Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Nepal – United Arab Emirates, Ponturi Pariuri, World, WC Qualification Asia, 06 iunie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Un meci de fotbal între Nepal și United Arab Emirates din WC Qualification Asia va avea loc în World, joi de la ora 16:00h (UTC), pe data de 06 iunie 2024, consultă pontul pentru Nepal – United Arab Emirates 2026 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Nepal – United Arab Emirates

Meciul va avea loc pe stadionul mic Prince Mohamed bin Fahd Stadium, din orașul Dammam, cu o capacitate de 20100 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Nepal – United Arab Emirates 2026

În ediția actuală a WC Qualification Asia, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,99 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,24 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Nepal

Nepal vine după o înfrângere în etapa precedentă. Meciul împotriva la Bahrain, din cadrul WC Qualification Asia, s-a încheiat cu 3-0. Echipa antrenată de V. Annese și-a făcut apariția în ultimul meci cu o formație de 4-4-2.

Această înfrângere a fost deja prezisă înaintea meciului. Cotele de 1.03 au arătat acest lucru.

Ultimul meci pentru United Arab Emirates

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde United Arab Emirates în cadrul la WC Qualification Asia, folosind formația 4-2-3-1, a reușit să ia trei puncte de la Yemen, cu scorul final de 0-3.

Rezultatul pozitiv a arătat care era echipa favorită chiar înainte să înceapă meciul, datorită cotei de 1.30.

Nepal vs United Arab Emirates h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului WC Qualification Asia, Nepal se afla pe locul 4 în timp ce United Arab Emirates era pe locul 1. Nepal a ieșit pe teren cu tactica 4-1-4-1 în timp ce United Arab Emirates și-a aranjat jucătorii sub formația 4-2-3-1.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din WC Qualification Asia, ce a avut loc pe data de 16-11-2023, din sezonul 2026, și s-a încheiat cu succesul echipei United Arab Emirates cu un scor de 4-0.

Echipa Nepal în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu United Arab Emirates.

Nepal

WC Qualification Asia clasament

Having 0 puncte, 0 victorii, 4 înfrângeri, 0 remize, and a negative balance, Nepal ranks locul 4 în clasamentul din WC Qualification Asia.

Cît pentru a 5-a etapă, echipa a rămas cu 3 puncți în spatele la Yemen care ocupă locul 3.

Analiza Nepal

După 4 de partide, Nepal se prezintă cu o rată pozitivă de goluri înscrise și primite. Apar în clasament cu 2 goluri înscrise și 1 primite.

Performanța echipei nu pare a fi promițătoare atât cât vine după o serie de 4 pierderi, ceea ce nu e un semn bun pentru meciul care urmează a fi disputat.

Pentru a controla jocul, echipa Nepal încearcă adesea să atingă o medie a posesiei mingii de 62%. Această tendință se datorează faptului că dacă posesia mingii atinge peste 50%, aceasta ar oferi un avantaj asupra adversarilor.

United Arab Emirates

WC Qualification Asia clasament

Echipa vizitatoare, United Arab Emirates, strălucește pe locul 1 cu 12 puncte, datorită recordului lor imbatabil de 4 victorii fără înfrângere sau remiză în WC Qualification Asia.

Analiza United Arab Emirates

Actualmente, United Arab Emirates înregistrează 11 goluri înscrise și un număr de 1 goluri primite în WC Qualification Asia, după cele 4 runde jucate.

United Arab Emirates e într-o formă fenomenală! Cu 4 victorii în spate, nu pare să existe nicio îndoială cu privire la cine este favoritul acestui campionat.

Cu o medie de 5,75 șuturi pe poartă pe meci în competiție, putem considera că United Arab Emirates este o echipă clar ofensivă, ceea ce măresc în mod firesc șansele de a înscrie și obține o victorie.

Aceasta este una din top 5 echipe din WC Qualification Asia și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

Luând în considerație bilanțul lui United Arab Emirates care figurează 2 victorii, 0 înfrângeri, și 0 remize, putem vedea că nici în deplasare, aceștia nu le prea oferă șanse adversarilor să triumfeze.

United Arab Emirates speră să obțină rezultat pozitiv în acest meci, prezentându-se cu o serie de 4 victorii. Asta în ciuda faptului că United Arab Emirates joacă ca echipă oaspete și nu a avut nici o pierdere în 2 meciuri ei au disputat în rol de echipă oaspete.

United Arab Emirates este o echipă mai ofensivă decât Nepal, înregistrând 364 atacuri împotriva la 203 din partea celor de la Nepal, și marcând de 11 ori comparativ cu Nepal care a înscris de 2 ori.

Golgheterul de la United Arab Emirates

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Fabio de Lima, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 3 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care United Arab Emirates le-a obținut în mai multe meciuri.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

United Arab Emirates a scăpat 0 goluri în deplasare timp de 2 meciuri. Aici e recomandat să pariați că United Arab Emirates nu va primi nici un gol, amintiți-vă că ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, meciul s-a încheiat cu scorul 4-0, acesta fiind un factor ce trebuie luat în considerare.

Un moment oportun pentru a plasa un pariu ar fi minutele 75-90, deoarece aceasta reprezintă perioadă în care sunt marcate cele mai multe goluri.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Nepal 1 și echipa vizitatoare United Arab Emirates 2,5 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Un lucru bun de remarcat pentru cei care doresc să profite de pariuri sportive este faptul că s-a înregistrat o medie de 5,88 cornere pe joc.

United Arab Emirates este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 7,25 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru United Arab Emirates în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,5 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Nepal – United Arab Emirates, 2026: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Nepal și United Arab Emirates?

Meciul se va disputa joi pe 06 iunie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Nepal – United Arab Emirates?

Meciul va avea loc pe stadionul Prince Mohamed bin Fahd Stadium din Dammam.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul WC Qualification Asia, sezonul 2026 și s-a încheiat 4-0 în favoarea lui United Arab Emirates.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18944494
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații