Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Newcastle United – Everton, Ponturi Pariuri, Anglia, Premier League, 02 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Premier League England

Newcastle United și Everton se vor confrunta pe 02 aprilie 2024, marți de la ora 18:30h (UTC), în meciul din cadrul campionatului Premier League în Anglia, Uită-te la pontul pentru Newcastle United – Everton 2023/2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Newcastle United – Everton

Meciul va avea loc pe bine cunoscute stadionul St. James’ Park, din orașul Newcastle upon Tyne, cu o capacitate de 52409 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Newcastle United – Everton 2023/2024

În ediția actuală a Premier League, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,85 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,24 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Newcastle United

Newcastle United se întoarce după o înfrângere din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Manchester City, din cadrul FA Cup, s-a terminat cu 2-0. Antrenorul echipei, E. Howe, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 5-3-2.

Această înfrângere a fost deja prezisă înaintea meciului. Cotele de 1.22 au arătat acest lucru.

Formația defensivă a clubului putea fi mult mai bine aleasă. Fabian Schär a avut o evoluție groaznică, și a tras echipe în jos în cele mai importante momente, ceea ce a dus astfel la rezultatul negativ.

Ultimul meci pentru Everton

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Everton în cadrul la Premier League, folosind formația 4-4-1-1, a disputat împotriva celor de la Manchester United și au sfârșit meciul cu un scor final de 2-0.

Se aștepta să fie un meci destul de echilibrat, cu cote pentru echipa gazdă de a fi înfrântă de 1.85.

Newcastle United vs Everton h2h

Ultima dată, Newcastle United s-a confruntat cu Everton în cadrul campionatului Premier League. Newcastle United, care atunci ocupa locul 7, a intrat pe teren cu formația 4-3-3, în timp ce Everton, care ocupa locul 18, a folosit tactica 4-4-1-1.

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul unui meci din Premier League, pe data de 07-12-2023, a sezonului 2023/2024, care s-a încheiat cu o victorie pentru echipa Everton cu scorul de 3-0.

Seria de cinci jocuri a echipei Newcastle United s-a soldat cu un rezultat favorabil pentru aceștia, în comparație cu Everton.

Acest joc, va fi condus de arbitrul central T. Harrington, asistat de S. Ledger și S. Massey.

Newcastle United

Premier League clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Newcastle United, care se află pe locul 10, cu 40 puncte acumulate, în cadrul competiției Premier League din Anglia, performanța acestora a adus echipei până acum 12 victorii, 12 înfrângeri și 4 remize.

În a 31-a etapă echipa se clasează deasupra celor de la Chelsea cu un avantaj de 1 punct care se află în partea de jos a clasamentului pe locul 11, și cu 1 punct mai puțin decât Wolverhampton Wanderers care este în locul 9.

Newcastle United s-a așezat comod la mijlocul clasamentului în Anglia Premier League, fără a avea ambiții mari sau preocupări legate de retrogradare. Necătând la aceasta, echipa totuși va încerca să profite de jocul de acasă pentru a obține o victorie.

Analiza Newcastle United

Pentru moment, după 30 de runde terminate, Newcastle United însumează 59 goluri înscrise și au un total de 48 goluri primite, în Premier League.

Cu această medie de 5,21 șuturi pe poartă din această competiție, este fără dar și poate de așteptat că echipa Newcastle United va fi o echipă agresivă, fapt care le crește bineînțeles și șansele de conversie și victorie.

Echipa se dovedește a avea mai mult succes pe propriul teren, înregistrând 9 victorii, 3 înfrângeri, și 2 remize. Aceștia au câștigat 3 meciuri jucând în deplasare.

Newcastle United este de o natură mai ofensivă decât Everton, înregistrând 2764 atacuri dintre care a înscris de 29 ori, comparativ cu 2732 din partea celor de la Everton, care au marcat de 59 ori.

Golgheterul de la Newcastle United

Pe plan individual, zona ofensivă al acestui campionat se distinge mai ales prin reușitele lui Alexander Isak. Atacantul a marcat deja 12 goluri, fiind extrem de important pentru Newcastle United, care a beneficiat de mai multe ori de performanțele acestuia pentru a triumfa în mai multe confruntări importante.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Everton

Premier League clasament

Everton ajunge la această etapă deținând 25 puncte, clasându-se pe locul 16 în Premier League, ca rezultat a 8 meciuri câștigate, 13 meciuri pierdute și 7 remize.

Echipa începe 31-a etapăcu un mic dezavantaj de 1 punct față de Brentford care ocupă locul 15.

Analiza Everton

Până acum, Everton a primit 39 goluri, dar a înscris numai 29, ceea ce araată că a primit mai multe goluri decât a fost capabilă să înscrie după cele 30 de runde.

Everton trece printr-o perioadă dificilă în forma lor, pierzând ultimele 3 meciuri și remizând în celelalte 2. Trebuie să se regrupeze și să găsească o modalitate de a reveni pe drumul victoriilor dacă doresc să rămână competitivi în campionat.

Golgheterul de la Everton

Abdoulaye Doucouré s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 6 goluri marcate în competiție, mijlocașului a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la Everton.

Date istorice a echipei Everton

Cu 9 titluri câștigate în istoria campionatului, unul din fruntașii competiției este echipa Everton. Palmaresul echipei va afecta rezultatul final al jocului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze rivalii cu o victorie într-un moment în care aceștia sunt mai slab pregătiți.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Newcastle United este Alexander Isak, care a înscris deja 12 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Everton rămâne a fi Abdoulaye Doucouré, care a avut 6 ocazii de gol.

Minutele 75-90 ale meciului reprezintă un moment oportun pentru a paria, în pofida faptului că cele mai multe goluri sunt marcate în această perioadă.

Luând în considerare faptul că Everton are în medie 1 gol pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Combinând numărul de cornere ale ambelor echipe, putem observa o medie de 4,66 cornere pe joc, ceea ce de asemenea reprezintă o piață demnă de a fi explorată pentru a obține profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,9 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Newcastle United – Everton, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Newcastle United și Everton?

Meciul se va disputa marți pe 02 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Newcastle United – Everton?

Meciul va avea loc pe stadionul St. James’ Park din Newcastle upon Tyne.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Premier League, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 3-0 în favoarea lui Everton.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18842587
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații