Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Northampton Town – Exeter City, Ponturi Pariuri, Anglia, League One, 20 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

league one england

Northampton Town și Exeter City vor juca pe 20 aprilie 2024, sâmbătă de la ora 13:00h (UTC), în meciul din cadrul campionatului League One în Anglia, Uită-te la pontul pentru Northampton Town – Exeter City 2023/2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Northampton Town – Exeter City

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Sixfields Stadium, din orașul Northampton, cu o capacitate de 7798 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Northampton Town – Exeter City 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, League One nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,58 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,57 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Northampton Town

Northampton Town revine după o înfrângere din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Fleetwood Town, din cadrul League One a luat sfârșit cu 2-0. Echipa antrenată de către J. Brady și-a făcut apariția în ultima partidă cu o formație de 3-4-3.

Se anticipa ca echipa gazdă să fie înfrântă, având cote de 2.05, iar meciul să fie destul de echilibrat.

Formația defensivă a echipei nu a fost bine poziționată. Evoluția lui Jon Guthrie a fost sub așteptări, acesta și-a divulgat echipa în momente decisive, fiind astfel ancora care a dus spre acest rezultat negativ.

Ultimul meci pentru Exeter City

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Exeter City în cadrul la League One, folosind formația 3-4-2-1, a reușit să ia trei puncte de la Port Vale, cu scorul final de 2-4.

Gazdele aveau o cotă de 4.00 pentru victorie, deci era de așteptat ca meciul să fie destul de echilibrat.

Northampton Town vs Exeter City h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat, Exeter City ocupase locul 6 în League One, iar Northampton Town locul 18. Exeter City a intrat pe teren cu tactica 5-3-2, în timp ce Northampton Town a folosit formația 4-2-3-1.

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul unui meci din League One, pe data de 30-09-2023, a sezonului 2023/2024, care s-a încheiat cu o victorie pentru echipa Northampton Town cu scorul de 0-2.

Responsabil de acest joc de fotbal va fi R. Ricardo, în timp ce D. Guest și A. Tranter îl vor asista.

Northampton Town

League One clasament

Fiind clasată pe locul 11 în clasamentul din League One, Northampton Town ajunge la etapa actuală cu 59 puncte acumulate, împovărați de un bilanț negativ cu 17 victorii, 19 înfrângeri și 8 remize.

Aceasta înseamnă că, pentru a 45-a etapă, echipa obține un avantaj de 1 punct în raport cu Wycombe Wanderers care se află pe locul 12.

Northampton Town este poziționată la centrul clasamentului în League One din Anglia, și în pofida faptului că nu au aspirații mari și nu cad sub presiunea ideii de a retrograda, vor încerca să profite de jocul de acasă pentru a obține o victorie.

Analiza Northampton Town

La sfârșitul celor 44 de runde, Northampton Town a ajuns să aibă mai multe goluri primite decât înscrise. Echipa a înscris de doar 55 ori, în timp ce a primit 63 goluri.

Northampton Town vine după o înfrângere, însâ antrenorul ei Jon Brady caută să se opună acestei tendințe, și să smulgă câștigul de la adversar, folosindu-se de avantajul că joacă acasă.

Northampton Town înregistrează o medie de posesie bună în ligă, de 48,68%. Ei nu prea au tendința să conducă jocul, fapt ce i-ar putea face vulnerabili față de adversari. Prin urmare, fanii îi vor ține pumnii echipei, sperând ca aceștia să controleze mai mult mingea în cadrul meciului Northampton Town x Exeter City 2023/2024 și, mai ales, să bată goluri.

Echipa arată într-o formă mai bună atunci când joacă acasă comparativ cu meciurile din deplasare, astfel câștigând 6 meciuri în deplasare. Performanța echipei se dovedește a fi mai bună în jocurile de acasă, înregistrând rezultate pozitive, cu un total de 11 victorii, 6 înfrângeri și 5 remize.

Northampton Town este de o natură mai ofensivă decât Exeter City, înregistrând 4256 atacuri dintre care a înscris de 43 ori, comparativ cu 4238 din partea celor de la Exeter City, care au marcat de 55 ori.

Golgheterul de la Northampton Town

Pe plan individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Sam Hoskins. A marcat de 15 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Northampton Town să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe prestații.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 3 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Exeter City

League One clasament

Exeter City ajunge la această etapă deținând 58 puncte, clasându-se pe locul 13 în League One, ca rezultat a 16 meciuri câștigate, 18 meciuri pierdute și 10 remize.

Echipa are nu are niciun dezavantaj față de Wycombe Wanderers care ocupă locul 12 în cea de a 45-a etapă, având același număr de puncte.

Analiza Exeter City

Până acum, Exeter City a primit 58 goluri, dar a înscris numai 43, ceea ce araată că a primit mai multe goluri decât a fost capabilă să înscrie după cele 44 de runde.

Performanțele recente ale Exeter City au demonstrat că această echipă are probleme în a marca goluri, cu un număr redus de goluri înscrise și multe meciuri în care nu au reușit să înscrie. Acestea indică faptul că echipa întâmpină dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea unei îmbunătățiri a jocului ofensiv.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Exeter City se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 3,91 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

În ceea ce privește eficiența scăzută a echipei pentru golurile marcate, media acestora nu depășește 0,98 pe meci. Astfel, eficiența scorului nefavorabil și jucând și în deplasare ar putea influența negativ rezultatul.

Cu un program încărcat, Exeter City poate avea probleme în a-și menține performanța în fața mai multor jocuri într-un interval scurt de timp. În ciuda faptului că cotele previzionează un joc echilibrat cu Northampton Town și Exeter City având șanse de victorie de peste 2, programul încărcat al echipei poate fi un factor decisiv pentru rezultat.

Golgheterul de la Exeter City

Reece Cole s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 7 goluri marcate în competiție, mijlocașului a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la Exeter City.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Northampton Town este Sam Hoskins, care a înscris deja 15 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Exeter City rămâne a fi Reece Cole, care a avut 7 ocazii de gol.

Cele mai multe goluri se marchează între minutele 75-90, acesta fiind momentul oportun de a plasa un pariu cu șanse mari de câștig pentru cei care urmăresc meciul live.

Sub 2,5 goluri e la fel o alternativă bună, având în vedere că de multe ori Exeter City nu primește goluri când joacă în deplasare. În plus, Exeter City are o medie de 1,23 goluri marcate pe meci când joacă în calitate de vizitator.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Dacă aveați în plan să plasați un pariu câștigător, luați aminte că media cornerelor pe joc pentru ambele echipe înregistrează un total de 4,96.

Exeter City este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,07 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Exeter City în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,95 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Exeter City, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 4 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Northampton Town care a primit doar un singur cartonaș roșu. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Northampton Town – Exeter City, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Northampton Town și Exeter City?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 20 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Northampton Town – Exeter City?

Meciul va avea loc pe stadionul Sixfields Stadium din Northampton.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul League One, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 0-2 în favoarea lui Northampton Town.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18849695
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații