scurt de timp. În ciuda faptului că cotele previzionează un joc echilibrat cu Norwich City și Blackburn Rovers având șanse de victorie de peste 2, programul încărcat al echipei poate fi un factor decisiv pentru rezultat.

Golgheterul de la Blackburn Rovers

Sammie Szmodics s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 7 goluri marcate în competiție, mijlocașului a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la Blackburn Rovers.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Norwich City este Jon Rowe, care a înscris deja 7 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Blackburn Rovers rămâne a fi Sammie Szmodics, care a avut 7 ocazii de gol.

Un moment oportun pentru a plasa un pariu ar fi minutele 75-90, deoarece aceasta reprezintă perioadă în care sunt marcate cele mai multe goluri.

Datorită faptului că Blackburn Rovers are o medie de 1,71 goluri pe meci când joacă în deplasare, piața pentru Sub 2,5 goluri poate fi, de asemenea, o alternativă bună. Această opțiune poate fi foarte bună, având în vedere că Blackburn Rovers nu scapă goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Puteți observa că suma cornerelor ambelor echipe ne dă o medie de 5,42 cornere pe joc, ceea ce deschide o fereastră pentru a plasa un pariu profitabil.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 4,21 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Norwich City – Blackburn Rovers, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Norwich City și Blackburn Rovers?

Meciul se va disputa duminică pe 05 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Norwich City – Blackburn Rovers?

Meciul va avea loc pe stadionul Carrow Road din Norwich.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Championship, sezonul 2022/2023 și s-a încheiat 0-2 în favoarea lui Norwich City.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18846910
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații