Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Nõmme United – Tammeka, Ponturi Pariuri, Estonia, Meistriliiga, 05 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Meistriliiga_Estonia

Un meci de fotbal între Nõmme United și Tammeka din Meistriliiga va avea loc în Estonia, vineri de la ora 16:00h (UTC), pe data de 05 aprilie 2024, consultă pontul pentru Nõmme United – Tammeka 2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Nõmme United – Tammeka

Meciul se va disputa pe stadionul mic Sportland Arena, Tallinn, din orașul Sportland Arena, cu o capacitate de 500 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Nõmme United – Tammeka 2024

În ediția actuală a Meistriliiga, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,54 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,1 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Nõmme United

Nõmme United se întoarce după o înfrângere din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la Trans, din cadrul Meistriliiga, s-a terminat cu 2-0.

Era de așteptat ca meciu să fie echilibrat, echipa gazdă având cote de 2.10 pentru înfrângere.

Ultimul meci pentru Tammeka

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o remiză în ultima rundă. Unde în cadrul la Meistriliiga, Tammeka a disputat împotriva echipei Flora, cu un scor final de 0-0.

Egalul (cu cote de 3.60) a fost în final, un rezultat bun, chiar dacă cealalta echipă era cea favorită.

Nõmme United vs Tammeka h2h

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din Estonian Cup, ce a avut loc pe data de 06-08-2019, din sezonul 2019/2020, și s-a încheiat cu succesul echipei Tammeka cu un scor de 1-3.

Echipa Tammeka a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său Nõmme United.

Echipe cu capacități și aspirații diferite.

Nõmme United

Meistriliiga clasament

Cu 1 puncte acumulate, Nõmme United ocupă actualmente locul 10 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 0 victorii, 3 înfrângeri și 1 remize.

Așezându-se comod la mijlocul clasamentului în Estonia Meistriliiga, Nõmme United nu pare să aibă ambiții mari sau să se preocupe cu ideea că vor retrograda. Cu toate acestea, echipa va încerca să capete o victorie, profitând de jocul care îl va gazdui.

Analiza Nõmme United

Momentan, în Meistriliiga, Nõmme United însumează 1 goluri date și au un total de 7 goluri primite, după un număr de 4 runde jucate.

Se poate observa, în urma performanțelor recente, că Nõmme United are probleme în a marca goluri, prezentând un număr redus de goluri înscrise și o mulțime de meciuri în care nu a reușit să marcheze. Acestea indică faptul că echipa întâmpină dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Rata medie de posesie în campionat pentru al lor este de 44,25%, ceea ce înseamnă că, de obicei, echipa nu poate lua inițiativă în joc și are mai degrabă un stil de joc reactiv. Cu toate acestea, pentru acest meci Nõmme United x Tammeka din 2024, echipa ar trebui să facă un efort să păstreze posesia și să atace oponentul.

Tammeka

Meistriliiga clasament

Tammeka ajunge la această etapă deținând 8 puncte, clasându-se pe locul 4 în Meistriliiga, ca rezultat a două meciuri căștigate, 0 meciuri pierdute și 2 remize.

În 5-a etapă, echipa are un mic dezavantaj de 1 punct comparativ cu Paide echipa care este chiar deasupra, pe 3. locul.

Analiza Tammeka

Tammeka însumează 7 goluri înscrise și 1 primite, ceea ce îi aduce un raport pozitiv după cele 4 de runde.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Tammeka se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 8 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Meistriliiga.

Luând în considerație bilanțul lui Tammeka care figurează 1 victorii, 0 înfrângeri, și 1 remize, putem vedea că nici în deplasare, aceștia nu le prea oferă șanse adversarilor să triumfeze.

Tammeka este o echipă mai ofensivă decât Nõmme United, înregistrând 321 atacuri împotriva la 274 din partea celor de la Nõmme United, și marcând de 7 ori comparativ cu Nõmme United care a înscris de 1 ori.

Golgheterul de la Tammeka

Ahmed Adebayo Basher s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 3 goluri marcate în competiție, Atacantul a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la Tammeka.

Este important să menționăm că mai mult de 50% din golurile înscrise de acest jucător au fost de la penalty. Mai exact, au fost 2 din 3 goluri înscrise.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Tammeka a scăpat 1 gol în deplasare timp de 2 meciuri. Aici e recomandat să pariați că Tammeka nu va primi nici un gol, amintiți-vă că ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, meciul s-a încheiat cu scorul 1-3, acesta fiind un factor ce trebuie luat în considerare.

Potrivit unor studii în minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, acesta poate fi un pariu bun pentru cei care urmăresc jocul live.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Nõmme United 0 și echipa vizitatoare Tammeka 3 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

În caz că doreați să plasați un pariu câștigător, rețineți că suma numărului de cornere ale ambelor echipe oferă o medie de 4,25 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 6,5 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Nõmme United – Tammeka, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Nõmme United și Tammeka?

Meciul se va disputa vineri pe 05 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Nõmme United – Tammeka?

Meciul va avea loc pe stadionul Sportland Arena, Tallinn din Sportland Arena.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Estonian Cup, sezonul 2019/2020 și s-a încheiat 1-3 în favoarea lui Tammeka.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19070691
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații